magda222 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Raport z ostatniej chwili:Nukę znowu obserwują 2 osoby :) Quote
Rawa Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Miejmy nadzieję, że to te właściwe osoby :) Quote
magda222 Posted October 21, 2007 Author Posted October 21, 2007 Ja też mam taką nadzieję,że wśród tych dwóch osób jedna jest tą właściwą.A może nawet będzie walka o Nukę :evil_lol: Tak sobie marzę ... ;) Najważniejsze żeby znalazła odpowiedzialny i kochający dom :) Quote
kaja555 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Nuka taki domek na pewno znajdzie :loveu: Quote
magda222 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 kaja555 o nas pamięta :loveu: dziękujemy :loveu: Quote
grazyna9915 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Weszłam na ten wątek z taką nadzieją, że psina ma swój nowy domek. Quote
magda222 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 grazyna9915 napisał(a):Weszłam na ten wątek z taką nadzieją, że psina ma swój nowy domek. Ja też za każdym razem jak wchodzę na neta mam nadzieję na jakiekolwiek pytanie,jakiekolwiek zainteresowanie Nuśką. Ale niestety nikt o nią nie pyta :( W tej chwili sprawdziłam allegro i obserwują ją 3 osoby. Ale nie cieszę się z tego żeby nie zapeszyć. Będę się cieszyła jak Nuka znajdzie dom,pobędzie tam dłużej niż w dwóch poprzednich i będzie szczęśliwa. A jej nowy właściciel nie odda jej już nigdy za żadne skarby. Bo w swoim zaledwie półrocznym życiu ma ogromnego pecha :( A napewno na to nie zasługuje...:( Quote
grazyna9915 Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Do trzech razy sztuka. Tym razem musi się udać! Quote
magda222 Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 grazyna9915 napisał(a):Do trzech razy sztuka. Tym razem musi się udać! Obyś miała rację... Quote
kaja555 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Uda się uda! Najlepsze jest to że te dwa razy nie odbiły się za bardzo na psychice Nuki - jak ja widziałam pod City Pointem to był to żywioł nie do opisania, rozrabiała razem z Sarą aż miło patrzeć :loveu: A pamiętamy o Nuce - Nuka i Misiek zostaną umieszczeni na ulotkach, ktore będziemy roznosić po Tychach. Dostarcze je do p. Grażyny za jakiś tydzień ;) Quote
magda222 Posted October 23, 2007 Author Posted October 23, 2007 kaja555 napisał(a):Uda się uda! Najlepsze jest to że te dwa razy nie odbiły się za bardzo na psychice Nuki - jak ja widziałam pod City Pointem to był to żywioł nie do opisania, rozrabiała razem z Sarą aż miło patrzeć :loveu: A pamiętamy o Nuce - Nuka i Misiek zostaną umieszczeni na ulotkach, ktore będziemy roznosić po Tychach. Dostarcze je do p. Grażyny za jakiś tydzień ;) :loveu: Dziękujemy :loveu: Mogłabym tez dostać trochę ulotek do rozdania? A Nuka to faktycznie iskierka nie sunia :) Nie wyleży nawet chwili :) Non stop w ruchu :) Nie pomagają nawet długie spacery. Quote
grazyna9915 Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Kaja to dobry pomysł.:cool3: Ulotki NUKI przynieś do mnie wtedy Magda będzie musiała mnie odwiedzić.:multi: Madzia wiedz, że KAJA robi rewelacyjne plakaty. KAJA czy mogłabyś umieścić plakaty na fotosiku? Mogłabym je wtedy umieścić na stronie schroniska lub na wątku każdego psiaka i dogomaniacy z innych miast może by pomogli i rozwiesili u siebie? Quote
kaja555 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 grazyna9915 napisał(a):Kaja to dobry pomysł.:cool3: Ulotki NUKI przynieś do mnie wtedy Magda będzie musiała mnie odwiedzić.:multi: Madzia wiedz, że KAJA robi rewelacyjne plakaty. KAJA czy mogłabyś umieścić plakaty na fotosiku? Mogłabym je wtedy umieścić na stronie schroniska lub na wątku każdego psiaka i dogomaniacy z innych miast może by pomogli i rozwiesili u siebie? A więc - miałam zamiar zrobić więcej ulotek, tak że dla p. Magdy są juz dawno wzięte pod uwagę - przecież są na nich Nuka i Misiek;) Ulotki nie są osobne na każdego psiaka - na każdej jest Nuka, Misiek, Sara i Feluś plus adres i informacja o schronisku. A co do Fotosika - to już próbowałam, ale plakaty zrobiłam w Wordzie i mam problem bo chyba muszą być jpg. Ale coś wymyślę, żeby wszystkie z czasem tam były dostępne na fotosiku :happy1: Quote
magda222 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 diana79 napisał(a):a ja podnoszę na dzień dobry :lol: Dzięki za pamięć o nas :loveu: Quote
magda222 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 Nuśkę obserwują na allegro znowu tylko 2 osoby :-( Quote
kaja555 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 magda222 napisał(a):Nuśkę obserwują na allegro znowu tylko 2 osoby :-( Chyba aż dwie;) To nie jest mało, bo wystarczy przecież tylko jedna a Wyjątkowa:razz: Od listopada ludzie zaczną myśleć o świętach - a o może się okazać wcale nie taki zły okres do adopcji... Quote
magda222 Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 kaja555 napisał(a):Chyba aż dwie;) To nie jest mało, bo wystarczy przecież tylko jedna a Wyjątkowa:razz: Od listopada ludzie zaczną myśleć o świętach - a o może się okazać wcale nie taki zły okres do adopcji... Oby tylko nie były to adopcje spowodowane tylko "zrobieniem dobrego uczynku" w czasie przedświątecznym... Quote
grazyna9915 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 magda222 napisał(a):Oby tylko nie były to adopcje spowodowane tylko "zrobieniem dobrego uczynku" w czasie przedświątecznym... Masz rację Madzia. Quote
kaja555 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 [quote name='magda222']Oby tylko nie były to adopcje spowodowane tylko "zrobieniem dobrego uczynku" w czasie przedświątecznym... Ojeju, ile tu się pesymizmu pojawiło ostatnio...;) Oczywiście nie o takie adopcje nam chodzi, są też ludzie, którzy w natłoku pracy i obowiązków odkładają takie sprawy na "kiedyś", a właśnie w święta zwalniają tempo i... Oczywiście tez mnie przeraża myśl, że po powrocie do "normalnego tempa", moga stwierdzić, że nie mają czasu dla swojego pupila:angryy: No ale miejmy nadzieję, że znajdzie się trochę przyszłych właścicieli z prawdziwego zdarzenia, i właśnie do takich wymierzona jest moja ulotka świąteczna...;) http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/459f571c8c241ef0.html Wiem, że oberwie mi się :razz: za ten numer telefonu...ale umieściłam tylko jeden ze względu na rozmiar ulotki... Proszę o komentarze i propozycje ulepszenia ulotki! Co parę głów to nie jedna:multi: Tymczasowe panie psiaków najlepiej wiedzą jak je opisać, a tu trzeba krótko i "zaczepiście";)!!! Quote
grazyna9915 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Numer telefonu może Ci daruję, jeszcze się zastanowię. Ulotka jest oczywiście rewelacyjna, boję się tylko, czy ludzie nie odbiorą jej tak, że psiaki są w schronisku i tam będą ich szukać. Quote
kaja555 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 LOTOŚCI...!!!:modla: No to fakt, trzeba to jaśniej przedstawić - popracuję nad tym :user:...:comp26: Tymczasem Nuka nadal na tymczasie! :( Quote
Recommended Posts