Marta697 Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Demonek to kochany 7-letni piesek. Jest lekko spasiony. Ma dłuższą sierść. Na nóżkach ma jakby pióropusze. Jak na swój wiek bardzo energiczny i silny, choc po dłuższym spacerze pozostaje w tyle. Ale i tak jest kochaniutki. Zawsze domaga się aby wziąć go na spacer. Przybłąkał się pod szkołę no i tak trafił do schroniska-widać że lubi dzieci. Do innych psów nie jest agresywny. Przeciwnie leci do psów a przy tym tak się cieszy.Po kastracji i szczepieniach. Ma niewielkiego guza pod brzuchem. Demonek budzi się z każdym dniem bez nadziei na kochający dom i szczęście, którego potrzebuje. Demonkowi więcej nie trzeba tylko ciepły kąt i pogodną starość. :(:( Nie mam konta na allegro. Czy mógłby ktoś z was wystawić aukcję?:Help_2::mdleje::bigcry: Quote
Lorien:) Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Podnoszę wątek! Witam Martuś na dogomani!:lol: Dogomaniacy obudźcie się!! Nie bądźmy obojętni na przyszłość Demonka!!:angryy::angryy: Quote
Marta697 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Cześć Sylwia! Już napisałam na pw Magdzie nie mogę być jutro :(:(:( A wracając do Demonka to ma marne szanse tak jak Graf:( Quote
Lorien:) Posted September 7, 2007 Posted September 7, 2007 Wiem, słyszałam:-(:mad: No trudno, innym razem.. U Demonka cisza, za to hektor jaki popyt ma!!:eviltong: Niestety Demon to nie sznaucer...:-( Szkoda, że nawet na takim forum rasa psa ma wyższą wartość...:roll: Quote
Marta697 Posted September 7, 2007 Author Posted September 7, 2007 Chociaż ty się nie gniewaj. Tak u Hektorka tłumy. Młody, rasowy. No ale najważniejsze że chociaż jakiś piesek. Quote
Marta697 Posted September 8, 2007 Author Posted September 8, 2007 Demonek-staruszku. Nikt do Ciebie nie zagląda:( Quote
Marta697 Posted September 9, 2007 Author Posted September 9, 2007 Demonek! Do góry! Na pierwszą!;) Quote
Lorien:) Posted September 9, 2007 Posted September 9, 2007 Jak na razie, jestesmy jeedyne na tym watku..:-(:angryy::mad: Quote
Marta697 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 :(:(:( Nikt nie odwiedza Demonka Quote
Marta697 Posted September 10, 2007 Author Posted September 10, 2007 Demonek-zostało Ci mało czasu- szkoda byłoby je spędzić w schronisku.:(:(:( Quote
kofaniutka87 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Lorien:) napisał(a): Szkoda, że nawet na takim forum rasa psa ma wyższą wartość...:roll: Hmm.. bardzo możliwe, że tak właśnie jest. Ludzie bardziej zainteresują się psem który przypomina rasowego. Może ktoś zauważyć, kto lubi takie psy. Ale to dobrze, bo sporo psów ma szansę na dom. A kundelki... hmm.. na pewno mają trudniej w znalezieniu domu ale trzeba wierzyć. Demonka też ktoś zauważy i pokocha! Quote
Marta697 Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 Też chciałabym w to wierzyć. Nie dosyć że staruszek to jeszcze ma guza Quote
kofaniutka87 Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Po opisie pieska można go spokojnie polecić starszym osobom. Wierny towarzysz byłby z niego. Demon nie trać nadziei. Trzymam kciuki. Quote
Lorien:) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Marta, mam prośbę, czy mogłabyś mi przesłać fotkę ciapka i maksia ze str schroniska na mojego maila?? ale w takiej wielkości jakiej są gdy się kilknie aby powiększy, ok? pilne!:cool3: Quote
Lorien:) Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 zaraz wyślę Ci prywatną wiadomosc:cool3: Quote
Lorien:) Posted September 19, 2007 Posted September 19, 2007 Demonisko, hop na 1 strone!!:loveu: Quote
Jagoda1 Posted September 20, 2007 Posted September 20, 2007 Psiaczku, masz allegro, życzę ci z całego serca, abyś znalazł dom. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=247286629 Quote
Recommended Posts