Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmm przeczytałam wątek o Shi-tsu i nie doczytałam sie by Bleid
Ciebie Mona i inne dogomaniaczki wyzywała:roll:
zaproponowała pomoc chciała włączyć się do akcji nie widze w tym nic
głupiego:roll:
no chyba że przez Pm cos poszło :roll:

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Burchardt dziekuje, kochani na dogo jest wiecej takich ludzi , dla ktorych psow niejst obojetny.
Ale bardzo przykre jest to ze I sa tacy ktorzy, mysla ze robimy to dla pniedzy i na tym zarabiamy.

Te pieseczki sa rodowodowe, szukamy PILNIE dlanich domu.

Posted

Ona niby chce pomagać zwierzętom, adoptuje je i sprzedaje dalej za kasę :shake:
Yoreczek nie istnieje! To kłamstwa.
Nie dziwiło was, ze ona kilka psów na raz adoptuje. Wszystkie rasowopodobne. Shih tzu chciała zaadoptować, yorka którego już niby ma, sznaucera, ktorego też niby ma, buldożka francuskiego, yorkopodobnego, pekińczyka, tego jakiegoś głuchego, którego znowu niby ma.
Okropieństwo :shake:

Posted

Agata_B napisał(a):
, adoptuje je i sprzedaje dalej za kasę :shake:

no i własnie przeczytałam wątek mony..ręce opadają..:mad: miałam pisać rano PW że za dużo szczegółów na offie ...Mona tak jak ci pisałam "..pada sie po to by wstać...":loveu:

Posted

No tak, kilka psów nie trafi do porządnych domów z piekła bo... pewna pani ma ze sobą spore problemy.

:angryy:

Ludzie, ludzie, nie rozumiem czemu Wy tak wszystkiemu, co kto w tym necie napisze - wierzycie.
Przecież było widać że to jakieś chore wszystko, że to konfabulacje, kobieta sama sobie przeczyła...

A na koniec, kiedy nie osiągnęła, czego chciała - zaszkodziła.
Nie ludziom, ktorych postrzega jako wrogów.
Zwierzętom.
:shake:

Posted

Niestety tak to bywa... Jestem jeszcze za młoda i za naiwna. Nie czytałam postów Blejd w innych wątkach, dlatego nie wiedziałam, że jednocześnie adoptuje kilka psów. Dopiero wczoraj otworzyłam oczy:angryy: Wystarczyło kilka PW.

Nauczka dla nas. Przez internet nigdy nie można być pewnym, że osoba po drugiej stronie jest kimś za kogo sie podaje:shake:

Posted

A mnie przeraża niewiarygodna naiwność Dogomaniaków.

Wystarczy napisać wzruszający post o sobie - taki w tonie pokorno-słodkim, duszoszczypatielnym - o, jak jak pomagam psiaczkom, cimcirymcim, tiutiu - i już większośc osób całym sercem i duszą za taką osobą; przy probach zadania niewygodnych pytań albo zwykłej weryfikacji cale forum rzuca się na pytającego - a niegodziwiec, a świnia, taką szlachetną osobę prześladuje...! :diabloti:

A wystarczy, proszę Państwa, skorzystać z opcji "zobacz wszystkie posty użytkownika X".

Osoby "podejrzane" mimo słodkiego tonu i szumnych deklaracji nie umieją się ustrzec, po pierwsze, od agresji przy jakichkolwiek próbach wypytywania ich (co świadczy o tym że ktoś im nie wierzy albo je sprawdza) - i to wyłazi bardzo jasno i pięknie. Po drugie, kłamcy i oszuści na ogół mylą się w zeznaniach - i wystarczy poczytać żeby siędowiedziec że ktoś ma a to jedno dziecko, a to - trójkę, a to ma psa, a to go nie ma, a to ma cztery - itd. ;) :cool1:

BTW naprawdę to, czy ktoś jest w porządku, czy jest uczciwy, czy naprawdę pomaga - nie zależy od tego, jak bardzo jest słodki i jak bardzo się Wam podlizuje w swoich postach. I ilu zdrobnień używa - pupcia, nózia, obróżka, yorkuś... a czasem mam wrażenie że im więcej tego w postach jakiegoś użytkownika, tym bardziej zasługuje na zaufanie w oczach społeczności dogomaniackiej.
:cool1:

Przeciwnie, osoby ktore naprawdę pomagają są często tak udręczone i zmęczone, że bywają szorstkie, czasem nieprzyjemne...

Ludzie, trochę więcej rozsądku, życie to nie Disneyland pomalowany rózową farbą.
:angryy:

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

[quote name='haker11']blejd1794 na molosach adoptowała mastifkę!
Potem napisała że nie mogła sobie z nią dać rady i oddała ją żekomo bratu!

:chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw:

Haker jak wiesz kto tam jest adminem lub modem to niech ją zbanuje i tego tomto1977 też.

Posted

[quote name='Chefrenek']:chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw::chainsaw:

Haker jak wiesz kto tam jest adminem lub modem to niech ją zbanuje i tego tomto1977 też.
Ok poproszę admina! Tylko teraz martwię się o tą sunie!:shake:

Guest Agata_B
Posted

:angryy::angryy::angryy::angryy::angryy:
ona nie daje za wygraną.

Posted

tigrunia napisał(a):
Jejka.. biedna psinka :( Oby ten brat okazał jej więcej serca! Mam nadzieję, że jest bardziej odpowiedzialny!!

Oby rzeczywiście była u kogoś a nie np. w schronie czy u rozmnażacza!

Guest Agata_B
Posted

Dowiedziałam sie, że bleid prowadzi pseudohodowle :shake:
Ma ok 30 psów na sprzedaż i 20 do rozrodu :placz::angryy: