pani_stanislawa Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 witam! W radomskim schronisku od wczoraj przebywa jamniczek, wiek ok 4 lata. Piesek jest przerażliwie wychudzudzony, niejeden student weterynarii moglby sie na nim uczyc anatomi! . Kostek jest bardzo przyjaznym , przytulińskim i ciekawskim pieskiem.Garnie sie do ludzi! nie starcił do nich zaufania mimo iz to wlasnie czlowiek zgotowal mu taki los. Kostek przebywa na kwarantannie, wiec powoli mogś sie ustawiać po niego kolejki ;):) e-mail: panistanislawa@gmail.com Quote
fizia Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Matko jaka chudzinka... Trzymam kciuki za wspaniały Dom!!! Quote
Natussiaa Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 jaki śliczniutki:loveu: i chudziutki..:-( Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Do kiedy psina jest na tej kwarantannie i jakie ewentualnie zabiegi przebył bądz ma przed sobą jeszcze? Quote
andzia69 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='DusHka']Do kiedy psina jest na tej kwarantannie i jakie ewentualnie zabiegi przebył bądz ma przed sobą jeszcze? ooo - widzę, ze znalazlas wątek!!!;) to dobrze! ja już napisalam na pw do pani Stanislawy - zobaczymy co napisze!!! Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 napisałam też na priv do Pokahontas odnośnie suńki z Chorzowa Kostka znalazłam na poście BarbaryMarii, jest śliczny mimo że chudzinka ale da się cos z tym zawsze załatwić z pyszczulka podobny do mojego Bohunka jest Quote
pani_stanislawa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='DusHka']Do kiedy psina jest na tej kwarantannie i jakie ewentualnie zabiegi przebył bądz ma przed sobą jeszcze? Kostek przebywa na kwarantannie od wczoraj tj. 7.09.2007. i przewidziany czas trwania kwarantanny to 2 tyg. Aczkoliek przy dobrych wiatrach moznaby wziac psinke na DT i przyspieszyc calą akcje ratowania suchotnika:) Ma ok 4 lata , mysle ze nie wiecej! Poki co żadnych zabiegow jeszcze nie przebyl .Najpierw obserwacja ,a pozniej szczepienia. Co najważniejsze Kostek ma apetyt! z tym ze wiadomo jak jest w schronisku...on moze miec apetyt a inne psiaki moga mu uniemozliwyc spozywanie posilkow. Info wyslalam do andzia69 , wiec pewnie wiadomosc ci przekopiuje;) Quote
basia0607 Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Szybko znajdzie domek ,bo jest śliczny. Moja Malinka też była szkieletorek !Ale już nadrobila. Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 jej oby były te dobre wiatry :)), ja to nowa jestem moze zatem coś bliżej na temat Domu Tymczasowego na czym by to polegało. Zatem czekam na następne info ... Quote
red Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Dom tymczasowy - bierzesz psinke pod swoją opiekę do chwili znalezienia domku. Piesek w tym czasie nabiera ciała, jest w normalnych warunkach, można poznać jego charakter i łatwiej wtedy dobrać mu właściwy z chętnych domków. Strasznie biedna psinka.... schronisko nie dla niego. Jamniki są delikatne i marzną a noce są już zimne. Oby szybko znalazł domek. Trzeba go umieścić na allegro. Poproszę gallegro. Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 allegro nie potrzbne będzie ja moge byc jego DT i stałym nowym domkiem :) Quote
red Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 :multi: :multi: :multi: Napisz coś o sobie ... Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 tak na forum troszke dziwnie ale juz pare zdań zamieniłam z andzia69 i z panią stanisławą również mozesz zasięgnąć informacji bad zpoprostu pytaj co cię interesuje Quote
pani_stanislawa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Jak juz DuShka wspomniala allego nie bedzie potrzebne <ale z gory dziekuje za checi:)>. Porozmawialysmy przez tel, a wlasciewie porozmawialam z jej mamusia i wszystko dogadalysmy. 17.09 to data,ktora zmieni dotychczasowe zycie Kostka :).DuShka z mama przyjezdzaja do Radomia :)! A jutro bede miala odpowiedz czy kolezanka bedzie w stanie Kostka przetrzymac u siebie w domu :) Quote
red Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Do 17 go jest jeszcze daleko, byłoby super, gdyby trafił do koleżanki. Czy daleko od Radomia pojedzie Kostek ? Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 No tak bo ja stałam nad głową i słuchałam jak sęp heheh bo ja przez chwile już dziś zwątpiłam w adopcje piesa najpierw problemy ze schroniskiem na Paluchu pozniej niunius z Kielc od Andzi69 znalazl wcześniej domek przez przypadek jakas pani sie w moim piesku zakochała Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='red']Do 17 go jest jeszcze daleko, byłoby super, gdyby trafił do koleżanki. Czy daleko od Radomia pojedzie Kostek ? Kostuś będzie w Grodzisku Mazowieckim od Radomia jakies 100 km Quote
pani_stanislawa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Kostus bedzie jechal do Grodziska mazowieckiego, bedzie mial brata jamniczka, kochajaca rodzinke i jak to mama dushki powiuedziala"dwa łoza do wyboru":) Postaram sie ze wszystkich sil zeby trafil na DT. Mam nadzieje ze kolezanka zmieknie jak go zobaczy ;) Quote
gallegro Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 Oj Ciotki (zwłaszcza Red :razz:)... Przed chwilą dostałem PW z prośbą o Allegro i o mały włos nie wystawiłem psinki.. Coś mnie tknęło i zajrzałem na koniec wątku. A już miałem kopiować fotki... Fajnie, że jest szansa na dobry domek. W takim razie zawieszamy Allegro do wyjaśnienia. Quote
pani_stanislawa Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 [quote name='gallegro']Oj Ciotki (zwłaszcza Red :razz:)... Przed chwilą dostałem PW z prośbą o Allegro i o mały włos nie wystawiłem psinki.. Coś mnie tknęło i zajrzałem na koniec wątku. A już miałem kopiować fotki... Fajnie, że jest szansa na dobry domek. W takim razie zawieszamy Allegro do wyjaśnienia. hehhee to skoro Kostek ma juz szanse na domek, moznaby pozmoc SMOLE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6668548#post6668548 ;) Quote
DusHka Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 oj nie nie tylko nie wystawiajcie Kostka na allegro bo serce pęknie musi zmieknąc serce to tylko na kilka dni tydzień czasu i go wezme do siebie opieke bedzie miał naprawde pierwsza klasa :) tylko niech misie w nim nikt nie pod ko****e:cool1: :eviltong: Quote
gallegro Posted September 8, 2007 Posted September 8, 2007 [quote name='pani_stanislawa']hehhee to skoro Kostek ma juz szanse na domek, moznaby pozmoc SMOLE http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=6668548#post6668548 ;) Właśnie pracuję nad opisem :p. Quote
Recommended Posts