Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Agata_B
Posted

Nie z dogo, z forum.molosy.pl.
Ona bierze wszystko co się da, nawet ze schroniska, byle żeby przypominało rasowe.
I sprzedaje hurtem :placz:

Guest Agata_B
Posted

Ta osoba nie może mówić o tym głośno, bo jak sama blejd sie dowie, że to już tyle osób wie, to bedzie usypiała psy, a nie będzie dawała na wykup.
Bo te co sie sprzedać nie chcą to usypia :-(

Posted

Przecież to dziecinada.

:angryy:
Albo ma się dowody - i wtedy się sprawę nagłaśnia - albo nic się nie mówi.

Blejd okazała się naciągaczką. cierpią przez nią zwierzęta.
W związku z tym należy to nagłaśniać gdzie się da a nie chowac się do kącika bo jeszcze coś jakiemuś pieskowi zrobi...

Jak nie ogłosicie jej działalności, to macie jak w banku, że jeszcze niejednego psa "przygarnie" i ukrzywdzi.

:cool1:

Posted

[quote name='Agata_B']Ta osoba nie może mówić o tym głośno, bo jak sama blejd sie dowie, że to już tyle osób wie, to bedzie usypiała psy, a nie będzie dawała na wykup.
Bo te co sie sprzedać nie chcą to usypia :-(
A skąd to wszystko wiadomo? Zna ktoś blejd1974 osobiście? Czy to tylko domysły? Skąd wiadomo jakie psy są na sprzedaż, robi jakieś ogłoszenia czy co?

Posted

no cóż nie znam blejd1974 osobiście ale ... znam (jak najbardziej osobiście) osobę która odkupiła od blejd psa ... i jak najbardziej był to pies z ogłoszenia blejd ...

Guest Agata_B
Posted

Chefrenek napisał(a):
Ciekawe czemu ta tajemnicza osoba wybrała akurat ciebie na powiernicę swoich tajemnic.:roll:

Nie wiem. :roll:

Posted

Proszę państwa, wystarczy prześledzić kilka topików z udziałem użytkownika "blejd" - albo poczytać wszystkie jej wypowiedzi (jest taka funkcja na forum) - żeby się momentalnie zorientować że tam coś totalnie nie w porzadku.
Mnie się zdawało że to chyba osoba mocno niezrównoważona jest po prostu...
Ale być moze sprawa ma dodatkowe podłoże...hmmm... "handlarowate".
Być może.
W każdym razie użytkownik "blejd" z całą pewnością nie był osobą wiarygodną co było widac po przejrzeniu choćby kilku jej (jego?) postów.
:diabloti:

Posted

Blejd pisala mi na GG ze suke MASTIFKE ZNALAZŁA!!!! wycienczoną,zaglodzoną,w potwornym stanie.A ze nie miala warunkow na jej trzymanie oddala ja bardzo bogatemu znajomemu z Skierniewic!! w ktorego ma raj na ziemi.

Co do blejd zglosilam,skarge do jej operatora skad ma internet.obiecali ze wyciagna odpowiednie wnioski.NIECH niemysli ze w intenecie jest sie anonimowym.Reszta zajmnie sie Policja.

W dalszym ciagu posiadam jej nr GG.

Posted

Mona4 napisał(a):
Blejd pisala mi na GG ze suke MASTIFKE ZNALAZŁA!!!! wycienczoną,zaglodzoną,w potwornym stanie.A ze nie miala warunkow na jej trzymanie oddala ja bardzo bogatemu znajomemu z Skierniewic!! w ktorego ma raj na ziemi.

Co do blejd zglosilam,skarge do jej operatora skad ma internet.obiecali ze wyciagna odpowiednie wnioski.NIECH niemysli ze w intenecie jest sie anonimowym.Reszta zajmnie sie Policja.

W dalszym ciagu posiadam jej nr GG.

Suke Mastifke adoptowała! Na molosach twierdziła że oddała ją bratu a tu widzę że wersję zmieniła i oddała ją jakiemuś znajomemu! Obawiam się że nigdy nie dowiemy się prawdy na tema tej suki!:shake:

Posted

haker11 napisał(a):
Suke Mastifke adoptowała! Na molosach twierdziła że oddała ją bratu a tu widzę że wersję zmieniła i oddała ją jakiemuś znajomemu! Obawiam się że nigdy nie dowiemy się prawdy na tema tej suki!:shake:

NASTEPNE kretactwo z jej strony:shake:,opowiadala ze ma tylko siostre ,ktora kocha buldozki i dlaniej szukala bulwke:angryy: Mastifke oddala jakiemus bogaczowi,z Skierniewic.

Ma kobieta bujna wyobraznie,powinna aktorka zostac,bo łgac i klamac to potrafi jak malo kto:shake:

Posted

I jak potem mozna miec zaufanie do ludzi:shake::shake: Co jej te machlojki daly? ile zarobila na tych biednych psach? potem ludzie sie dziwia ze nim wydam psa do adopji to mija i pare miesiecy,a i tak sie dalej pewnosci niema czy nietrafi do takiej bjeid.

Posted

caly czas pisala z tgo nr gg! pozatym operator Plusa GSM,potwierdzil ze to osoba o takim IP i nazwisku.
Co mnie zastanowilo,to to ze piszac o Yorku jedna z naszych dogomaniaczek,z Skierniewic, napisala do niej ,i wielkie bylo zdziewienie jej 14 letniego syna,.....o jakiego Yorka pyta ze wzyciu zadnego Yorka niemieli.

Pozatym o tym ze chciala adoptowac yorka natychmiast!!! byla bardzo mila,do czasu gdy mnie obrazila i oskarzyla o zeczy wyssane z jej palca,czy bujnej wyobrazni.