Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mona4 napisaƂ(a):
caly czas pisala z tgo nr gg! pozatym operator Plusa GSM,potwierdzil ze to osoba o takim IP i nazwisku.
Co mnie zastanowilo,to to ze piszac o Yorku jedna z naszych dogomaniaczek,z Skierniewic, napisala do niej ,i wielkie bylo zdziewienie jej 14 letniego syna,.....o jakiego Yorka pyta ze wzyciu zadnego Yorka niemieli.

Pozatym o tym ze chciala adoptowac yorka natychmiast!!! byla bardzo mila,do czasu gdy mnie obrazila i oskarzyla o zeczy wyssane z jej palca,czy bujnej wyobrazni.

czy mozesz mi na pw wyslac nr jej gg ?
zastanawiam sie czy to napewno ta sama osoba...

Posted

Jestem w szoku!! Ja na początku myƛlaƂam , ĆŒe ona naprawdę kocha zwierzęta a tu takie rzeczy :crazyeye::crazyeye: Jak pisaƂa op tym upragnionym Yoreczku... uwierzyƂam jej! A pamiętacie historię Goldenka Ozzy'ego ?? :( Biedny psiak
[*] TeĆŒ uĆŒytkownicy Dogo jej zaufali , oddali jej pieska a ona go zamordowaƂa!! :crazyeye: :placz::placz: Jacy ludzie potrafią być podli :placz::placz:

Posted

tigrunia napisaƂ(a):
Jestem w szoku!!
A pamiętacie historię Goldenka Oskarka ?? :( Biedny psiak
  • TeĆŒ uĆŒytkownicy Dogo jej zaufali , oddali jej pieska a ona go zamordowaƂa!! :crazyeye: :placz::placz: Jacy ludzie potrafią być podli :placz::placz:

• to byl Ozzie...
    (')

Posted

MoĆŒnaby pomyƛleć dorosƂa kobieta a taka nieodpowiedzialna!ChociaĆŒ to za maƂe sƂowo , ale tego nie da sie opisać! Ć»al mi tych pieskĂłw, ktĂłre przeszƂy przez jej ręce!! :( :placz::placz:

Posted

A ktoƛ wie gdzie ona mieszka?? PrzecieĆŒ trzeba jakoƛ ją powstrzymać!! Mona Ty coƛ tam dziaƂaƂaƛ w tej sprawie zdaje się u operatora internetu czy coƛ .. daƂo to jakieƛ skutki ??

Posted

dopiero przeczytaƂam ten wątek o mastifce ! Jestem w szoku !:crazyeye::crazyeye: Ona napewno jest na tym forum juĆŒ pod innym nickiem!! W kaĆŒdym wątku pisaƂa, ĆŒe stąd nie zniknie!! :-(