LadyK Posted August 16, 2009 Posted August 16, 2009 [CENTER]Witam się po przerwie ;) I czekam na nowe fotki, bo wszystkie już oglądnęłam ;)[/CENTER] Quote
Selenne Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Nie wiem, jak często będę mogła teraz pisać. Dlaczego? Byłam u okulisty i okazało się, że mam problemy z oczami. Muszę jeździć do szpitali na różne badania i wogóle i rzadko mogę się dostać do komputera W miartę możliwości będę robiła zdjęcia i wstawiała je Quote
halgre Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='Selenne']Nie wiem, jak często będę mogła teraz pisać. Dlaczego? Byłam u okulisty i okazało się, że mam problemy z oczami. Muszę jeździć do szpitali na różne badania i wogóle i rzadko mogę się dostać do komputera W miartę możliwości będę robiła zdjęcia i wstawiała je Mam nadzieję, że to nic poważnego ? Życzymy ci, żeby te problemy szybciutko zniknęły Quote
LadyK Posted August 25, 2009 Posted August 25, 2009 [CENTER]Ja również życzę zdrówka ;)[/CENTER] Quote
halgre Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 [FONT="Georgia"][SIZE="4"]Mikołaja w kominie, prezentów po szyję, 2 metry choinki, cukierków 3 skrzynki, przed domem bałwana, Sylwestra do rana, z butelką szampana, pysznej wigilijnej kolacji i mnóstwa atrakcji w 2010 roku!!! życzy Halina z mężem oraz Dindkiem [/FONT] Quote
Selenne Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Nie było nas długo, przepraszam Nie wiem też, kiedy będą zdjęcia, bo mam jakieś problemy z wczytaniem zdjęć z aparatu i z otwarciem płyty i wogóle wszystko do bani... Quote
Selenne Posted August 15, 2010 Author Posted August 15, 2010 wstawię kilka zdjęć bo aparat nadal nie chodzi najlepiej Quote
Paula03 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Witam się! Sara jest śliczna, widzę, że ona jest tym pierwszy upragnionym psem! To tak jak u mnie ;) http://img25.imageshack.us/i/starezdjcia010.jpg/ :loveu: Quote
Selenne Posted August 18, 2010 Author Posted August 18, 2010 [quote name='Paula03']Witam się! Sara jest śliczna, widzę, że ona jest tym pierwszy upragnionym psem! To tak jak u mnie ;) http://img25.imageshack.us/i/starezdjcia010.jpg/ :loveu: Zgadza się :) Quote
ewatr Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Selenne napisał(a):Nie było nas długo, przepraszam Sie zdarza nie byc na dogo ;) wiemy cos o tym z Armanim ale grunt , ze sie tu wraca :lol: Quote
Paula03 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 http://img832.imageshack.us/img832/9199/starezdjcia014.jpg Śliczna! Quote
Selenne Posted August 6, 2012 Author Posted August 6, 2012 Cóż.... Trochę nas tu nie było. Głównie przez moją chorobę. Nie wiem więc, jak często będę wstawiać zdjęcia, ale się postaram Sara w kwietniu skończyła 5 lat. Mam trochę zaległości w zdjęciach, oczywiście chcę to nadrobić. Ktoś jeszcze o nas pamięta? Quote
Selenne Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 Ostatnio coraz częściej zastanawiamy się nad sterylizacją Sary. Jesteście za czy przeciw? Czy myślicie, że 5 lat to już za późno? Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Witaj po powrocie :) Sterylizacja jak najbardziej tak, nawet w wieku 5 lat. Uchroni to ją od wielu chorób Quote
Selenne Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Witaj po powrocie :) Sterylizacja jak najbardziej tak, nawet w wieku 5 lat. Uchroni to ją od wielu chorób Właśnie dlatego chcemy ją wysterylizować. Ale np. nasza sąsiadka odradza - weterynarze coś sknocili i pies po miesiącu od sterylizacji zdechł. A nie było nas tak długo ze względu na moje problemy ze zdrowiem. Nie będe więc tu pewnie często, ale od czasu do czasu wstawię jakieś fotki Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ważne, że wróciłaś :) Co do sterylizacji to najważniejsze wybrać dobrą lecznicę i weta. W Wawie jest duży wybór. Ale jeśli chce to mogę zapytać znajomej gdzie chodzi do weta, wiem, że jest bardzo dobry i leczy jej psy Quote
Selenne Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.'] Co do sterylizacji to najważniejsze wybrać dobrą lecznicę i weta. W Wawie jest duży wybór. Ale jeśli chce to mogę zapytać znajomej gdzie chodzi do weta, wiem, że jest bardzo dobry i leczy jej psy Byłabym wdzięczna :) Ja mieszkam na Mokotowie i w sumie w okolicy jest sporo różnych klinik. Jednak niektóre albo nie chcą się zabierać za takie rzeczy albo są odradzane przez znajomych... Ale z góry dziękuję :) Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 [quote name='Selenne']Byłabym wdzięczna :) Ja mieszkam na Mokotowie i w sumie w okolicy jest sporo różnych klinik. Jednak niektóre albo nie chcą się zabierać za takie rzeczy albo są odradzane przez znajomych... Ale z góry dziękuję :) Już do niej napisałam :) Jak tylko odp, wyślę Ci pw Quote
Izabela124. Posted August 7, 2012 Posted August 7, 2012 Ale duża z niej panienka, strasznie urosła Quote
Recommended Posts