Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

U mnie ostatnio Feniks przerzucił się na suchą karmę :) Nie myslałam, że do tego dojdziemy. Ale niestety znając mojego niezdecydowanego psa, to zaraz znów tylko : Dajcie mi jeść kotlet, ja chce kotlleeet. A tak teraz zbliżają się świeta, to coś tam mu świątecznego przygotuję:D

Posted

Przpisów nie znam jakichś specjalnych, ale są przepisy na psie ciasteczka i z nich torcik (w sumie tort czy ciastka to nieduża różnica ;)). Ja bym upiekła coś z rybą, bo moja sunia bardzo lubi. Ale każdy psiak ma inny gust.

Posted

Ariedale napisał(a):
U mnie ostatnio Feniks przerzucił się na suchą karmę :) Nie myslałam, że do tego dojdziemy. Ale niestety znając mojego niezdecydowanego psa, to zaraz znów tylko : Dajcie mi jeść kotlet, ja chce kotlleeet. A tak teraz zbliżają się świeta, to coś tam mu świątecznego przygotuję:D

Moje psy to tylko na BARF :cool3: Karma jedynie jako dodatek ;)

Posted

Hm... wiecie co a ja mam pytanie takiesmakolyki tylko tu podkreslam bardzo wybrednego psa
u NAS W ZOOLOGU WSZYSTKIE TESTOWANE I DO NICZEGO :mad:
Dlatego szukamy moze cos w necie... hm... co ma wsrod psich wybred najwieksze uznanie :evil_lol:

Posted

A mowa konkretnie o jakich kabanoskach bo amy takei jedne w zoologu i ich nie tykamy :mad:
O przypomialo mi sie co jednye moj peis jada Pedigree rodeo i te snacks chyba...
Ale ze ja do pedigree przekonana nie jestem :diabloti:
Moze macie cos lepszego na mysli :roll: