Olusia Posted December 31, 2007 Posted December 31, 2007 Szczęśliwego Nowego Roku! Życzy Ola z Dianką. Quote
Selenne Posted January 8, 2008 Author Posted January 8, 2008 Dziękujemy wszystkim Wczoraj było i dobrze... i źle Sara bawiła się z psem Kasi Cichopek i Marcina Hakiela. (mieszkają niedaleko nas). Nagle przyszedł dog, którego Sara bardzo się boi. Zaczęła szczekać i ujadać, a była spuszczona ze smyczy. Czasami coś jej odbija i gania za rowerami, samochodami... Baliśmy się, że wyleci na jezdnie... Szczekała i uciekała a my nie mogliśmy nadążyć. Na szczęście biegła w stronę domu. Zatrzymała się przed klatką, drapała w drzwi, żeby jej otworzyć. Wpadła do domu i odrazu zasnęła... To narazie na tyle Quote
Pimpek Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Oj to was przygoda spotkała... O wow znasz Kasię Cichopek z rela :D Aj, dawno tu byłam :shake: Widzę że Sara podrosła :eviltong: Quote
Selenne Posted January 9, 2008 Author Posted January 9, 2008 No troszeczkę podrosła Kasia Cichopek i Marcin Hakiel mieszkają jakieś dwa domy od nas. Czasami (choć zoraz rzadziej, bo podobno psa wywożą do swojej matki) spotykamy ich na spacerze. Mają suczkę Mini rasy Jack Russell Terrier w wieku naszej Sary Quote
agaciaaa Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Selenne']A my już się nie witaliśmy? XD[/quote] Ogólnie tak, ale wczoraj nie ;) Prosimy więcej fotek :loveu: Quote
Selenne Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 Dziś pokażę następne... trzy zdjęcia Tak dla odmiany XD W wolnych chwilach uczymy się sztuczek. Sara narazie nauczyła się komend: siad, łapa, piątka, leżeć, hop, stać na tylnych łapach, a teraz pracujemy nad czołganiem się. Quote
Selenne Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Ja jak przychodze ze szkoły, nie mam co robić to biorę jakieś psie ciastka i ją ucze. Moi rodzice przychądzą z pracy i dziwią się, że mamy takiego cyrkowego psa XD Quote
Pimpek Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Hej :D http://img181.imageshack.us/img181/1892/058hl9.th.jpg Jaka mordka :lol: Quote
Recommended Posts