Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WITAM. Dziś Sheli zrobiłam trochę zdjęć ,ale że nie umiem ich wstawić przesłałam je na maila jednej z dziewczyn myślę ,że je dziś wstawi. pozdrawiam i dziękuję . napiszcie czy Wam się Sheli podoba. mi bardzo ,bardzo ,jest cudna.;)

Posted

dziękuję Ci bardzo. A ja jutro zrobię wiele ładniejszych foci w domciu z domownikami. dziś moim aparatem nie dało rady za duża rożdzielczośc . te robił syn sąsiadki swym tel. ale ważne że są. A jak można wstawić fotkę tam gdzie mam nik? jak tego dokonać?

Posted

Jeśli chodzi o zdjęcie przy nicku (avatar), to należy zmniejszyć daną fotkę do rozmiarów max. 100x100 pikseli, następnie wejść do Panelu Użytkownika (zakładka u góry forum) -> Edytuj avatar-> w okienku nacisnąć 'Wybierz', wybrać zmniejszoną fotkę z dysku i nacisnąć 'Zapisz zmiany' ;)

Psinka jest ładniutka, mam tylko jedną uwagę- mianowicie uszka, obetnij malutkiej włoski na uszkach :)

I czakamy na więcej fotek;)

Posted

Blejd - piękna psina :loveu:
Ona mi wygląda na ok. 11-12 tyg a nie na 8 :evil_lol:

Posted

Sliczniutka tylko uwazaj na uszka.....myslalam,ze jak raz sie podetnie to juz beda staly,a nie,ze trzeba juz zawsze podcinac.....bo takie lyse to nie za pieknie wygladaja:-(???????

Posted

Jofka napisał(a):
Sliczniutka tylko uwazaj na uszka.....myslalam,ze jak raz sie podetnie to juz beda staly,a nie,ze trzeba juz zawsze podcinac.....bo takie lyse to nie za pieknie wygladaja:-(???????

Żeby uszka stanęły, trzeba 1/3 ogolić maszynką/podciąć nożyczkami.
A jak uszka już staną, to włoski dalej podcina się na 1/3 ucha, ale raczej ze względów estetycznych- od niepodcinania nie oklapną, jak już 'twardo' stoją na baczność;)

Posted

Jofka napisał(a):
hehe...uffffff Tolinkowi juz stoja....!!! zobaczymy co bedzie pozniej!!!:p

Dopóki jest takim młodym smykiem, to nie dopuszczaj do zarośnięcia uszek, bo mogą klapnąć, tym bardziej, że czeka go jeszcze wymiana ząbków;)

Posted

madziasto4 napisał(a):
Dopóki jest takim młodym smykiem, to nie dopuszczaj do zarośnięcia uszek, bo mogą klapnąć, tym bardziej, że czeka go jeszcze wymiana ząbków;)

A co do tego maja zabki????????:razz:

Posted

Witam:lol:
Ale śliczna psinka. Przeurocza:loveu:. Będę trzymać kciuczki za zabieg.
Moja Cori ma przepuklinę na brzusiu tak powiedział wet jakoś wymacał i powiedział że przed dopuszczeniem trzeba to zooperwać.
Zabieg twojej suni uda się na pewno, a Psinka wyrośnie na przecudnego yoreczka.
Co do uszek to jak zadbasz to staną i będzie jeszcze piękniejsza;)
Pozdrawiamy i czekamy na nowe foteczki

Posted

koregra napisał(a):

Moja Cori ma przepuklinę na brzusiu tak powiedział wet jakoś wymacał i powiedział że przed dopuszczeniem trzeba to zooperwać.

Co to znaczy przed dopuszczeniem?:roll: