Selenne Posted August 7, 2012 Author Posted August 7, 2012 [quote name='Izabela124.']Ale duża z niej panienka, strasznie urosła Nie, to tylko zdjęcie takie duże :cool3: Ale na serio, nawet jeśli urosła, to ja tak tego nie odczuwam. Sięga do łydek i waży 12 kg :) Quote
Selenne Posted August 8, 2012 Author Posted August 8, 2012 Słoneczko świeci, ale nie ma już takiego upału, więc pewnie wybierzemy się z Sarunią na jakiś dłuższy spacerek ;) Quote
Selenne Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Ah, przepraszamy, tak dawno nas tu nie było! Ale robi się bannerek nowiutki, trzeba tu odświeżyć :) Poza tym, ja za tydzień zaczynam matury. Strasznie się boję, szczególnie ustnych, bo wolę pisać, niż mówić Sarunia 10 kwietnia skończyła 6 lat. Boże, jak ten czas leci :( No i chciałabym się też Wam pochwalić, że wydałam swoją pierwszą książkę :) Szukajcie "SEVILE. Magia i miłość" Marta Dąbkowska :) Quote
Sonka95 Posted May 2, 2013 Posted May 2, 2013 Śliczna jest Sara :) Kolorki to ma ma podobne do mojej Sonki :loveu: Co do matur to trzymam kciuki ;) ... ja mam je dopiero za 2 lata , bo chodzę do technikum I gratuluje wydania ksiażki :cool3: Quote
Selenne Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Sonka95 napisał(a):Śliczna jest Sara :) Kolorki to ma ma podobne do mojej Sonki :loveu: Co do matur to trzymam kciuki ;) ... ja mam je dopiero za 2 lata , bo chodzę do technikum I gratuluje wydania ksiażki :cool3: Dziękuję i nie dziękuję :) Quote
Selenne Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 Mamy już śliczny bannerek dzięki Mani :) To jutro postaram się wstawić trochę fotek, jak aparat się nie zbuntuje :) Quote
Selenne Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 Tak jak obiecałam, kilka zdjęć. Najnowsze, z prezentem urodzinowym naszego Sarosława :) Quote
Sonka95 Posted May 6, 2013 Posted May 6, 2013 Ale fajna zabaweczka :loveu: http://img197.imageshack.us/img197/5487/gaja021.JPG Quote
Recommended Posts