Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fiku Miku: DZIEKI!! :loveu:

Wstawiaj dalej :cool3: Sa super! :loveu: Kama skaczaca na Ciebie obledna :cool3:
Ja musze dotrzec do domu by zajac sie kolejnymi bo w pracy nie mam mozliwosci obrobki :placz:
Jest ich jeszcze sporo, wrecz mam wrazenie, ze ich nie ubywa :shake:

edit: Jeeeej!!! Ile Jinxa :loveu::loveu::loveu:

Posted

No jak to koniec soboty!:angryy: A Sagusia to gdzie?
Teraz idę po dzieci, ale jak wrócę to tu jeszcze zajrzę. I błagam wstawcie cos jeszcze bo dziś mam podwójną wywiadówkę i musze sie potem jakoś odstresować

Posted

No, wlasnie, a gdzie Maczek i Grendelka? I dopatrzylam sie tylko jednego Maszkinka i Maczka tylko poza torem!

Ja rowniez chcialabym podziekowac za swietne zawody, ze swietna atmosfera i zdrowa rywalizacja. Mam nadzieje, ze w koncu w Polsce takich zawodow bedzie wiecej!

Posted

[quote name='wendka']
Jest ich jeszcze sporo, wrecz mam wrazenie, ze ich nie ubywa :shake:

Jakby Ci Wendka powiedzieć: bardzo nas to cieszy :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Ja mam bardzo mało zdjęć, jednak bieganie z dwoma psami i nerwy debiutanta nie służą pasji tworzenia ;)

Za to w niedzielę porzuciłam swój klub siedzący pod słońce i udałam się na troszkę bardziej słoneczną część hali, więc jest szansa na troszkę lepsze zdjęcia.

Posted

[quote name='wendka']Zielsko: biegaj wolniej to bedzie wiecej :evil_lol:

Ale cos jest u mnie, obrabiam po kolei aby sie nie pogubic :mad:

Ale ja biegam wolno przeciez... nigdzie sie nie spiesze, ale jakos po kazdych praktycznie zawodach czuje sie pokrzywdzona, bo moich psow jest najmniej ;(

Posted

Zielsko napisał(a):
No, wlasnie, a gdzie Maczek i Grendelka? I dopatrzylam sie tylko jednego Maszkinka i Maczka tylko poza torem!

pfff ja tam biegam wolniej a ani kropek ani czekolady ni ma :mad::cool3:

Posted

Ja dzisiaj chyba zacznę wstawiać. Tylko módlcie się żeby Tżtowi znowu nie zachciało się przemeblowania bo inaczej się nie uda.... Sie pedantyczny jakiś zrobił i ciągle muszę sprzątać :placz:

Posted

Frania się odchudza, ale niestety na lekach, które dostaje nie jest to dość łatwe... :shake: Jakoś idzie, podobno są postępy. Poza tym Kama ma jednka troszkę inną budowę choćby od Frani. :eviltong:

Co do beagli to Amigo nie jest w ogóle gruby, serio ma bardzo mało tłuszczyku. ;)

Posted

Też uważam,że mój pies do grubych sie nie zalicza ...
Frania najchudsza nie jest ale żeby drazu od otyłych:roll:.

więcje fotek Amigo proszę bardzo:multi: ...a za już wstawione dzięujemy :lol:

Posted

PATIszon napisał(a):
Ja to TY musisz!
Przeca to on sie zrobil pedentyczny :niewiem:
Ale to ja mam artystyczny nieład i warsztat który zajmuje całą wolną przestrzeń:cool3:
No nic, najwyżej będę siedziała po nocy i zacznę coś wstawiać. Tylko ostrzegam, zdjęcia nie będą takie śliczne jak te już wstawione.

Posted

Mokka napisał(a):
Ty siem nie kryguj, tylko leć z tym koksem :mad:. Bo my tu czekamy :lol:.
Tylko że ja mam znikomą część moich fot na kompie ( chyba same z podium. Resztę ma belgunia u siebie w lapciaku - bo mi moje 3 giga kart nie starczyło ani na sobotę ani wyczyszczone na niedzielę.... Dzisiaj mam je dostać na płytce to będę działać :cool3: Błagam - cierpliwości. Do weekendu będą na pewno bo potem wyjeżdżam i nie będę mieć netu a chcę też mieć to z głowy :lol:

Posted

FikuMiku napisał(a):
Niektóre piesy (chyba większość :cool1:) jeszcze w ogóle się nie załapała, także czekamy!

Miedzy innymi Antonina :mad: ale już do tego się przyzwyczaiłyśmy..:lol:
Jednak niezmiernie będe zadowolona z kilku zdjęć mojej poczwary, jak dotąd zapisalam wszystkie wstawione zdjecia, czekam na kolejna dostawę..:cool3:

Posted

Viris napisał(a):
Tylko że ja mam znikomą część moich fot na kompie ( chyba same z podium. Resztę ma belgunia u siebie w lapciaku - bo mi moje 3 giga kart nie starczyło ani na sobotę ani wyczyszczone na niedzielę.... Dzisiaj mam je dostać na płytce to będę działać :cool3: Błagam - cierpliwości. Do weekendu będą na pewno bo potem wyjeżdżam i nie będę mieć netu a chcę też mieć to z głowy :lol:

A czy ktoś tu jest niecierpliwy? :evil_lol: No kto? Pokaż mi go, to się z nim rozprawimy ;).