Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bodziulka napisał(a):
ale to jest aukcja z licytacją, a na cegiełki, zeby było dużo chętnych, to powinna być Kup Tera i wystawić np 100szt

UPS... :oops: faktycznie, nie zauważyłam, że nie wstawiłam kup teraz zamiast licytacji. Już poprawiam.

Posted

ja dziś wpłaciłam na Marcelka w imieniu mojej mamy 50 zł, niestety u mnie z kasą krucho, bo Cezar miał operacje nowotworu w poniedziałek:-(

Posted

Zu napisał(a):
ja dziś wpłaciłam na Marcelka w imieniu mojej mamy 50 zł, niestety u mnie z kasą krucho, bo Cezar miał operacje nowotworu w poniedziałek:-(

Zu, trzymaj się kochana, będzie wszystko dobrze :*
dzękujmy za pomoc Marcelkowi!!!

Posted

dzięki dziewczyny, jakoś staram się nie mysleć o najgorszym...a boksery w potrzebie czytam na bieżąco i kibicuje wszystkim psiakom...ciesze się, że MArcelek już w klinice i mam nadzieję, że uda się zebrać pieniądze potrzebne na leczenie...jest jakieś zainteresowanie aukcją na allegro, więc jest szansa...trzymam kciuki za biedulka:thumbs:

Posted

Do dziś, na "marcelowej" aukcji na allegro zalicytowało 7 użytkowników.
Łącznie powinno do mnie wpłynąć: 165 zł.
Stan mojego konta na dziś to 35 zł. Pieniądze przeleję na konto AFN w poniedziałek, jak wpłynie reszta wpłat.

Posted

:D czosnkowy :evil_lol::multi:

jak go miziałyśmy to aż wzdechnął, jak to tylko boksery potrafią - tylko nie wiem, czy z zachwytu :evil_lol:

tylko takie foty Marcelka, żeby go za bardzo nie męczyć