Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Gota']Dziękujemy :Rose: za zdjątka gończaka i filmik z sobotniego Agality Open „Uma_chyba” to Gota :lol:

pozdrawiamy Aneta z Gotą

Skad wiedzialas o tych filmikach jeszcze zanim je umiescilam?
Bede wiedziala na przyszlosc :)

Posted

Dziękuję bardzo przeogromnie za fotki Trojki (szkoda, że taka porażkę odstawiłysmy:shake:) i za filmik z Koką (druga porażka tego dnia:shake:). Ale dzięki wielkie za 'dokumentację':loveu:

Posted

Kasia z Demonem napisał(a):
Skad wiedzialas o tych filmikach jeszcze zanim je umiescilam?
Bede wiedziala na przyszlosc :)

ogladałam wczoraj zamieszczone przez Ciebie filmiki :lol:
a zanim je zamiesciłaś na dogomani to już musiały być na video.google i tak na nie trafiłam :bigcool:

:bye:

Posted

Dziękuję bardzo za pozwolenie na wstawienie moich fot na stronkę! :)

Przepiękne zdjecia, wszystkie!!! bez wyjątku, po prostu bomba i bardzo ich dużo....

Wendka - dziękuję za tyle pięknych fotek cerbiszonka :* mam prośbę, czy rónież i Twoje prace mogę u siebie na stronie uwidocznić? o czywiście z podpisem autora, tylko musiałabym wiedzieć jak podpisać, czy po nicku na dogo czy po imieniu i nazwisku... z góry też bardz dziękuję :*

Posted

Kasia dzieki za film z Tosią..:loveu::loveu: (musze zmienic taktykę nawoływania psa na torze:eviltong:)
Ja ma takie pytanko kiedy nadejdzie kolej small'i zerówkowych we wstawianiu zdjęć..?:cool3::evil_lol:

Pozdrawiam i jak dotąd wszystkie zdjęcia zapisuję..;)

Posted

OlaAB napisał(a):
to Mono :evil_lol:

no i Diamond_Boy (podpatrzyłam na video.google.pl ;)) to Blue, dla rozróżnienia z kropkowaną Blue nazywany: Blusio :loveu:

Zaraz zmienie :) Ależ z Was czwane bestie zanim wstawie juz podgladacie na video.google.pl zaraz powstawiam linki do mediumkow agility open sobota

Torzysława napisał(a):
Kasia dzieki za film z Tosią..:loveu::loveu: (musze zmienic taktykę nawoływania psa na torze:eviltong:)

Nie ma za co :)

Posted

[quote name='wendka']Dziewczyny, z Waszymi psami naprawde sie staralam a wyszlo to co wyszlo :angryy:

Jest, jest, jest!!! (prawie jak były premier :evil_lol:) Jest nareszcie Redziu!!!
Baardzo Ci Wendka dziękuję!!!

Viris, i za Florutka dziękuję ślicznie!

Ehh, już się nie mogę doczekać następnych zawodów, do Głogowa już zgłoszeni :p