Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Matko Boska!! Gorsze niż u Spota!!!:placz: Staruszek biedny!!! Postaram się uzbierać jakąś kaske na niego. Nie wiem ile to wyjdzie, bo teraz mamy koszmarne wydatki:shake: Buuuuuuuuuuu jaki on biedny!!!

Posted

idalia46 napisał(a):
to sa nadziaslaki u boksera , jest to czeste u boksiow zwiazane z budowa szczeki , jest to rodzaj guzow zlosliwych

czestosie je operuje , ale one odrastaja ,po okolo 2 latach , sa rozne zdania na temat wycinania , lub wypalania , czesto poki nie przeszkadzja m to sie nie rusza ,

Posted

idalia46 napisał(a):
czestosie je operuje , ale one odrastaja ,po okolo 2 latach , sa rozne zdania na temat wycinania , lub wypalania , czesto poki nie przeszkadzja m to sie nie rusza ,
mojemu boksiowi zaczynaja bardzo mocno rozrastac sie dziasla , ma juz kilka tych guzow ,ide z nim do lekarza ma 3 wieksze nie az takie jak na zdjeciu , bardzo sie nim martwie , bo bardzo go kocham , na forum bokserow jest wszytko o tych nadziaslakach

Posted

idalia46 napisał(a):
to sa nadziaslaki u boksera , jest to czeste u boksiow zwiazane z budowa szczeki , jest to rodzaj guzow zlosliwych

Z tego co wiem to nadziąślaki nie są złośliwe.

"Brak przerzutów z pewnością jest cechą decydującą o łagodnym charakterze choroby" dr n. wet. Jerzy Gawor

"Nadziąślaki są nowotworami łagodnymi"

Posted

Cioteczki, podajcie numer konta dla Marcelka!!!

Biedaczek :-( rozwalony jęzorek i te nadziąślaki. Oj niegrzeczny ten Hoshi :mad: tak biedaka urządzić na powitanie.

Dajcie znać, jak się czuje Marcel, gdy odwiedzicie go w klinice. Martwię się o niego i trzymam kciuki, aby wszystko było dobrze!

Posted

[quote name='GrubbaRybba']Zrobiłam boksiowi bannerki. Nie umiem ich niestety podlinkować. Bardzo prosiłabym o pomoc!

Częstujcie się!!! :lol:

podlinkowałam, już sobie jeden biorę