anushka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 nie kumam po co jej to wszystko :shake: Quote
Ewusek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 sluchajcie, dzisiaj w nocy odkrylam pewna rzecz... Sofija, ktora siedzi w schronie w Skierniewicach to ta sama mastifka, ktora adoptowala blejd1974 kilka miesiecy temu !!! http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=8455&page=6 jestem zszokowana ! od samego poczatku mialam zle przeczucia jezeli chodzilo o dom dla suni i sprawdzilo sie !!! boze co teraz ? Quote
Ewusek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Mona4 napisaĆ(a):caly czas pisala z tgo nr gg! pozatym operator Plusa GSM,potwierdzil ze to osoba o takim IP i nazwisku. Co mnie zastanowilo,to to ze piszac o Yorku jedna z naszych dogomaniaczek,z Skierniewic, napisala do niej ,i wielkie bylo zdziewienie jej 14 letniego syna,.....o jakiego Yorka pyta ze wzyciu zadnego Yorka niemieli. Pozatym o tym ze chciala adoptowac yorka natychmiast!!! byla bardzo mila,do czasu gdy mnie obrazila i oskarzyla o zeczy wyssane z jej palca,czy bujnej wyobrazni. czy mozesz mi na pw wyslac nr jej gg ? zastanawiam sie czy to napewno ta sama osoba... Quote
tigrunia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Jestem w szoku!! Ja na poczÄ tku myĆlaĆam , ĆŒe ona naprawdÄ kocha zwierzÄta a tu takie rzeczy :crazyeye::crazyeye: Jak pisaĆa op tym upragnionym Yoreczku... uwierzyĆam jej! A pamiÄtacie historiÄ Goldenka Ozzy'ego ?? :( Biedny psiak [*] TeĆŒ uĆŒytkownicy Dogo jej zaufali , oddali jej pieska a ona go zamordowaĆa!! :crazyeye: :placz::placz: Jacy ludzie potrafiÄ byÄ podli :placz::placz: Quote
Chefrenek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 WejdĆș na ten link podany przez Ewusek to zobaczysz jakÄ dobrÄ aktorkÄ potrafi byÄ blejd. Quote
Ewusek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 tigrunia napisaĆ(a):Jestem w szoku!! A pamiÄtacie historiÄ Goldenka Oskarka ?? :( Biedny psiak TeĆŒ uĆŒytkownicy Dogo jej zaufali , oddali jej pieska a ona go zamordowaĆa!! :crazyeye: :placz::placz: Jacy ludzie potrafiÄ byÄ podli :placz::placz: to byl Ozzie... (') Quote
tigrunia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Przepraszam.. chciaĆam napisaÄ Ozzy ale myĆlaĆam w tym momencie o piesku znajomej no i tak mi siÄ napisaĆo .. :oops: JuĆŒ poprawiam!!! Quote
anushka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 ja juĆŒ wogĂłle wymiÄkam..ile ta osoba ma lat? zna jÄ ktos wogĂłle? :shake: Quote
tigrunia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 MoĆŒnaby pomyĆleÄ dorosĆa kobieta a taka nieodpowiedzialna!ChociaĆŒ to za maĆe sĆowo , ale tego nie da sie opisaÄ! Ć»al mi tych pieskĂłw, ktĂłre przeszĆy przez jej rÄce!! :( :placz::placz: Quote
Chefrenek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ona nie jest nieodpowiedzialna, ona jest wyrachowana. Quote
anushka Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Chefrenek napisaĆ(a):33 tak moĆŒna wnioskowaÄ po nicku a ja mam w meilu "40" :razz: a na karku zdecydowanie mniej,mniej niĆŒ 30 :p wiÄc wiesz...:roll: Quote
tigrunia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 A ktoĆ wie gdzie ona mieszka?? PrzecieĆŒ trzeba jakoĆ jÄ powstrzymaÄ!! Mona Ty coĆ tam dziaĆaĆaĆ w tej sprawie zdaje siÄ u operatora internetu czy coĆ .. daĆo to jakieĆ skutki ?? Quote
Chefrenek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Ja juĆŒ pisaĆam w innym wÄ tku aby nie pisaÄ na forum co macie zamiar robiÄ wobec takiej czy innej osoby. Takie info udzielajcie sobie na pw. Quote
haker11 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Na molosach blejd1974 i tomto1977 zostali zbanowani nie majÄ juĆŒ dostÄpu do forum! Quote
Chefrenek Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 haker11 napisaĆ(a):Na molosach blejd1974 i tomto1977 zostali zbanowani nie majÄ juĆŒ dostÄpu do forum! Super :multi::multi::multi::multi: Quote
tigrunia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 dopiero przeczytaĆam ten wÄ tek o mastifce ! Jestem w szoku !:crazyeye::crazyeye: Ona napewno jest na tym forum juĆŒ pod innym nickiem!! W kaĆŒdym wÄ tku pisaĆa, ĆŒe stÄ d nie zniknie!! :-( Quote
iberia Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Co za wstrÄtne babsko!!! nie mam sĆĂłw na takich ludzi Quote
oktawia6 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 [quote name='Chefrenek'] Ona nie jest nieodpowiedzialna, ona jest wyrachowana. trafna puenta Chefrenek Quote
Jofka Posted October 20, 2007 Posted October 20, 2007 Strasaznie sie to czyta po dluzszej przerwie Quote
Recommended Posts