Aussie Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Półkownicy :evil_lol: (Saba i Gulden) Robert i Wermi Wermi A tu się przyznam, że nie wiem... :oops: Quote
Aussie Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Kamil z Francuziątkiem ;-) Cerber - model ;-) I to koniec moich zdjęć z tych zawodów. Quote
PATIszon Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A Cerber jest podobny do SEAD'a z epoki lodowcowej :) Quote
Cerber Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 PATIszon napisał(a):A Cerber jest podobny do SEAD'a z epoki lodowcowej :) :loveu::turn-l::turn-l::roflt::roflt::roflt: powalił mnie ten komentarz :loveu: od dziś Cer jest Sead'em lub sysunią :P Aussie - baaaaaaardzo dziękuję za mojego Cida :) nie sądziłam, ze udało mu się załapać na zdjęcia :] swoją drogą rzeczywiście cer lubi być fotografowany i byłabym nieszczera gdybym powiedziała, ze jest niefotogeniczny :P (skromna jestem co nie ;> ) Quote
Aussie Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Nie pamiętałaś, że robiłam mu zdjęcia? ;-) Faktycznie, bardzo pięknie pozuje :loveu: Quote
Cerber Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Aussie napisał(a):Nie pamiętałaś, że robiłam mu zdjęcia? ;-) Faktycznie, bardzo pięknie pozuje :loveu: nie, to nie ja z nim siedziałam... poprosiłam koleżankę, żeby z nim pochodziła po hali, bo ja byłam zajęta, a nie chciałam, żeby cały dzień tłukł się w klatce i się nudził, tym bardziej, ze jest taki grzeczny, ze aż szkoda mi było go w klatce tyle czasu trzymać :] Quote
Cerber Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 [quote name='PATIszon'] :turn-l::thumbs::roflt: mam leniwca w domu jednym słowem :D:evil_lol: Quote
PATIszon Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Cerber napisał(a)::turn-l::thumbs::roflt: mam leniwca w domu jednym słowem :D:evil_lol: Leniwcem bym go nie nazwala, ale podobny jest! To za leniwce! :drinking: Quote
PATIszon Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Davie napisał(a):Eeeh, Pati, a Ty znowu...:evil_lol: ;) Nie znowu tylko w koncu!:evil_lol: Quote
Davie Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 PATIszon napisał(a):Nie znowu tylko w koncu!:evil_lol: No dobra, to tym razem masz darowane... :cool3: ;) Quote
Recommended Posts