Izabela124. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Rozpijają Sarcię:diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Selenne Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Ta chuda w tle to pańcia XD A tu w tle skarpcie pańci, którą Sara lubi zdejmować i rzucać po całym domu XD Quote
Selenne Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Jaka ona śliczna jest Sara czy pańcia? XD Oczywiście czołg :cool3: Quote
Izabela124. Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Selenne napisał(a):Sara czy pańcia? XD Oczywiście czołg :cool3:Pańci mało widac:eviltong: Quote
Selenne Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Izabela124. napisał(a):Pańci mało widac:eviltong: To może i lepiej XD Martens napisał(a):W ogóle jaka impreza :evil_lol: No, pierwsze urodzinki trzeba jakoś uczcić :eviltong: Quote
Selenne Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 deer_1987 napisał(a):za miesiac i 3 dni Sherry konczy roczek :D O, to ja oczywiście odwiedzę :) Quote
taxelina Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 miala dostac poslanko nowe.. miala.. bo zniszczyla juz do konca stare.. i nie zasluguje na nowe :( Quote
taxelina Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 maja kocyk rozlozony.. nie ma sensu kupowac jakiegos materialowego na razie bo tez zniszczy jak pierwsze.. po za tym to sa psy lozkowe i tam spia i przebywaja :D Quote
Selenne Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 deer_1987 napisał(a):maja kocyk rozlozony.. nie ma sensu kupowac jakiegos materialowego na razie bo tez zniszczy jak pierwsze.. po za tym to sa psy lozkowe i tam spia i przebywaja :D Moja Sara śpi tylko i wyłącznie w łóżku (w nocy) i u siebie w posłaniu (w dzień). Ale jak śpi w łóżku, to kładzie się na plecach wzdłuż, także już nikt się nie mieści XD Quote
Selenne Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 Na tych zdjęciach jak zwykle przeskoczyła mi data:angryy: Tym razem będą cztery zdjątka:cool1: Quote
anmi0 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 hah ale fajne fotki:loveu: hehe Piksi kupiłam budkę, ale ani razu w niej nie spała...:evil_lol: może dlatego, że lubi wiedzieć co się dookoła dzieje, a nie mieć spokój w budce zresztą ona wchodzi tam tylko po to, żeby wykopać dziurę w podłożu:p Quote
Selenne Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 anmi0 napisał(a):hah ale fajne fotki:loveu: hehe Piksi kupiłam budkę, ale ani razu w niej nie spała...:evil_lol: może dlatego, że lubi wiedzieć co się dookoła dzieje, a nie mieć spokój w budce zresztą ona wchodzi tam tylko po to, żeby wykopać dziurę w podłożu:p Sara też u siebie rzadko śpi. Przeważnie kłądzie się na śrdoku przedpokoju po to, żeby widzieć wszystkich - kiedy ktoś wejdzie albo wyjdzie z pokoju XD Pozatym mieszkamy w bloku, więc nie ma nawet mowy o kupnie budy XD deer_1987 napisał(a):dawaj wiecej a nie wydzielasz :P Dziś dam następne, ale trochę później XD:razz: Quote
Selenne Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 To wszystko z urodzinowych Mam jeszcze kilka zdjęć z parku, ale bez Saruni - tam psów nie wpuszczają. Zdjęcia typu wiwórki, ptaki, kwaity... Mam wstawiać? Quote
Selenne Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 deer_1987 napisał(a):ale duza kostka!!!! Dawaj inne tez :D Ona jest... Średnia Sarunia miała kiedyś większą, ale teraz nie możemy już takich znaleść. No to fotki może dam... Może jutro... Jeszcze się zobaczy:cool3: Quote
taxelina Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 No to bede czekac ;) Czekam na razie az maz zasnie zeby jego kompa wlaczyc i cos dodac :P Quote
Selenne Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Dziś zła wiadomość Przynajmniej dla mnie Dowiedziałam się o śmierci Kropki - psinki z mojeg bloku Była zwykły, szarym kundelekiem - ale kochanym Miała 16 lat Była prawie głucha, prawie ślepa... Ledwo chodziła... Ale miała mocne SERCE i ono ją utrzymywało, nie pozwalało jej odejść, choć tak bardzo cierpiała Jej właściciele powiedzieli, że nigdy jej nie uśpią, że dadzą jej zasnąć Lecz gdy psinka nie mogła się ruszać, wezwali weterynarza, który powiedział, że nie ma ratunku (rak trzustki), nie trzeba jej usypiać, ale będzie bardzo cierpieć... Dlatego postanowili ją uśpić... Zakopali ją na swojej działce, by zawsze była z nimi w miejscu, które kochała i nie chciała z niego odchodzić... Do zobaczenia z TM Kropciu (*) Quote
Selenne Posted May 27, 2008 Author Posted May 27, 2008 Pamiętam, jak dobrze mnie nie widziała - podchidziła, powąchała i dopiero zaczęła merdać ogonkiem... [*] Quote
Recommended Posts