wendka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Fiku Miku: DZIEKI!! :loveu: Wstawiaj dalej :cool3: Sa super! :loveu: Kama skaczaca na Ciebie obledna :cool3: Ja musze dotrzec do domu by zajac sie kolejnymi bo w pracy nie mam mozliwosci obrobki :placz: Jest ich jeszcze sporo, wrecz mam wrazenie, ze ich nie ubywa :shake: edit: Jeeeej!!! Ile Jinxa :loveu::loveu::loveu: Quote
Sajko Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 FikuMiku- dzięki dzięki dzięki za killera oszołoma:multi: a zdradzisz jeszcze, jak Cię na fotach podpisać? Quote
Magda i Saga Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No jak to koniec soboty!:angryy: A Sagusia to gdzie? Teraz idę po dzieci, ale jak wrócę to tu jeszcze zajrzę. I błagam wstawcie cos jeszcze bo dziś mam podwójną wywiadówkę i musze sie potem jakoś odstresować Quote
Zielsko Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No, wlasnie, a gdzie Maczek i Grendelka? I dopatrzylam sie tylko jednego Maszkinka i Maczka tylko poza torem! Ja rowniez chcialabym podziekowac za swietne zawody, ze swietna atmosfera i zdrowa rywalizacja. Mam nadzieje, ze w koncu w Polsce takich zawodow bedzie wiecej! Quote
FikuMiku Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='wendka'] Jest ich jeszcze sporo, wrecz mam wrazenie, ze ich nie ubywa :shake: Jakby Ci Wendka powiedzieć: bardzo nas to cieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ja mam bardzo mało zdjęć, jednak bieganie z dwoma psami i nerwy debiutanta nie służą pasji tworzenia ;) Za to w niedzielę porzuciłam swój klub siedzący pod słońce i udałam się na troszkę bardziej słoneczną część hali, więc jest szansa na troszkę lepsze zdjęcia. Quote
Sajko Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Zielsko, nie rycz, ja z 4 psów mam 1 trojkę wiszącą na rękawie, i killera na rekach i po hopce...:-( Quote
wendka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Zielsko: biegaj wolniej to bedzie wiecej :evil_lol: Ale cos jest u mnie, obrabiam po kolei aby sie nie pogubic :mad: Quote
FikuMiku Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Sajko napisał(a):FikuMiku- dzięki dzięki dzięki za killera oszołoma:multi: a zdradzisz jeszcze, jak Cię na fotach podpisać? Bardzo proszę ;) J.Damec Quote
Zielsko Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='wendka']Zielsko: biegaj wolniej to bedzie wiecej :evil_lol: Ale cos jest u mnie, obrabiam po kolei aby sie nie pogubic :mad: Ale ja biegam wolno przeciez... nigdzie sie nie spiesze, ale jakos po kazdych praktycznie zawodach czuje sie pokrzywdzona, bo moich psow jest najmniej ;( Quote
yassue Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Zielsko napisał(a):No, wlasnie, a gdzie Maczek i Grendelka? I dopatrzylam sie tylko jednego Maszkinka i Maczka tylko poza torem! pfff ja tam biegam wolniej a ani kropek ani czekolady ni ma :mad::cool3: Quote
Viris Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ja dzisiaj chyba zacznę wstawiać. Tylko módlcie się żeby Tżtowi znowu nie zachciało się przemeblowania bo inaczej się nie uda.... Sie pedantyczny jakiś zrobił i ciągle muszę sprzątać :placz: Quote
PATIszon Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Viris napisał(a): Sie pedantyczny jakiś zrobił i ciągle muszę sprzątać :placz: Ja to TY musisz! Przeca to on sie zrobil pedentyczny :niewiem: Quote
Polna Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Frania się odchudza, ale niestety na lekach, które dostaje nie jest to dość łatwe... :shake: Jakoś idzie, podobno są postępy. Poza tym Kama ma jednka troszkę inną budowę choćby od Frani. :eviltong: Co do beagli to Amigo nie jest w ogóle gruby, serio ma bardzo mało tłuszczyku. ;) Quote
amigo i ja Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Też uważam,że mój pies do grubych sie nie zalicza ... Frania najchudsza nie jest ale żeby drazu od otyłych:roll:. więcje fotek Amigo proszę bardzo:multi: ...a za już wstawione dzięujemy :lol: Quote
Viris Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 PATIszon napisał(a):Ja to TY musisz! Przeca to on sie zrobil pedentyczny :niewiem:Ale to ja mam artystyczny nieład i warsztat który zajmuje całą wolną przestrzeń:cool3: No nic, najwyżej będę siedziała po nocy i zacznę coś wstawiać. Tylko ostrzegam, zdjęcia nie będą takie śliczne jak te już wstawione. Quote
Mokka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ty siem nie kryguj, tylko leć z tym koksem :mad:. Bo my tu czekamy :lol:. Quote
FikuMiku Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Niektóre piesy (chyba większość :cool1:) jeszcze w ogóle się nie załapała, także czekamy! Wendka wracaj już z tej pracy! :mad:;) Quote
Viris Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Mokka napisał(a):Ty siem nie kryguj, tylko leć z tym koksem :mad:. Bo my tu czekamy :lol:.Tylko że ja mam znikomą część moich fot na kompie ( chyba same z podium. Resztę ma belgunia u siebie w lapciaku - bo mi moje 3 giga kart nie starczyło ani na sobotę ani wyczyszczone na niedzielę.... Dzisiaj mam je dostać na płytce to będę działać :cool3: Błagam - cierpliwości. Do weekendu będą na pewno bo potem wyjeżdżam i nie będę mieć netu a chcę też mieć to z głowy :lol: Quote
kamowa Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Justynko :loveu::loveu: Kamelek boski. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/99c5f1be04255e47.html jakby ktos nie wiedzial, to to jest jump z hustawki :evil_lol: a nie skok nad slalomem lub nieistniejaca hopka :lol: Kamel frontalny juz w ogole wymiata. A niecierpliwie czekam na Tajuna, szkoda wielka ze biegal w malym odstepie czasu od Redka :placz::placz: Quote
Torzysława Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 FikuMiku napisał(a):Niektóre piesy (chyba większość :cool1:) jeszcze w ogóle się nie załapała, także czekamy! Miedzy innymi Antonina :mad: ale już do tego się przyzwyczaiłyśmy..:lol: Jednak niezmiernie będe zadowolona z kilku zdjęć mojej poczwary, jak dotąd zapisalam wszystkie wstawione zdjecia, czekam na kolejna dostawę..:cool3: Quote
Mokka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Viris napisał(a):Tylko że ja mam znikomą część moich fot na kompie ( chyba same z podium. Resztę ma belgunia u siebie w lapciaku - bo mi moje 3 giga kart nie starczyło ani na sobotę ani wyczyszczone na niedzielę.... Dzisiaj mam je dostać na płytce to będę działać :cool3: Błagam - cierpliwości. Do weekendu będą na pewno bo potem wyjeżdżam i nie będę mieć netu a chcę też mieć to z głowy :lol: A czy ktoś tu jest niecierpliwy? :evil_lol: No kto? Pokaż mi go, to się z nim rozprawimy ;). Quote
Recommended Posts