Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Demonek to kochany 7-letni piesek. Jest lekko spasiony. Ma dłuższą sierść. Na nóżkach ma jakby pióropusze. Jak na swój wiek bardzo energiczny i silny, choc po dłuższym spacerze pozostaje w tyle. Ale i tak jest kochaniutki. Zawsze domaga się aby wziąć go na spacer. Przybłąkał się pod szkołę no i tak trafił do schroniska-widać że lubi dzieci. Do innych psów nie jest agresywny. Przeciwnie leci do psów a przy tym tak się cieszy.Po kastracji i szczepieniach. Ma niewielkiego guza pod brzuchem.

Demonek budzi się z każdym dniem bez nadziei na kochający dom i szczęście, którego potrzebuje. Demonkowi więcej nie trzeba tylko ciepły kąt i pogodną starość. :(:(

Nie mam konta na allegro. Czy mógłby ktoś z was wystawić aukcję?:Help_2::mdleje::bigcry:

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wiem, słyszałam:-(:mad: No trudno, innym razem..

U Demonka cisza, za to hektor jaki popyt ma!!:eviltong: Niestety Demon to nie sznaucer...:-(

Szkoda, że nawet na takim forum rasa psa ma wyższą wartość...:roll:

Posted

Lorien:) napisał(a):

Szkoda, że nawet na takim forum rasa psa ma wyższą wartość...:roll:

Hmm.. bardzo możliwe, że tak właśnie jest. Ludzie bardziej zainteresują się psem który przypomina rasowego. Może ktoś zauważyć, kto lubi takie psy. Ale to dobrze, bo sporo psów ma szansę na dom.
A kundelki... hmm.. na pewno mają trudniej w znalezieniu domu ale trzeba wierzyć. Demonka też ktoś zauważy i pokocha!

Posted

Marta, mam prośbę, czy mogłabyś mi przesłać fotkę ciapka i maksia ze str schroniska na mojego maila?? ale w takiej wielkości jakiej są gdy się kilknie aby powiększy, ok? pilne!:cool3: