Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 291
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

boksiedwa napisał(a):
Kuzyn pojechał go odszukać, jak znajdzie to do jutra boks będzie przetrzymany w garażu. Jak tylko da znać, że ma psa to podam namiary na niego

Boksiu dziś był koło sklepu (takiego nowego marketu w budynku, w którym kiedyś było kino), wczoraj był na stacji benzynowej.

Powodzenia w poszukiwaniach! Trzymam kciuki!!! :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

boksiedwa napisał(a):
nie ma go :(
wiem o jakim sklepie mówisz, kuzyn objechał okolicę, ale boks chyba gdzieś poszedł spać

Oby jutro się znalazł. On jeszcze nie wie, ale to jego wielka szansa i wielki dzień. Boksiku dobranoc malutki, wyśpij się przed jutrzejszym dniem. :loveu:

Posted

Pojadę go szukać po południu. Nie mam bowiem, co z nim zrobić, jak go znajdę, muszę od razu ruszać do Żyrardowa, a potem do Wa-wy.

Trzymajcie kciuki!!! Oby się udało. Choć osobiście jestem dobrej myśli. w końcu Spała nie jest aż tak duża.

Posted

Dziadzio juz u mnie :) Dzieki Aga za niego i za transport TZa ;)

W poniedzialek zawieziemy chlopaka do kliniki. Jest faktycznie dziadziem, a nadziaslaki sa tak gigantyczne ze szok.

Zapoznanie z moimi psami nie poszlo tak gladko jak mialam nadzieje, bo moj tymczasowicz Hoshi spuscil mu tegie lanie zanim go dorwalam :mad: .

Posted

Dharma napisał(a):
Dziadzio juz u mnie :) Dzieki Aga za niego i za transport TZa ;)

W poniedzialek zawieziemy chlopaka do kliniki. Jest faktycznie dziadziem, a nadziaslaki sa tak gigantyczne ze szok.

Zapoznanie z moimi psami nie poszlo tak gladko jak mialam nadzieje, bo moj tymczasowicz Hoshi spuscil mu tegie lanie zanim go dorwalam :mad: .

:multi::multi: wspaniale że już u Ciebie
oby więcej takich akcji ;)

Posted

Ania-Sonia napisał(a):
Modły Bodziulki zostały wysłuchane! :razz:

ja mam dalej posunięte modły ;)

Dharma, dajcie znać koło której będziecie w poniedziałek z nim w Wawie :oops: musze go wycałować :placz:

Posted

Bodziulka, Monia odbiera mnie z pracy po 15, jedziemy do zyrardowa a potem Monia odwozi go do sggw. Jak chcesz to sobie mozesz i do zyrardowa wycieczke z nami zrobic :)

Posted

Jak wiecie, boksik już u Dharmy. Wszystko poszło gładko, no może oprócz zapoznawania się z Dharmy psami. Podróż przebiegła bardzo spokojnie, pies był przyzwyczajony do jezdżenia samochodem. Gdy go znalazłam i założyłam mu obrożę, poszedł ze mną bez problemu, sam wsiadł do samochodu i wtedy po raz pierwszy zobaczyłam, że jego oczy się uśmiechnęły :loveu: naprawdę on się uśmiechnął. Wcześniej miał takie wielkie i takie smutne oczy. :-( Kochany staruszek. W samochodzie od razu bardzo głęboko usnął, chyba po raz pierwszy od długiego czasu poczuł się bezpiecznie. No i tak dojechaliśmy do Żyrardowa.

Boksiu jest naprawdę kochany, taki ufny i przyjacielski.

Dharma dziękuję za pomoc. :loveu::loveu::loveu:

Posted

Wiem, że muszę zmienić tytuł, ale nie mam kompltnie pomysłu. Nie wiem, czy pisać, że potrzebne są pieniądze, czy od razu dom stały. Nie wiem, czy boksiu jest chory poważnie, czy tylko bardzo osłabiony? Może poczekamy do poniedziałku, do badań staruszka? A może jakaś podpowiedź, co do tytułu?

Posted

GrubbaRybba, moj morderca Hoshi rozwalil Marcelowi jezyk. Do 20 nie przeszlo krwawienie, wiec Monia z Mirkiem przyjechali z wawy i zabrali go juz dzis do szpitala :stormy-sad:

Posted

ufffff dobrze, że już bezpieczny :) GrubbaRybba super robota :multi:
Kuzyn mi mówił, że wczoraj w hotelu PKP było weselisko i pewnie boksik tam poszedł cos podjadać. Kuzyn jeździł wczoraj po okolicy do pierwszej, ale boksiaka nie było.

Posted

Marcelek zainstalowany w szpitalu.
Ma zalecone miliony badan. EKG, RTG, USG, nie wspominajac o krwi i siczkach, a pozniej kastracji i wycinaniu nadziaslakow.
Wstepnie podliczono ze powinien byc hospitalizowany co najmniej 20 dni i zamknie sie to w kwocie ok 1800 zl :placz: :placz: