kaja555 Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 A jednak ktoś się Nuśką interesuje :loveu: Quote
neverend Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Piękna sunia... jakiej jest wielkości...duża? wygląda na malutką... Quote
magda222 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Nie jest malutka ale też nie duża. Sięga poniżej kolana. Quote
neverend Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 magda222 napisał(a):Nie jest malutka ale też nie duża. Sięga poniżej kolana. To malutka....:) Jest w schronisku czy DT? Quote
magda222 Posted November 7, 2007 Author Posted November 7, 2007 Jest u mnie na tymczasie. Pomimo,że ma dopiero pół roku to ma wyjątkowego pecha :( Zabrałam ją w lipcu ze schroniska i od razu znalazła dom. Jednak po 3 miesiącach nowi państwo oddali mi ją z powodu ciąży pani. Ponownie znalazłam jej dom i po 3 tygodniach wróciła do mnie. Powód:nieodpowiedzialność nowej właścicielki.Przykre... Quote
kaja555 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Nuka wierzy, że do trzech razy sztuka!;) Teraz musi się udać! Quote
neverend Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 magda222 napisał(a):Jest u mnie na tymczasie. Pomimo,że ma dopiero pół roku to ma wyjątkowego pecha :( Zabrałam ją w lipcu ze schroniska i od razu znalazła dom. Jednak po 3 miesiącach nowi państwo oddali mi ją z powodu ciąży pani. Ponownie znalazłam jej dom i po 3 tygodniach wróciła do mnie. Powód:nieodpowiedzialność nowej właścicielki.Przykre... czytałam na 1-szej stronie... bardzo smutna historia.... maleństwo mnie urzekło... Quote
kaja555 Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 Przypominam plakacik maleństwa: PLAKAT dla 6-o miesięcznej NUKI. W formacie A4 (210/297) Drukując i rozwieszając można bardzo pomóc w szukaniu jej domku! Szkoda żeby tak młoda psina czekała w nieskończoność... Quote
magda222 Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 Gwrantuję,że Nuśka wniesie wiele radości i energii do nowego domku :) Quote
kaja555 Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Córka znajomego z pracy podobno szuka pieska. Sama ma kilkuletnią córkę, więc przekazałam plakacik Nuki, bo Nuka chyba najbardziej ze wszystkich tymczasowiczów nadaje się do zabawy z dziećmi. Zobaczymy, może nic z tego nie wyjdzie, a może coś jednak?:modla: Quote
magda222 Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 kaja555 napisał(a):Córka znajomego z pracy podobno szuka pieska. Sama ma kilkuletnią córkę, więc przekazałam plakacik Nuki, bo Nuka chyba najbardziej ze wszystkich tymczasowiczów nadaje się do zabawy z dziećmi. Zobaczymy, może nic z tego nie wyjdzie, a może coś jednak?:modla: :loveu: DZIĘKUJEMY :loveu: Quote
kaja555 Posted November 11, 2007 Posted November 11, 2007 W końcu teraz musi być ten trzeci szczęsliwy raz:loveu: Quote
magda222 Posted November 11, 2007 Author Posted November 11, 2007 Szkoda,że nie widzieliście dzisiaj Nuśki jak szalała po śniegu :megagrin: Diablica mała w takim była szoku :lol!: Złapać jej później nie mogłam :evil_lol: Quote
kaja555 Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Toż to pierwszy śnieg Nuki!:evil_lol: Nuka się bardzo podobała, ale małą dziewczynką opiekuje się babcia, która nie jest pewna czy da radę. Więc dalej się zastanawiają....:niewiem: Quote
Arlene Posted November 12, 2007 Posted November 12, 2007 Dla pieska pierwszy śnieg musi być niesamowitym przeżyciem... "Gdzie jest moja trawka???" Moja Nusia co roku ma ten pytając wraz pyszczka, tak było i wczoraj :loveu: Quote
magda222 Posted November 12, 2007 Author Posted November 12, 2007 kaja555 napisał(a):Toż to pierwszy śnieg Nuki!:evil_lol: Nuka się bardzo podobała, ale małą dziewczynką opiekuje się babcia, która nie jest pewna czy da radę. Więc dalej się zastanawiają....:niewiem: Nie chcę nikogo zniechęcać,ale Nuka to żywiołowa i pełna energii sunia. Niech wezmą to pod uwagę. Chciałabym,żeby osoba która zechce Nuśkę przygarnąć dobrze się zastanowiła. Możemy nawet umówić się na wspólny spacerek. Bardzo chciałabym,żeby to było naprawdę do trzech razy sztuka i znalazła domek już na stałe. Quote
kaja555 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 magda222 napisał(a):Nie chcę nikogo zniechęcać,ale Nuka to żywiołowa i pełna energii sunia. Niech wezmą to pod uwagę. Chciałabym,żeby osoba która zechce Nuśkę przygarnąć dobrze się zastanowiła. Możemy nawet umówić się na wspólny spacerek. Bardzo chciałabym,żeby to było naprawdę do trzech razy sztuka i znalazła domek już na stałe. Doskonale to rozumiem, Nuka to wulkan energii, dziewczynka też jest pełna energii, razem zapewniłyby sobie świetne towarzystwo. Ale to dorośli muszą podjąc decyzję, i od nich powinna wyjść dalsza inicjatywa... Wiedzą o pechu Nuki, więc mam nadzieję że nie będą się do niego dokładać Quote
diana79 Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Nusia kiedy trafisz do domku już na stałe? :lol: już i tak się zasiedziałaś w DT i teraz magdzie będzie ciężko cię oddać :-( choć zawsze jest ciężko oddać psa do adopcji :-( Quote
beka Posted November 15, 2007 Posted November 15, 2007 Kobitki zajrzyjcie na przygarnę psa. Jest pani z Tych chętna na szczeniaka chłopczyka (małego). Macie takiego maluszka? Quote
magda222 Posted November 15, 2007 Author Posted November 15, 2007 beka napisał(a):Kobitki zajrzyjcie na przygarnę psa. Jest pani z Tych chętna na szczeniaka chłopczyka (małego). Macie takiego maluszka? Niestety nie mamy małego szczeniaczka :roll: Najmłodsza jest Nuka a reszta ferajny to starsze pieski i sunie.Może w schronisku?Zapytam Grażynę. Dziękujemy beka :) Quote
Mada:) Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 beka - nasze dwa tyskie, cudowne domki tymczasowe nie mają obecnie szczeniorków chopaków, ale warto by było, gdyby owy pan wybrał się do tyskiego schroniska, jak wspomniała powyżej pani Madzia (magda222). Jeżeli nie będzie tam odpowiedniego psiaka, to zapewne znajdą się na tablicy ogłoszeń jakieś namiary na szczeniaczki. Może warto mu to przekazać... ;) Quote
kaja555 Posted November 17, 2007 Posted November 17, 2007 A w sprawie Nuki dalej się nikt nie odzywa? Quote
Recommended Posts