Viris Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 wendka napisał(a):Jeszcze poprzeglądam karte i zobacze, czy jest cos do wstawienia. A tak w ogole gdzie jest Viris? :evil_lol: No i pamietam, ze belgunia mowila, ze niejaki Jakub ma cale mnostwo zdjec :cool3:Viris z tego co wiem została zasypana żywcem ilością zdjęć z tych zawodów i jeszcze sie nie wygrzebała. Ekipy ratunkowej brak. A tak serio to niestety - dużo się dzieje i nie koniecznie dobrego, nie ma czasu na zdjęcia. Quote
wendka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wielkie dzieki za fotki Viris :loveu: Bedziesz jutro? :cool3: Quote
Viris Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Nie jadę na zawody bo będę jutro wklejać zdjęcia z niedzieli :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Żartuję. Jadę jutro z samego ranka ( po 5 ) pomagać przy nagrodach i trochę robić zdjęć. Jednak będzie ich zdecydowanie mniej bo planuję ostra selekcję jakościowo ilościową. No i biorę bulwę panikarę i płaczkę etatową więc ten teges. Quote
Torzysława Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ohh jakże dziękuję za jedną wielką fotke mojego karła....:loveu: I ogóółem dziękuję Tobie Viris i pani Pani Wando...:evil_lol::loveu: Polecamy się na jutro i pojutrze na ujęcia..;) Quote
Cerber Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ooooooooohhhhh ale to moje to dumne z siebie było :loveu: http://images32.fotosik.pl/135/d9290b6c3a6d31d5.jpg moje złote słoneczko :loveu: Dzięki Aguś :* Quote
Recommended Posts