grazyna9915 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 No dobra........ :smilecol: Powiem, chociaż niekogo ciekawego na tym wątku nie widzę.:mad: Niedziela, a oni się obijają i psiaków nie odwiedzają.:angryy: :laola: [SIZE=5]Wczoraj razem z Magdą222 [SIZE=4]zawiozłyśmy NUKĘ do jej [SIZE=4]nowego DOMU! :multi::bigcool::multi::bigcool::multi: [SIZE=2]Madzia nie zdąrzyła jeszcze nic na pisać bo wyobraźcie sobie, [SIZE=2]że dzisiaj kolejnego psa zawozi do KRAKOWA i była pochłonięta już kolejną adopcją. [SIZE=2]:loveu::loveu::loveu: ALE DZIAŁA TA NASZA MADZIA! :klacz::klacz::klacz: :Dog_run: Quote
neverend Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 Ale się cieszę!!!! I życzę POWODZENIA:))))):loveu::multi: Quote
Mada:) Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 CUDNIE!! :laola: POWODZENIA PIESKI W NOWYCH DOMKACH!! :loveu: Quote
magda222 Posted December 9, 2007 Author Posted December 9, 2007 Nuśka już w nowym domku:) Zawiozłyśmy ją wczoraj z Grażynką.Niestety zapomniałam wziąć aparatu :( Ale była tak zaabsorbowana towarzystwem i zabawą,że nawet nie zwróciła uwagi jak wyszłyśmy.Wreszcie była w centrum zainteresowania:) Wczoraj Basia czyli jej nowa pani pisała do mnie smsy,że Nuka padła i śpi snem kamiennym więc wnioskuję z tego że czuje się tam dobrze:) Smutno za Nuśką-łobuziarą :-( Quote
diana79 Posted December 9, 2007 Posted December 9, 2007 ale dobre wieści :multi: Nusia nareszcie znalazła domek :multi: Magda nie smuć się, że Nusi już nie ma :calus: ona już jest szczęśliwa w swoim domku :loveu: Quote
grazyna9915 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 To jeszcze stara fotka NUKI z pod CITY POINT! Ale dzisiaj na fotosiku przeczytałam pod nią taki oto sympatyczny komentarz: januszk Już w swym życiu kilka osób spotkałem, które ze schroniska psiaki dostali i stwierdzili, że one są znacznie lepsze od tych w tradycyjny sposób nabywanych! A mówiąć lepszy, to wyjaśniali, że są wrażliwsze, bardziej kochające i bardziej wierne! Co to znaczy BARDZIEJ? Odpowiedzieli mi prawie tak samo! Weź, to się przekonasz i napewno nie będziesz żałować!I CO WY NA TO? Quote
magda222 Posted February 16, 2009 Author Posted February 16, 2009 Jak chcecie zobaczyć filmiki z Nuśką wejdźcie na youtube i wpiszcie zujkapsujka :evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 16, 2009 Posted February 16, 2009 Ale wyrosła!! :-o Widać, że radocha to u niej codzienność! :loveu: Quote
Recommended Posts