wendka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Yassue: jedyne ostre zdjecie Blue, ktore znalazlam na karcie jest by Mokka i wyglada tak :hmmmm: Ale mam tez cos takiego :cool3: :thumbs: Quote
yassue Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Wendka, dobre i to :razz: no ale to drugie jest przecudowne, chyba sobie nad lozkiem powiesze :loveu::multi: Quote
FikuMiku Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 [quote name='wendka']Yassue: jedyne ostre zdjecie Blue, ktore znalazlam na karcie jest by Mokka i wyglada tak :hmmmm: A to dobre, bo ja też z całych zawodów miałam też tylko takie zdjęcie Blusi :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Wendka: wróciłaś jaki milo! :loveu::p Czekamy... Quote
wendka Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Fiku Miku: drugiego dnia swiatlo bylo gorsze no i fotki tez duzo gorsze wyszly :roll: Quote
FikuMiku Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Wendka dziękuję! :p Dzielnie pracuję na miano największego sępa :p O rany, na pierwszym zdjęciu głowa Florka biegnie zdecydowanie szybciej niż cala reszta :evil_lol: Quote
tamer Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Bardzo wszystkim dziękuję za fotki i filmiki mojego welsha :loveu: Quote
wendka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Niektorzy znajdowali inne sposoby na pokonywanie palisady np zjazd na doopce:cool3: Quote
wendka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Zu, niestety tym razem malo Draki, ale za to taka jaka najbardziej lubimy :diabloti: Quote
tulasy Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Wreszcie było dużo szpica, w tym filmik, za co bardzo dziękuję. A wiadomo "apetyt rośnie w miarę jedzenia", czyli mogłoby być więcej. Z drugiej strony "lepszy rydz niż nic".Dla mnie najważniejszy jest filmik z LA0 z soboty. Przynajmniej sam mogę wyłapać błędy ( może nie wszystkie ) i wiem nad czym muszę pracować. Michał i szpic Unga Quote
Flaire Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 wendka, zdjęcia cudne! Dziękuję bardzo za wszystkie MisioLoty i za resztę również! To były naprawdę fajne zawody! :) Quote
Polna Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 belgunia napisał(a):Dzięki za info Polna, juz naprawiłam wyniki:) Co do wykładziny... Staram się bardzo o lepszą... Zobaczymy jak to wyjdzie... Pozdrawiam Dorota Dis miała za jumping. ;) Quote
wendka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 belguniu: a czy mozna Cie poprosic o wyniki druzynek i super jumping? :loveu: Daj sie starszej pani nacieszyc :evil_lol: Quote
BeataG Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 [quote name='wendka']belguniu: a czy mozna Cie poprosic o wyniki druzynek i super jumping? :loveu: Daj sie starszej pani nacieszyc :evil_lol: Dwóm starszym paniom. :evil_lol: Quote
Mokka Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Polna napisał(a):Dis miała za jumping. ;) Olu, dziecko drogie, już dawno miałam Cię spytać. Po jaką cholerę Ty leciałaś ten jumping w..., no wiesz o czym mówię :mad:. Quote
PATIszon Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Mokka napisał(a):Olu, dziecko drogie, już dawno miałam Cię spytać. Po jaką cholerę Ty leciałaś ten jumping w..., no wiesz o czym mówię :mad:. ..szpilkach? Quote
Zielsko Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Biedny wystraszony Maszkinek... ehh ciekawe czy mu kiedys przejdzie :-( Quote
Polna Posted December 18, 2007 Posted December 18, 2007 Mokka napisał(a):Olu, dziecko drogie, już dawno miałam Cię spytać. Po jaką cholerę Ty leciałaś ten jumping w..., no wiesz o czym mówię :mad:. Wiem, wiem kurde, a tak byłbysmy drugie openach (coś nie dane nam 2 miejsce w łącznej - wcześniej Radom, teraz Łąck :evil_lol:) :-o teraz poszukuje juz smyczoobroży na zawody... :cool3: Pati wiadomo, że w szpilkach. :eviltong: Zielsko wyrobi się chłopak na pewno! :multi: Quote
Recommended Posts