Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ta kochana sunia wabi się Nuka.Pochodzi z tyskiego schroniska skąd została zaadoptowana przez rodzinę,która ją właśnie zwróciła.Pani zaszła w ciąże i lekarz kategorycznie zabronił jej kontaktów ze zwierzętami.Nuka jest grzeczna.Pozostawiona sama w domu nie piszczy i nie szczeka.Przebywała w domu w którym jest małe dziecko.W tej chwili jest w DT,w którym są 3 koty i tez bez problemu się z nimi dogaduje.Lubi pieszczoty i głaskanie.Taka z niej mała przylepka :) Czekamy na dobry domek dla niej!

Mój nr tel. 510 154 276
nr gg 603761

A oto jej kochana mordka:

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

epe napisał(a):
Czy ciąża jest chorobą zaraźliwą i dlatego pani nie może sie kontaktować z żadnym żywym stworzeniem?

:megagrin: Dobre :mdrmed:

Szczerze powiedziawszy to nawet nie dopytywałam się co dokładnie powiedział lekarz.Dałam sobie spokój,bo stwierdziłam że z takim podejściem jakie maja Ci ludzie to nie mam o czym z nimi dyskutować.

Ale nieważne,bo....sunia znalazła dom!!! :multi:
Odezwała się do mnie dziewczyna z dogomanii i jak zobaczyła małą to już nawet nie słuchała co mówię taka była zakochana :) Poza tym okazało się,że dziewczyna mieszka za ulicą i będę mogła widywać Nukę często i patrzeć jek rośnie i jak się miewa :)

Posted

No i to jest wiadomość dnia!!!
I niech ta dziewczyna nigdy nie chodzi do tego lekarza,co ta pani!!!
Ale sądzę,że jest kochana i mądra!!

• 3 weeks later...
Posted

POMOCY!!! Ja się załamię... Nuka od wczoraj znów jest u mnie :(:(:(
Musiałam zabrać ją z domu w którym była.Powód:sika w domu m.in.na pościel,niszczy,gryzie.Czy ta sunia może mieć aż takiego pecha?! :(:(:(

Posted

Dzisiaj jak wróciłam z pracy to zastałam czyste czyli niezasiurane i niezakupkane mieszkanie :multi: Sukces odniesiony :multi:
Byliśmy dziś na spacerze w lesie i pierwszy raz spuściłam Nuczkę ze smyczy :) Bez problemu przybiegała z powrotem jak ją zawołałam :)

Posted

przydałby się jej może banerek mały do wstawienia w podpis, wtedy więcej ludzi się o niej dowie, ja nie umiem takich robić ale chętnie sobie w podpis wstawię :lol: