doddy Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Jakie upodobanie do spania w lazience w tych amstaffach.... A ja na to nie wpadlam Klementyna wczoraj adopptowana przez Vektre tez spi w brodziku pod prysznicem. Lapki wygladaja jak typowe u psa ze schroniska... Quote
dariaopole Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 moje suńki to by w łazience kota dostały one muszą mieć dostęp do każdego pokoju bo to są amstafki wędrowniczki :evil_lol: happy juz pierwszej nocy właziła do łóżka i nie było mowy żeby ją gdzieś zamknąc bo płakała. Quote
Tengusia Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 Wlasnie dostalam smska od Tomka ze byl u Agaty - rybon36 z Zuzanna, dostala zastrzyk bo ma przeziebiony pecherz, proszek na robaki, kropelki na pchly i kleszcze, masc na lapki i ogon. Sterylka za jakies 2 tygodnie ;) Dostalam przed chwilka jeszcze jednego smsa, Agata powiedziala ze mozliwe ze sunia miala juz szczeniaki :-o i ze latanie za ogonem to wina psychiki (doddy ty chyba tresujesz pieski ??? co w takiej sytuacji zrobic zeby sunie troszke uspokoic :roll:) Quote
doddy Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 Tak, ja szkole psy. Ale wazne jest na jakim podlozu sunia szaleje za ogonkiem. Bez tego nic nie pomoge. Musialabym ja zobaczyc na zywo i jej zachowania. W razie co zapraszamy na szkolenie. Quote
VitisVini Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 ja tak ni z gruszki ni z pietruszki, bo trochę obserwowałam ten watek ale potem za mało czasu było:-( moja DA tez tak łapy oblizywała i miała dokładnie takie same ślady, bo w tych miejscach sierść wyłaziła. Od 2 miesięcy daje jej taki suplement ludzki,olej z rekina z wysoką zawartościa kwasów omega 3 i rany się pieknie(choć wolno) goją. Quote
BeataA Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 doddy napisał(a): W razie co zapraszamy na szkolenie. A może Ty znowu zamierzasz się wybrać w okolice Mińska? :evil_lol: Quote
basiagk Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Może, rzeczywiście dziewczynka ma alergię bo te rany ma identyczne jak moje psy gdy miały alergię pokarmową. A Tak w ogóle, to::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao::laola::BIG: dla Zuzi! Quote
Tengusia Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Dostalam smska ze Zuzia grzeczna jest, dzielnie zniosla pierwsza kapiel i z ochota obgryza opone ktora polecilam zostawic dla niej na podworku :diabloti: Quote
ruda76 Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Trzymam kciuki oby wszystko było dobrze ;) Quote
BeataA Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 ruda76 napisał(a):Trzymam kciuki oby wszystko było dobrze ;) Ja też, ja też. Quote
Tengusia Posted October 18, 2007 Author Posted October 18, 2007 Sunia jest grzeczna a nowi wlasciciele sa nia zachwyceni :D sterylka ma byc za tydzien, nie wiem napewno ale chyba bedzie ja wykonywala Rybon36 (Agata) ;) jedyny problem z sunia to jej szalencze poscigi za wlasnym ogonem ale bedziemy nad tym pracowac ;) Strasznie tesknie za Zuzia dlatego zastanawiam sie nad wycieczka do Mińska :eviltong: Pozdrawiam Quote
dariaopole Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 śliczna dziewczynka, cieszę się, że wszystko ok :loveu: Quote
andzia69 Posted October 18, 2007 Posted October 18, 2007 te lizania łap i pogoń za ogonem to pewnie pokojcowe zachowanie...myślę, że po pewnym czasie, zaaklimatyzowaniu się na dobre to jej przejdzie! moj Heniek *******a dlugo biegal w kolko za ogonem po tym jak go znalazlam - myślalam nawet, że jest świrnięty i dlatego go ludzie wywalili - ale się uspokoil - ale trochę to trwalo;) Quote
ruda76 Posted October 19, 2007 Posted October 19, 2007 Heniek Świrnięty:evil_lol::evil_lol:- dobre Quote
Tengusia Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 andzia69 napisał(a):Zuza ma cieczkę??????? dokladnie tak, czekamy az sie skonczy zeby mala wysterylizowac. Jestem w stalym kontakcie z Tomkiem i mam nadzieje ze zaraz po cieczce pojdzie on umowic sie na termin sterylki. Prosilam go by ja zachipowal bo w wawie jest teraz akcja chipowania za darmo ... ale musimy poczekac az jej cieczka minie bo nieco swiruje i ma checi ... Quote
basiagk Posted November 18, 2007 Posted November 18, 2007 Dziewczyno, teraz to masz luz z chłopakami:eviltong: Quote
Tengusia Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 basiagk napisał(a):Dziewczyno, teraz to masz luz z chłopakami:eviltong: nio to racja a byl taki moment ze Zuza zapomniala o swojej agresji i chetnie by z jakims kawalerem :mad:na szczescie Tomasz dobrze sie sprawil i dotrzymal slowa co do sterylki :razz: Co nie zmienia faktu ze troszke tesknie za Zuzia :-( i ilekroc o niej mysle to zawsze widze te jej oczeta wpatrzone w tlum jak odchodzilam bez niej :placz: Quote
Tengusia Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 Dostalam nowe foteczki Zuzi, dziewczyna przybrala na wadze i wyladniala :loveu: :loveu: :loveu: Quote
ruda76 Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Tengusia udało Ci sie znaleźć fajny dom dla suni:p mimo tego, ze było kilka niepewnosci ale Tomek sprawił się na medal.;) Quote
Recommended Posts