Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiem, jak często będę mogła teraz pisać.
Dlaczego?
Byłam u okulisty i okazało się, że mam problemy z oczami. Muszę jeździć do szpitali na różne badania i wogóle i rzadko mogę się dostać do komputera
W miartę możliwości będę robiła zdjęcia i wstawiała je

Posted

[quote name='Selenne']

Nie wiem, jak często będę mogła teraz pisać.
Dlaczego?
Byłam u okulisty i okazało się, że mam problemy z oczami. Muszę jeździć do szpitali na różne badania i wogóle i rzadko mogę się dostać do komputera
W miartę możliwości będę robiła zdjęcia i wstawiała je

Mam nadzieję, że to nic poważnego ? Życzymy ci, żeby te problemy szybciutko zniknęły

• 3 months later...
  • 2 weeks later...
Posted

[FONT="Georgia"][SIZE="4"]Mikołaja w kominie,
prezentów po szyję,
2 metry choinki,
cukierków 3 skrzynki,
przed domem bałwana,
Sylwestra do rana,
z butelką szampana,
pysznej wigilijnej kolacji
i mnóstwa atrakcji
w 2010 roku!!!
życzy
Halina
z mężem
oraz
Dindkiem
[/FONT]

• 7 months later...
Posted

Nie było nas długo, przepraszam

Nie wiem też, kiedy będą zdjęcia, bo mam jakieś problemy z wczytaniem zdjęć z aparatu i z otwarciem płyty i wogóle wszystko do bani...

• 3 weeks later...
  • 1 year later...
Posted

Cóż....
Trochę nas tu nie było. Głównie przez moją chorobę. Nie wiem więc, jak często będę wstawiać zdjęcia, ale się postaram
Sara w kwietniu skończyła 5 lat. Mam trochę zaległości w zdjęciach, oczywiście chcę to nadrobić.
Ktoś jeszcze o nas pamięta?

Posted

[quote name='Izabela124.']Witaj po powrocie :)
Sterylizacja jak najbardziej tak, nawet w wieku 5 lat. Uchroni to ją od wielu chorób

Właśnie dlatego chcemy ją wysterylizować. Ale np. nasza sąsiadka odradza - weterynarze coś sknocili i pies po miesiącu od sterylizacji zdechł.

A nie było nas tak długo ze względu na moje problemy ze zdrowiem. Nie będe więc tu pewnie często, ale od czasu do czasu wstawię jakieś fotki

Posted

Ważne, że wróciłaś :)

Co do sterylizacji to najważniejsze wybrać dobrą lecznicę i weta. W Wawie jest duży wybór. Ale jeśli chce to mogę zapytać znajomej gdzie chodzi do weta, wiem, że jest bardzo dobry i leczy jej psy

Posted

[quote name='Izabela124.']
Co do sterylizacji to najważniejsze wybrać dobrą lecznicę i weta. W Wawie jest duży wybór. Ale jeśli chce to mogę zapytać znajomej gdzie chodzi do weta, wiem, że jest bardzo dobry i leczy jej psy

Byłabym wdzięczna :)
Ja mieszkam na Mokotowie i w sumie w okolicy jest sporo różnych klinik. Jednak niektóre albo nie chcą się zabierać za takie rzeczy albo są odradzane przez znajomych...
Ale z góry dziękuję :)

Posted

[quote name='Selenne']Byłabym wdzięczna :)
Ja mieszkam na Mokotowie i w sumie w okolicy jest sporo różnych klinik. Jednak niektóre albo nie chcą się zabierać za takie rzeczy albo są odradzane przez znajomych...
Ale z góry dziękuję :)

Już do niej napisałam :) Jak tylko odp, wyślę Ci pw