Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja bym chętnie sie wybrała na zawody do tak pieknej hali.:lol::razz:. jednakże nie mam transportu.. otóż możnaby pociągiem.. ale pociąg aby dojechać na 6 godzine 8.02 jedzie 8 godzin..:shake::shake: bo jest przesiadka i trzeba czekać na dworcu prawie 6 godzin... A pociąg ktory jedzie 2:30 godzin wjezdzi 7.02 i przyjezdza do Łącka o 17... no coż... Może znalazłby sie ktoś kto by mnie przygarną??? :cool1:

Pozdrawiam.

Posted

oj tak dojechać do Płocka pociągiem masakra :-( ale prawdo podobnie będę jechać przez Kutno samochodem to będę mogła kogoś zgarnąć żeby sie już dalej pociągiem nie tłukł, albo jak ktoś będzie pod bramką to mogę przenocować w ok. Kutna z piątku na sobotę żeby nie musiał płacić za nocleg tej nocy. Jednak jest jeszcze tyle czasu że nie chce z nikim się umawiać na 100%

Posted

ale ja jadę na pewno na zawody (no chyba że ... odpukać ) bo to moje rodzinne strony i pretekst żeby sie wreszcie z rodzinką i znajomymi z Płocka spotkać, bo inaczej nie mam kiedy ich odwiedzić ;)
Tylko nie wiem czy będę jechała w Sobotę rano od rodziców właśnie z ok. Kutna, czy już w piątek będę w Płocku siedzieć :lol:

zerknęłam na te twoje pociągi, faktycznie jedyne sensowne to albo z kimś z wawy samochodem, albo nocleg u mnie :P
no jeszcze możesz przyjechać w piątek w dzień :)

Posted

to ja chciałam wyrwać się przed szereg i powiadomić, że dokonałam przelewu aby później nie zapomnieć:cool3:

A może nazwiemy drużynę- prawie jak damy:D albo damy kier:D

Posted

Astro&Marta napisał(a):
Chciałam się zapytać jak to sie stało, że jestem w A1 choć zgłaszałam do A0 i nawet byłam tam na liście... a teraz patrze a tu A1. Ja poproszę do zerówek...

Może to jakis znak?...;)

Posted

Nie no nie róbta jaj, żaden znak. Aster jest po operacji i jeszcze hormonki mu się nie ustabilizowały, pomijając już to, że ja nie jestem gotowa... bo Aster to chętny na slalom, huśtaweczke i reszte zakazanych w A0.

Posted

Sajko napisał(a):
to ja chciałam wyrwać się przed szereg i powiadomić, że dokonałam przelewu aby później nie zapomnieć:cool3:

A może nazwiemy drużynę- prawie jak damy:D albo damy kier:D

Damy, nie damy, nie każdemu damy:diabloti:

Posted

Astro&Marta napisał(a):
Nie no nie róbta jaj, żaden znak. Aster jest po operacji i jeszcze hormonki mu się nie ustabilizowały, pomijając już to, że ja nie jestem gotowa... bo Aster to chętny na slalom, huśtaweczke i reszte zakazanych w A0.

A może rzeczywiście to jakiś znak? :)

Ale przeniosłam Was do "0", jak tak bardzo nie chcecie slalomu :evil_lol:

Posted

[quote name='PATIszon']Koniec posuchy!
Zglosilam sie .:diabloti:
Wreszcie sobie poskaczemy!!!!:multi:

No, w końcu!!!:multi::multi:
Bardzo się cieszę, bo Was baardzo nam brakowało :loveu:

Posted

belgunia napisał(a):
A może rzeczywiście to jakiś znak? :)

Ale przeniosłam Was do "0", jak tak bardzo nie chcecie slalomu :evil_lol:

Slalom?? My kochamy slalom! Tylko, że ja nie jestem gotowa.:oops: Nie chce później żałować, że za szybko, szczególnie, że ostatnio mam same disy:shake: i nie wiem jak pies po operacji pracuje i ogólnie jestem przerażona... nie no jeszcze nie ... od przyszłego roku z czystą kartą ;) Choć mnie korci :P Ale pewnie po niedzielnym treningu przestanie jak zobaczę jak Astro biega po tej przerwie ;)