Sabat Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Jeszcze kila filmików ode mnie... Magdalena Łabieniec - AVALANCHE du Dragon d`Eau Wanda Krawczuk - Myriad Y`ALL CAST A SPELL "JINX" Anna Sajkowska - Koka Anna Żukowska - Oskar - (III miejsce w egzaminach A1) Edyta Iłowska - Regis Paweł Łuksza - DURAN Accord Magdalena Łabieniec - AVALANCHE du Dragon d`Eau - (I miejsce w sobotnim agility) Magda Domańska - Beta Rus nad Łyną SAGA - (II miejsce w sobotnim agility) Tomasz Osiński - Esso Black Leśna Ostoja Magdalena Ziółkowska - AZHA GRENDEL Astra Canina Magdalena Ziółkowska - LECK Bohemia Alke Wanda Krawczuk - Myriad Y`ALL CAST A SPELL "JINX" Patrycja Tucholska - CYTRA z Werwą Anna Żukowska - Oskar Edyta Iłowska - Regis Paweł Łuksza - DURAN Accord "Sabat" Anna Żukowska - Oskar Paweł Łuksza - DURAN Accord "Sabat" Patrycja Tucholska - CYTRA z Werwą EDIT: Oczywiści cos tam jeszcze mam, przy dobrym wietrze wrzucę za jakieś pół roku ;) Quote
PATIszon Posted January 7, 2008 Posted January 7, 2008 Dziekuje. Okazales brutalna prawde o moim bieganiu..... Quote
Magda i Saga Posted January 9, 2008 Posted January 9, 2008 Bardzo dziękuje za film z Sagą. Jakośc świetna. Uśmiecham się na Głogów i Łąck :lol: Quote
Kasia & Nemo Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Śliczne zdjęcia, jak zwykle :cool3: Quote
wendka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Zanim beda kolejne zawody w Łącku to jeszcze wkleje kilka fotek z poprzednich. Quote
Kasia z Demonem Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ojej ... moj misiek na podium ;) dzieki wielkie :loveu::loveu::loveu: Quote
wendka Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Jeszcze poprzeglądam karte i zobacze, czy jest cos do wstawienia. A tak w ogole gdzie jest Viris? :evil_lol: No i pamietam, ze belgunia mowila, ze niejaki Jakub ma cale mnostwo zdjec :cool3: Quote
Sajko Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Dzięki dzięki dzięki za fotki podiumowe, jednak ktoś uwiecznił nasz sukces z Kusiaczkiem:loveu: Quote
Cerber Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ooooooooo baaaaardzo dziękuję za moje słoneczko :loveu: mam pytanie, mogłabym (oczywiście z podpisem) wstawić foty na swoją str. i fotoblog na dogo? Quote
FikuMiku Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Dziękuję za wszystkie wspaniałe zdjęcia! Wendka, a nie masz może Redzia podium z soboty? Quote
wendka Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 FikuMiku napisał(a): Wendka, a nie masz może Redzia podium z soboty? Niestety nie robilam w sobote :shake: Nawet z niedzieli nie mam wszystkich tzn tych Jinx byla na pudle :placz: Quote
Recommended Posts