Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='halgre58']http://img204.imageshack.us/img204/6149/maefv9.png - jakie toto słodkie ! śliczna Sarunia :loveu: Dopiero teraz oglądam twoją galerię i widzę, że dużo straciłam ;) ale już nadrabiam :lol:
A ty przecież zaglądasz do Dindusia :multi::multi:

PS : mam taką samą szafę ... hahaha

http://img522.imageshack.us/img522/3580/20070620203543pk1.png

Może mamy bliskiego stolarza?! XD
Miło, że wpadłaś ;)

[quote name='halgre58']No i nadrobiłam :lol:
Śliczności Sarunia :loveu: A jak już urosła ... :lol: Będę odwiedzać Sarcię od teraz ... :loveu: regularnie.

No, to zapraszamy częściej Zaraz wstawiam nowe zdjęcia!

Posted

photoshop to akurat 7 ale normalnie robie w cs3 (najnowszy photoshop). po prostu daje opcje taka gdzie sie kolory poprawia - nie automatycznie tylko samemu - i tam rozne opcje testuje jak wyjdzie najlepiej. mi kiedys z mojego starego aparatu wychodzilo ze duzo magenty i musialam poprawiac

Posted

Szczęściara :) A na moje nieszczęście w tym aparacie nie da się wyłączyć lampy błyskowej... Jeżeli jest dużo światła to sama się wyłacza... eh

Posted

Z tymi zdjęciami trochę pokombinowałam, bo były wyjątkowo niebieskie
To narazie wszystkie. Może za jakiś tydzień uda mi się zgrać następne

Jak brzuszek pełen to można iść spać

Posted

Nie mam pojęcia. Dostała go (używany) i nie ma nic napisane. Coś tam jest, ale starte i nic nie widać xD Ale może przy następnych zdjęciach jakoś sobie poradzę. Narazie muszę kupić baterie, bo się wyczerpały

Posted

Dziś jest straszny dzień
Rano oglądałam film o psie i jak zwykle takie filmy czy książki - musiał się xlę skończyć I oczywiście ryczałam
Teraz dowiedziałam się, że pies mojej koleżanki zdechł
Gutek

• Miał 15 lat. Podobno od jakiegoś czasu miał problem - kiedyś ugryzł go kleszcz. Wczoraj zaczął się przewracać, nie chciał pić ani jeść a na dworzu się nie załatwiał.
    Podobno odszedł dziś rano - nie miał już krwi
    Nie znam szczegółów, moja koleżanka nie miała sił mi opowiadać
    Gucio

• Pamiętam jak do nich chodziłam, jak kładł mi pyszczek na klenach i nie można było przetsać go drapać - ciągle się upominał
    I znów rycze...
    Gutku, mam nadzieję, że jest Ci tam dobrze...