tulasy Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Wreszcie sporo fotek szpica wstawionych na bieżąco. I aż dostaję kopniaka, żeby w lutym znowu przyjechać do łącka. Michał Quote
Cerber Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Viris dziękuję za kolejne zdjątka cerbiszonka :* wielkie buziaki dla fotoreporterów za bowskie fotki :] Quote
Sajko Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Dzięki bardzo za bull-kretyna:evil_lol: Quote
Viris Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 299. Na razie koniec. Bo mam dosyć i źle się czuję. Może wieczorem jeszcze mi się zachce wstawiać. Ale na razie nie ma mowy :diabloti: Quote
Aussie Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Nie wiem co się dzieje, ale nie otwierają mi się zdjęcia z Fotosika :-( Uff, już się odblokowało :-) Quote
FikuMiku Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Tą panią trzeba było trochę naprostować... :mad::mad::mad: Quote
Aussie Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Jaka śliczna Astka wypadająca ze slalomu! :-) Dzięki FikuMiku! :loveu: Quote
Viris Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Uwaga! dostałam płytkę dobrze nagraną z moimi zdjęciami!! Jakoś postaram się to pouzupełniać. Tylko ciężko będzie... W sumie chyba bym musiała od nowa zgrywać na serva i jeszcze zmieniać nazwy:placz: Quote
wendka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Na razie koniec. Bo mam dosyć i źle się czuję. Może wieczorem jeszcze mi się zachce wstawiać. Ale na razie nie ma mowy :diabloti: Zastanawialam sie kiedy wymiekniesz :evil_lol::evil_lol: Viris i Fiku Miku: wielkie, wielkie dzieki za fotki :loveu::loveu::loveu: Nie spodziewalam sie, ze bedzie tyyyyle fotek po tych zawodach :multi: I juz szykuje nowe karty na Glogow i lutowy Łąck :cool3: Quote
Viris Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Jeszcze nie mów hop. Na razie się wnerwiam patrząc ile plików przegapiłam przez źle nagrane dvd. I nie mam pojęcia jak to najlepiej uzupełnić :placz::placz::placz: Quote
wendka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Viris: napij sie piwa i dopiero pozniej sie zastanawiaj :drinking: :evil_lol: Łączę sie w bólu :loveu: Quote
Cerber Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 Wendka ponawiam pytanko, czy mogłabym umieścic foteczki z moim szczęściem na swojej steonie internetowej? byłabym wdzięczna :] Quote
Recommended Posts