Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[FONT=Arial Black]Od dziecka, odkąd tylko wiedziałam, co to jest pies - marzyłam o nim.[/FONT]
[FONT=Arial Black]Jednak rodzice nie dawali się namówić. Starałam się ze wszystkich sił udowodnić, że poradze sobię z obowiązkami. Mama uległa. Ale tata - nigdy! Powiedział, że możemy sobie wziąść psa, ale on nie będzie z nim wychodził, nie będzie dawał mu jeść itd. Znalezliśmy przez przypadek ogłoszenie. Poszliśmy. Były trzy sunie do wyboru. Wzieliśmy tą, która jako pierwsza stała przy drzwiach by nas przywitać. :loveu: Nazwaliśmy ją Sara. Tata w końcu się do niej przekonał. Czasami daje nam w kośc, ale to nic![/FONT]
[FONT=Arial Black]Ostatnio kłos wszedł jej do ucha. Trzeba było ją trochę uśpić, żeby jej to wyciągnąć. Płakałam, tak mi było jej szkoda, choć wiedziałam, że nic jej nie będzie. [/FONT]
[FONT=Arial Black]Od czasu do czasu będę wstawiać tu jej zdjęcia. Narazie tylko kilka. [/FONT]
[FONT=Arial Black]Teraz ma prawie 5 miesięcy. A to fotki z troche dalszych czasów. ;) [/FONT]

I jak wam się podoba moja sunia?

• Replies 660
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Dziś następne foteczki mojej kochanej niuni.
Byłabym wdzięczna, gdyby ktoś o niej opowiadał albo zareklamował... Chciałabym, aby wszyscy zobacyzli moje szczęście!

I jeszcze jedno.
Zauważyłam jak macie w podpisach małe obrazki różnych akcji. Np żeby jakiegoś zaadoptować jest malutkie zdjęcie imię i jakieś hasło np "Weź mnie" itp.
I mam pytanie. Czy mogłabym robić takie obrazki?
Chodzi mi o to, że np będzie jakaś akcja, możecie do mnie napisać a ja bym zrobiła taki obrazek. Mam dużo programów graficznych aby go piękne ozdobić. Może, jeżeli będzie fajnie wyglądało, więcej osób się tym zaintersuje, wejdzie i da psiakowi domek?

A teraz zdjątka

Na tym zdjęciu zobaczyłam ją po raz pierwszy. Z pośród 3 psiaków wybrałam ją. I u starych właścicieli ona pierwsza nas przywitała przy drzwiach

Narazie tyle
Niedługo dam nowe foteczki.
I jak wam się podoba Sarunia?
I czekam na odpowiedź na moje skromne pytanko ;)

Posted

Sarunia jest cudna, gorzej z ... Twoja wielkoscia fot :( - hihihihi. KOBIETO - Ty chyba chcesz, zeby Cie mod pogonil! A po co? Ciebie pogoni, a my? Nie bedziemy ogladac fotek Sarenki!!!!

Posted

Boska suńka :loveu:

Selenne napisał(a):
Zauważyłam jak macie w podpisach małe obrazki różnych akcji. Np żeby jakiegoś zaadoptować jest malutkie zdjęcie imię i jakieś hasło np "Weź mnie" itp.
I mam pytanie. Czy mogłabym robić takie obrazki?
Chodzi mi o to, że np będzie jakaś akcja, możecie do mnie napisać a ja bym zrobiła taki obrazek. Mam dużo programów graficznych aby go piękne ozdobić. Może, jeżeli będzie fajnie wyglądało, więcej osób się tym zaintersuje, wejdzie i da psiakowi domek?

Zajrzyj na dział Psy w Potrzebie [ Psy do adopcji/znalezione], a tam jest naprawdę dużo wątków, w których taki obrazek /bannerek/ może się przydać ;)

Posted

Cambel napisał(a):
Boska suńka :loveu:

Zajrzyj na dział Psy w Potrzebie [ Psy do adopcji/znalezione], a tam jest naprawdę dużo wątków, w których taki obrazek /bannerek/ może się przydać ;)

Dziękuję
Zaraz zajrzę

Posted

No więc...
TAK!!
Dziś dam następne foteczki mojej psinki!
Tylko 3... No, ale zawsze coś....

Kącik Informacyjny:
- Zgubiła już wszystkie mleczaki! Chyba...
- Wczoraj dostała nową szczoteczkę do czesania
- Podczas prania jak zawsze kradnie skarpetki... XD

I jak? Dałabym więcej, ale coś mi się komp zacina i zalinkowanie jednego obrazka trwa 15 minut. Dlatego następnym razem POSTARAM SIĘ dać więcej.