magda222 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Ta kochana sunia wabi się Nuka.Pochodzi z tyskiego schroniska skąd została zaadoptowana przez rodzinę,która ją właśnie zwróciła.Pani zaszła w ciąże i lekarz kategorycznie zabronił jej kontaktów ze zwierzętami.Nuka jest grzeczna.Pozostawiona sama w domu nie piszczy i nie szczeka.Przebywała w domu w którym jest małe dziecko.W tej chwili jest w DT,w którym są 3 koty i tez bez problemu się z nimi dogaduje.Lubi pieszczoty i głaskanie.Taka z niej mała przylepka :) Czekamy na dobry domek dla niej! Mój nr tel. 510 154 276 nr gg 603761 A oto jej kochana mordka: Quote
fizia Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Śliczne zdjęcie i cudna mordka!!! Trzymam kciuki!!! Quote
Anetka83 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Nuka wskakuj na 1 po domek!!! szybciutko!!! Quote
epe Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Czy ciąża jest chorobą zaraźliwą i dlatego pani nie może sie kontaktować z żadnym żywym stworzeniem? Quote
magda222 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 epe napisał(a):Czy ciąża jest chorobą zaraźliwą i dlatego pani nie może sie kontaktować z żadnym żywym stworzeniem? :megagrin: Dobre :mdrmed: Szczerze powiedziawszy to nawet nie dopytywałam się co dokładnie powiedział lekarz.Dałam sobie spokój,bo stwierdziłam że z takim podejściem jakie maja Ci ludzie to nie mam o czym z nimi dyskutować. Ale nieważne,bo....sunia znalazła dom!!! :multi: Odezwała się do mnie dziewczyna z dogomanii i jak zobaczyła małą to już nawet nie słuchała co mówię taka była zakochana :) Poza tym okazało się,że dziewczyna mieszka za ulicą i będę mogła widywać Nukę często i patrzeć jek rośnie i jak się miewa :) Quote
epe Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 No i to jest wiadomość dnia!!! I niech ta dziewczyna nigdy nie chodzi do tego lekarza,co ta pani!!! Ale sądzę,że jest kochana i mądra!! Quote
Agnieszka i Ogiś Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 świetnie! Dobrze że Nuka nie musiała długo czekać! Ale kto by sie nie zakochał w takiej mordce? Quote
magda222 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 POMOCY!!! Ja się załamię... Nuka od wczoraj znów jest u mnie :(:(:( Musiałam zabrać ją z domu w którym była.Powód:sika w domu m.in.na pościel,niszczy,gryzie.Czy ta sunia może mieć aż takiego pecha?! :(:(:( Quote
magda222 Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Pomocy !!! Kto Przygarnie I Pokocha Nukę ??? Quote
magda222 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Kto podaruje Nuce swój dom i serce ? Quote
magda222 Posted October 2, 2007 Author Posted October 2, 2007 Dzisiaj rano Nuka bardzo ładnie sygnalizowała że chce siusiu i przez całą noc ani razu nie załatwiła się w domu :) To wielki sukces :multi: Quote
magda222 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 A ja myślałam że jak tu zajrzę to będzie jakaś wiadomość od kogoś kto zakochał się w Nuczce :( Quote
magda222 Posted October 3, 2007 Author Posted October 3, 2007 Dzisiaj jak wróciłam z pracy to zastałam czyste czyli niezasiurane i niezakupkane mieszkanie :multi: Sukces odniesiony :multi: Byliśmy dziś na spacerze w lesie i pierwszy raz spuściłam Nuczkę ze smyczy :) Bez problemu przybiegała z powrotem jak ją zawołałam :) Quote
madzia828 Posted October 4, 2007 Posted October 4, 2007 Nuka bidulko czy trafisz w końcu na ten jedyny dom:cool3: Quote
diana79 Posted October 6, 2007 Posted October 6, 2007 przydałby się jej może banerek mały do wstawienia w podpis, wtedy więcej ludzi się o niej dowie, ja nie umiem takich robić ale chętnie sobie w podpis wstawię :lol: Quote
Recommended Posts