szajbus Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 Głosujcie http://www.tesco.pl/oferta/schroniska/ Quote
luka1 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 Głosowałam. A Zuzia ma obserwatora na allegro, ale czy ktoś dzwonił? Quote
luka1 Posted September 29, 2007 Author Posted September 29, 2007 luka1 napisał(a):Głosowałam. A Zuzia ma obserwatora na allegro, ale czy ktoś dzwonił? Śmiało, nie ukrywajcie się ona jest wpaniała - choć troszeczkę szalona :evil_lol: Quote
Ziutka Posted September 29, 2007 Posted September 29, 2007 luka1 napisał(a): A Zuzia ma obserwatora na allegro, ale czy ktoś dzwonił? Nikt nie dzwonił :shake: Jacyś ci ludzie bardzo nieśmiali do naszych psiaków.....obserwują i obserwują a telefon milczy :angryy: Quote
szajbus Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Za mało tych domków. Domki, pokazujcie sie wreszcie. Ta psinka czeka, w schronie ma tkwic do końca zycia? Quote
Figa Bez Maku Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Brak dobrych nowin u Zuzi brak domków więc i ludzi którzy zauroczeni przygarną cudne szczenię:-( Quote
szajbus Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Obserwatorzy, nie obserwujcie, ale bierzcie i kochajcie to psie dziecko Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 szajbus napisał(a):Obserwatorzy, nie obserwujcie, ale bierzcie i kochajcie to psie dziecko Mądre słowa :lol: Quote
Figa Bez Maku Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Obserwatorzy , obserwujcie Zuzi się przypatrujcie jak się dobrze jej przyjrzycie odmienicie Zuzi życie dacie swój domek, łóżko, i rzecz jasna swe serduszko..... Quote
Ziutka Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 [quote name='luka1']Ziutka czeka na swoją szansę.[/quote] :hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm::hmmmm: Quote
szajbus Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Tak czasami bywa, ale czasami jest tak. że niby nikt nie obserwuje, a sa telefony spawie psa i dochodzi do adopcji. Tym sie nie przejmuj. Luka1 pamiętasz szczeniorka, która była u ciapusia? Mała dłuższy czas miała 6 obserwatorów i nic z tego nie wyszło. Ciotka, głowa do góry, Mała jest naprawdę urocza i musi znaleźć domek. Quote
luka1 Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 musi i znajdzie, ale mam dziś zły dzień. Mój drugi królik dochodzi do TM. Pierwszy umarł w ubiegłym miesiącu, yeraz drugi choruje. Ech. Quote
szajbus Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Bardzo mi przykro, naprawdę. Nie miałam królika, ale świnkę morska i tez bardzo przeżyłam jej odejście. Trzymaj się cioteczko. Quote
Figa Bez Maku Posted October 2, 2007 Posted October 2, 2007 Nadal Zuzia miła domku swego nie złowiła?:placz: Może jutro będzie lepiej:p jeszcze jeden wierszyk wlepię.....:-( Quote
szajbus Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Bierzcie szybko Zuzie do domu, bo umkną wam jej dziecięce figle Quote
luka1 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Zuzia ma ciągle jednego obserwatora, czyli ktoś ją lubi. A może KTOŚ zabierze szczeniaka do domu? Quote
Figa Bez Maku Posted October 3, 2007 Posted October 3, 2007 Myśli i myśli pani (?)Zuzi a serce w myśleniu jej bruździ:diabloti: cudne to szczenię ,wspaniałe może mu dac domek na stałe? Quote
luka1 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 Bardzo gorąco proszę o odrobinkę serdeczności dla mojej małej psinki. :placz: Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 :laola::laola: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :sweetCyb: :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: Czy wiecie cioteczki co to znaczy ??? :eviltong: Quote
szajbus Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 ziuta gadaj co to ma znaczyć?????????? Bo nie wyrobię! Quote
Ziutka Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Pojechała do nowego domku :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
luka1 Posted October 4, 2007 Author Posted October 4, 2007 A ja się dopiero teraz dowiaduję takich wieści :shake:. Moja Zuzia w domku!!! :B-fly::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::laola: Powodzenia Zuzanko :hand: Quote
Recommended Posts