Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

quote: Pochodzi z tyskiego schroniska skąd została zaadoptowana przez rodzinę,która ją właśnie zwróciła.Pani zaszła w ciąże i lekarz kategorycznie zabronił jej kontaktów ze zwierzętami.:quote

Co za ciemnogród, Boże..!:shake:. Jak byłam w ciąży z pierwszym dzieckiem, o które staraliśmy się bardzo długich 10 lat, leżałam na łóżku "obłożona" cielskami 2 kotów, pomimo, że "doktor" zabronił :shake:. Na pewno psinka znajdzie kogoś bardziej wartościowego :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Właśnie najgorsze jest to że jak zabrałam ją od tej rodziny spodziewającej się dziecka to odezwała się dziewczyna z dogomanii,tzn.zauważyła wątek Nuki na dogo i do mnie zadzwoniła.Bardzo była w Nuce zakochana i bardzo chciała dać jej dom.I dała ale na niespełna 3 tygodnie.Po czym okazało się,że nie potrafi sprostać wychowywaniu szczeniaka,że Nuka załatwia się w domu i niszczy sprzęty :( Tak więc sunia znowu wylądowała u mnie :( To już drugi powrót i naprawdę nie wiem czy można komuś zaufać.Boję się,że znów ktoś ją weźmie i odda.A ona cierpi z tego powodu :( Nie ma swojego kąta,swojego prawdziwego domu,swojej pani lub pana :(

Posted

Nuko, jesteś taka śliczna, a w dodatku nazywasz się tak samo, jak moja psinka :)
Zasługujesz na cudowny dom i odpowiedzialnego, kochającego właściciela!
Banerek dla pięknej Nuczki:

Zmykaj do domciu, ślicznotko!

Posted

Nukę widziałam na akcji w City Point - cudowny psiak, jeszcze dzieciak. Trzeba ją wszystkiego nauczyć - ale to standard jak się bierze małego psa/szczeniaka - osoba która ją chiała wziąć chyba nie ma o tym pojęcia:angryy: Zamiast się poddawać - wychowywać. Szybka rezygnacja świadczy o braku odpowiedzialności.

No cóż, teraz "była" właścicielka może tylko żałować, z tego co widzę Nuka radzi sobie coraz lepiej i będzie z niej prawdziwy skarb!:loveu:

Posted

Nuka pięknie prezentowała się na akcji w CITY POINT, jednak czasami trudno ją było opanować:

Długo psociła za nim oko przymróżyła:

Tylko Wiki potrafiła ją uspokoić, a nawet utulić do snu (jenak tylko na krótko):

Nuka to przesympatyczny psiak pełen energii.