Arlene Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Zapraszamy chętnych na psiaczka wspaniałego, kochanego i szalonego na Nuśny wątek! Ktoś taki musi się znaleźć :) Quote
magda222 Posted October 30, 2007 Author Posted October 30, 2007 Hopsaj Nuśka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
magda222 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 Ponownie wystawię Nuce allegro.Ale może zrobię to w przyszłym tygodniu? Bo teraz te Święto...Pewnie nikt nie ma czasu na przeglądanie ogłoszeń. Quote
kaja555 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 Niektórzy właśnie w święta mają czas;) Zawsze jest szansa... A ona ma taką śliczną mordkę, ludzie się na prawdę zachwycają, dzieciaki czekały na ulicy aż skończe wieszać plakat, żeby podejść... (...a ja w jednej ręce plakat, nogą w kupę wlazłam pod drzewem, w drugiej ręce siatka i parasolka - normalnie komedia...:evil_lol:) Quote
grazyna9915 Posted November 1, 2007 Posted November 1, 2007 MADZIU wystaw ją na allegro. Wystarczy byś nacisnęła na stronie allegro zakładkę "NIE SPRZEDANE" tam na pewno masz skrót do aukcji NUKI. Następniej po lewej stronie na niebiesko jest napis "WYSTAW PONOWNIE" wystarczy nacisnąć napis i potwierdzić, aukcję. Tym razem nie będziesz miała dużo roboty. Quote
magda222 Posted November 1, 2007 Author Posted November 1, 2007 OK :) Dzięki za rady i pamięć moje niezawodne dziewczynki ;) Quote
magda222 Posted November 2, 2007 Author Posted November 2, 2007 Podnoszę...dobrej nocy wszystkim... Quote
kaja555 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 Nuka się przypomina i dalej na domek czeka... Quote
grazyna9915 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 kaja555 napisał(a):Nuka się przypomina i dalej na domek czeka... Psiana miała mieć szybko domek! Quote
grazyna9915 Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 magda222 napisał(a):Widać plany się zmieniły :-( Powoli wraca we mnie optymizm, więc trza się brać do roboty. Quote
kaja555 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 grazyna9915 napisał(a):Powoli wraca we mnie optymizm, więc trza się brać do roboty. Jasne, trzeba się brać do roboty, ja już Nukę rozwieszałam w okolicach Urzędu Miasta i Tęczy. Strasznie zrywają, niestety:shake: Trzebaby co parę dni na nowo rozwieszać... Quote
grazyna9915 Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 kaja555 napisał(a):Jasne, trzeba się brać do roboty, ja już Nukę rozwieszałam w okolicach Urzędu Miasta i Tęczy. Strasznie zrywają, niestety:shake: Trzebaby co parę dni na nowo rozwieszać... Niestety plakaty nie trzymają się zbyt długo. Quote
kaja555 Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 niestety, jedynie w miejscach gdzie nie moga zrywać jest sens wieszać kolorowe Nuka hop na pierwszą!:multi: Quote
magda222 Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Komu Nuśkę komu? Do przyjaznego domu :lol: Quote
kaja555 Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Nuka na pewno do końca roku znajdzie domek;) Quote
Arlene Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Oby. Liczę na to bardzo. Takie cudo musi znaleźć domek. CZEMU jeszcze go nie ma? Quote
magda222 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Nuśka skacze na pierwszą i też ma nadzieję,że ktoś ją zauważy i pokocha. Quote
magda222 Posted November 5, 2007 Author Posted November 5, 2007 Zajrzałam na allegro.Nikt nie obserwuje Nuki.Nikt też o nią nie pyta. Quote
Lemi Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Moje drogie, mam dwa pytania: jakiej wielkości jest sunia i czy nie lamentuje zostawiona w domu ? Nie pytam o niszczenie i siusianie, bo do tego jeszcze ma prawo, ale czy moze zostać na 2-3 godzinki w towarzystwie innego psa bez szczekania ? Hmm... Quote
grazyna9915 Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Sunia jest u Magdy więc na pewno Ci napisze, ale wiem, że Magda jest pracującą osobą i sunia bez problemu pozostaje po kilka godzin w domu i nie wyje. Dodatkowo kiedyś musiała zostać bardzo długo i Magda spodziewała się już niewiadomo jakich kałuż, a tu miła niespodzianka, bo mieszkanie było czyściutkie. Nie słyszałam, też żeby coś w mieszkaniu Magdy zniszczyła. Quote
magda222 Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Witaj Lemi :) Nuka jest niedużą sunią.Weterynarze i znawcy tematu mówią,że na pewno nie urośnie powyżej kolana.W tej chwili mieszka wraz ze mną,moim 13-letnim synem,dwoma kotami i psem i jest OK :) Starałam się ją ułożyć i przystosować do życia w różnych warunkach ;) Zostaje w domu sama (a raczej tylko z resztą zwierzyńca) na ok.8 godzin ale czasem nawet zdarzało się,że na 10-11 godzin. Na pewno w tym czasie nie szczekała i nie wyła bo pytałam sąsiadów. Jeśli masz jeszcze jakieś pytania lub chciałabyś/chciałbyś ją zobaczyć i mieszkasz blisko Tychów to nie ma problemu.Zapraszamy :) Quote
Recommended Posts