Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Raczej nie jako przysmak ale polecam wytarzanie się w kiszonce wywiezionej na pole z kurnika :p Reeeewelacja... dopiero po trzecim kąpaniu zapaszek znika całkowicie...

Posted

Szczotka jak ostatnio byłyśmy w Czwie dorwała jakąś kupę. Błyskawicznie zniknęła jej w paszczy :mad:
Ale uwierzcie mi, że to jeszcze nic strasznego....
Najgorsze było to, kiedy zwymiotowała tą kupą na moją pościel!! :angryy::angryy:
A smród jaki....

Posted

A Bardo ostatnio zaczął dobierać się do kuwety kota:mad:( zobaczyłam jak raz wcinał nie sprzątniętą kupkę:roll:). teraz pies zamienił się w kota, a kot w psa- pies wyjada karme Platyny, A platyna wyjada karme Barda:lol:

Posted

Ostatnio za to upiekłam ciasteczka z tuńczykiem wg. przepisu z MP i jest to chyba pierwsza rzecz, dla której Szczota jest w stanie zrobić naprawdę wszystko. Żaden psi smakołyk się nawet do nich nie umywa.
Następnym razem zrobię pasztecikowe, albo wątróbkowe ;)
I pomyśleć, że niektórym na nagrody wystarcza sucha karma :lol: U nas by to nie przeszło :roll:

Posted

dunia77 napisał(a):
Czyli nie ma mało zdolnych psów, a tylko mało atrakcyjne smaczki :evil_lol:

Dokładnie :evil_lol:
Nie ma też psów nie zainteresowanych nauką ;)

Posted

A moja Baryłka.. dla każdego jedzenia jest w stanie zrobić wszystko :evil_lol: Nie ma nawet nic przeciwko suchemu chlebowi... a jeżeli jest bułka to normalnie szaleje :eviltong: Dzisiaj kupiliśmy nowe smakołyki dla psów... Nawet mojemu strasznie wybrednemu spanielowi zasmakowały :multi: Nawet tak bardzo że jak się z nim droczyłam to próbował wymusić szczekaniem :roll: ( niby taki staruszek a ile energii jeszcze ma to byście nie uwierzyli :evil_lol: )

Posted

agaciaaa napisał(a):
O tak, moja Sara też uwielbia suchy chleb lub bułke :lol:

Bardo jako smaczek i ogólnie nie tknąłby chleba- chyba, że jest podany ze smalcem:cool3: