Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja też mam taką nadzieję,że wśród tych dwóch osób jedna jest tą właściwą.A może nawet będzie walka o Nukę :evil_lol: Tak sobie marzę ... ;) Najważniejsze żeby znalazła odpowiedzialny i kochający dom :)

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Weszłam na ten wątek z taką nadzieją, że psina ma swój nowy domek.

Ja też za każdym razem jak wchodzę na neta mam nadzieję na jakiekolwiek pytanie,jakiekolwiek zainteresowanie Nuśką. Ale niestety nikt o nią nie pyta :(
W tej chwili sprawdziłam allegro i obserwują ją 3 osoby. Ale nie cieszę się z tego żeby nie zapeszyć. Będę się cieszyła jak Nuka znajdzie dom,pobędzie tam dłużej niż w dwóch poprzednich i będzie szczęśliwa. A jej nowy właściciel nie odda jej już nigdy za żadne skarby. Bo w swoim zaledwie półrocznym życiu ma ogromnego pecha :( A napewno na to nie zasługuje...:(

Posted

Uda się uda! Najlepsze jest to że te dwa razy nie odbiły się za bardzo na psychice Nuki - jak ja widziałam pod City Pointem to był to żywioł nie do opisania, rozrabiała razem z Sarą aż miło patrzeć :loveu:

A pamiętamy o Nuce - Nuka i Misiek zostaną umieszczeni na ulotkach, ktore będziemy roznosić po Tychach. Dostarcze je do p. Grażyny za jakiś tydzień ;)

Posted

kaja555 napisał(a):
Uda się uda! Najlepsze jest to że te dwa razy nie odbiły się za bardzo na psychice Nuki - jak ja widziałam pod City Pointem to był to żywioł nie do opisania, rozrabiała razem z Sarą aż miło patrzeć :loveu:

A pamiętamy o Nuce - Nuka i Misiek zostaną umieszczeni na ulotkach, ktore będziemy roznosić po Tychach. Dostarcze je do p. Grażyny za jakiś tydzień ;)

:loveu: Dziękujemy :loveu: Mogłabym tez dostać trochę ulotek do rozdania?

A Nuka to faktycznie iskierka nie sunia :) Nie wyleży nawet chwili :)
Non stop w ruchu :) Nie pomagają nawet długie spacery.

Posted

Kaja to dobry pomysł.:cool3:
Ulotki NUKI przynieś do mnie wtedy Magda będzie musiała mnie odwiedzić.:multi:

Madzia wiedz, że KAJA robi rewelacyjne plakaty.
KAJA czy mogłabyś umieścić plakaty na fotosiku?
Mogłabym je wtedy umieścić na stronie schroniska lub na wątku każdego psiaka i dogomaniacy z innych miast może by pomogli i rozwiesili u siebie?

Posted

grazyna9915 napisał(a):
Kaja to dobry pomysł.:cool3:
Ulotki NUKI przynieś do mnie wtedy Magda będzie musiała mnie odwiedzić.:multi:

Madzia wiedz, że KAJA robi rewelacyjne plakaty.
KAJA czy mogłabyś umieścić plakaty na fotosiku?
Mogłabym je wtedy umieścić na stronie schroniska lub na wątku każdego psiaka i dogomaniacy z innych miast może by pomogli i rozwiesili u siebie?

A więc - miałam zamiar zrobić więcej ulotek, tak że dla p. Magdy są juz dawno wzięte pod uwagę - przecież są na nich Nuka i Misiek;)
Ulotki nie są osobne na każdego psiaka - na każdej jest Nuka, Misiek, Sara i Feluś plus adres i informacja o schronisku.

A co do Fotosika - to już próbowałam, ale plakaty zrobiłam w Wordzie i mam problem bo chyba muszą być jpg.

Ale coś wymyślę, żeby wszystkie z czasem tam były dostępne na fotosiku :happy1:

Posted

magda222 napisał(a):
Nuśkę obserwują na allegro znowu tylko 2 osoby :-(

Chyba aż dwie;)

To nie jest mało, bo wystarczy przecież tylko jedna a Wyjątkowa:razz:

Od listopada ludzie zaczną myśleć o świętach - a o może się okazać wcale nie taki zły okres do adopcji...

Posted

kaja555 napisał(a):
Chyba aż dwie;)

To nie jest mało, bo wystarczy przecież tylko jedna a Wyjątkowa:razz:

Od listopada ludzie zaczną myśleć o świętach - a o może się okazać wcale nie taki zły okres do adopcji...

Oby tylko nie były to adopcje spowodowane tylko "zrobieniem dobrego uczynku" w czasie przedświątecznym...

Posted

[quote name='magda222']Oby tylko nie były to adopcje spowodowane tylko "zrobieniem dobrego uczynku" w czasie przedświątecznym...

Ojeju, ile tu się pesymizmu pojawiło ostatnio...;)
Oczywiście nie o takie adopcje nam chodzi, są też ludzie, którzy w natłoku pracy i obowiązków odkładają takie sprawy na "kiedyś", a właśnie w święta zwalniają tempo i...

Oczywiście tez mnie przeraża myśl, że po powrocie do "normalnego tempa", moga stwierdzić, że nie mają czasu dla swojego pupila:angryy:

No ale miejmy nadzieję, że znajdzie się trochę przyszłych właścicieli z prawdziwego zdarzenia, i właśnie do takich wymierzona jest moja ulotka świąteczna...;)

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/459f571c8c241ef0.html

Wiem, że oberwie mi się :razz: za ten numer telefonu...ale umieściłam tylko jeden ze względu na rozmiar ulotki...
Proszę o komentarze i propozycje ulepszenia ulotki! Co parę głów to nie jedna:multi: Tymczasowe panie psiaków najlepiej wiedzą jak je opisać, a tu trzeba krótko i "zaczepiście";)!!!