AgaiTheta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 :placz: :placz: nie stać nas :placz: :placz: Pieniądze, które są na AFN to i tak za mało na ostatnie f-ry z SGGW :-( Marcel ale Ty się nie martw... Quote
la_pegaza Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Wyobraźcie sobie jaki to musi być ból - nadziąślaki :( Quote
Kiłi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Matko Boska!! Gorsze niż u Spota!!!:placz: Staruszek biedny!!! Postaram się uzbierać jakąś kaske na niego. Nie wiem ile to wyjdzie, bo teraz mamy koszmarne wydatki:shake: Buuuuuuuuuuu jaki on biedny!!! Quote
Ania-Sonia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Pierwszy raz widzę coś takiego, wygląda strasznie! Mam nadzieję, że da się to całkowicie wyleczyć? Boże, jaki biedny ten boksio :-( Quote
caroolcia Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 o rany te ostatnie zdjęcia sa szkokujące!!!! jak mozna do czegos takiego doprowadzic!!!! Quote
Medorowa Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Boże, może po wypłacie mi się coś uda pomóc, chociaż małego grosza:modla::modla: Quote
idalia46 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [quote name='la_pegaza']Wyobraźcie sobie jaki to musi być ból - nadziąślaki :( http://img252.imageshack.us/img252/1839/p9080520lk3.jpg http://img441.imageshack.us/img441/8375/marcel1vk5.jpg to są nadziąślaki u boksera , jest to częste u boksiow związane z budowa szczeki , jest to rodzaj guzow zlosliwych Quote
idalia46 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 idalia46 napisał(a):to sa nadziaslaki u boksera , jest to czeste u boksiow zwiazane z budowa szczeki , jest to rodzaj guzow zlosliwych czestosie je operuje , ale one odrastaja ,po okolo 2 latach , sa rozne zdania na temat wycinania , lub wypalania , czesto poki nie przeszkadzja m to sie nie rusza , Quote
idalia46 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 idalia46 napisał(a):czestosie je operuje , ale one odrastaja ,po okolo 2 latach , sa rozne zdania na temat wycinania , lub wypalania , czesto poki nie przeszkadzja m to sie nie rusza ,mojemu boksiowi zaczynaja bardzo mocno rozrastac sie dziasla , ma juz kilka tych guzow ,ide z nim do lekarza ma 3 wieksze nie az takie jak na zdjeciu , bardzo sie nim martwie , bo bardzo go kocham , na forum bokserow jest wszytko o tych nadziaslakach Quote
idalia46 Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Boxer Forum Strona Główna » BOXERY » Zdrowie » Nadziąslaki u boksera Quote
Kiłi Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 idalia46 napisał(a):to sa nadziaslaki u boksera , jest to czeste u boksiow zwiazane z budowa szczeki , jest to rodzaj guzow zlosliwych Z tego co wiem to nadziąślaki nie są złośliwe. "Brak przerzutów z pewnością jest cechą decydującą o łagodnym charakterze choroby" dr n. wet. Jerzy Gawor "Nadziąślaki są nowotworami łagodnymi" Quote
Alicja Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 [FONT=Arial]Dopiero dziś dotarłam tutaj .......:shake:...bidulek ... narazie nie mogę wspomóc finansowo ale już coś kombinuję ...... [/FONT] Quote
AgaiTheta Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Chcemy mu pomóc, wiemy, że nadziąślaki nie są groźne same w sobie, ale ten psiak jest wyniszczony. Marcel walczymy, walczymy dla Ciebie!!! Quote
gosikf & dogs Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Marcelku kochany, będzie dobrze... Wierzę w Ciebie i Cioteczki:-( Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 ooooo, rety.... :shake: Marcel do góry, ciotka też będzie kombinować jakąś kaskę... Quote
GrubbaRybba Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Cioteczki, podajcie numer konta dla Marcelka!!! Biedaczek :-( rozwalony jęzorek i te nadziąślaki. Oj niegrzeczny ten Hoshi :mad: tak biedaka urządzić na powitanie. Dajcie znać, jak się czuje Marcel, gdy odwiedzicie go w klinice. Martwię się o niego i trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze! Quote
GrubbaRybba Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Zrobiłam boksiowi bannerki. Nie umiem ich niestety podlinkować. Bardzo prosiłabym o pomoc! Częstujcie się!!! :lol: Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 [quote name='GrubbaRybba']Zrobiłam boksiowi bannerki. Nie umiem ich niestety podlinkować. Bardzo prosiłabym o pomoc! Częstujcie się!!! :lol: podlinkowałam, już sobie jeden biorę Quote
GrubbaRybba Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Imbir1 napisał(a):podlinkowałam, już sobie jeden biorę Dziekuję za podlinkowanie i za to, że wzięłaś bannerek. :loveu: Quote
Imbirka Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 GrubbaRybba napisał(a):Dziekuję za podlinkowanie i za to, że wzięłaś bannerek. :loveu: nie ma za co, boszsz, jak można wyrzucić taką starowinkę:shake: Quote
Kiłi Posted September 10, 2007 Posted September 10, 2007 Tylko kompletny idiota byłby zdolny do czegoś takiego:shake: Quote
Recommended Posts