Mokka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 wendka, dawaj jeszcze - bardzo fajne fotki Ci wyszły, naprawdę :loveu: Quote
wendka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Niestety, Flaire powinnas byc troche rozczarowana fotami Misi, nie wyszly tak jakbym sobie tego zyczyla :placz: A poza tym Ty bardzo zaslaniasz swoje psy :mad: :evil_lol: Quote
BeataG Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='wendka'] Co to za pies? Wygląda jak młodszy brat mojego Emila - w każdym razie na tych zdjęciach. :crazyeye: Quote
BeataG Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 OlaAB napisał(a):to Raja z Anią Aha, znaczy nie jak brat, tylko jak siostra. A coś wiadomo, skąd ta suka jest? Bo ja Emila wzięłam ze schroniska w Falenicy. Quote
wendka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Mokka']wendka, dawaj jeszcze - bardzo fajne fotki Ci wyszły, naprawdę :loveu: Dziekuje :loveu: Szkoda, ze nie zabralas swojej lufy. I w ogole dziekuje Ci, ze czasem bralas aparat aby m.in nas pofocic:loveu: Dzieki Tobie wiem do jakiego obledu doprowadzam Jinx swoim zachowaniem na torze :evil_lol: zdjecie nieostre, ale wiadomo o co chodzi :-D Quote
Edyta & Regis Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wendka: Zdjęcia wyszły Ci NIESAMOWITE! Jedyne czego ogromnie żałuję, to fakt, że biegasz zaraz za nami i się na te cuda nie załapujemy:placz:. Quote
wendka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Edyto, nadrobimy w lutym o ile Dorota zapewni tyle swiatla oraz slonce przeswitujace przez szyby :cool3: I zawsze mozesz zglosic Regisa, ze ma cieczke by startowac na koncu :evil_lol: Quote
Magdava Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Wendka, obawiam się, że mi ten numer też za często nie będzie przechodził :diabloti: Dziękuję za zdjęcie Avy :loveu: Dorotko, zawody były super, meldujemy się już na te lutowe :) Quote
stereo Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Edyta & Regis napisał(a):Jedyne czego ogromnie żałuję, to fakt, że biegasz zaraz za nami i się na te cuda nie załapujemy:placz:. Ja się przez cały sezon zdążyłam przyzwyczaić :evil_lol: Quote
Edyta & Regis Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 wendka napisał(a):I zawsze mozesz zglosic Regisa, ze ma cieczke by startowac na koncu :evil_lol: Że też ja wcześniej na to nie wpadłam...:knuje: Quote
Viris Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Ja mam "ale" do czego innego :eviltong: Mianowicie do światła które było gaszone w najmniej odpowiednich momentach. ledwo zdążyłam aparat ustawić a już zmieniał się rozkład zapalonych lamp. A jak prosiłam żeby zapalili ciut więcej to dziwnym trafem gasło ich coraz więcej :diabloti: Kochani proszę cytowane zdjęcia zamieniać na linki. Taka malutka prośba. Quote
Saba Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='wendka'] posluszenstwo na torze :evil_lol: http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/dzynks1/o30.jpg czasem trzeba do głowy wbić że teraz patrzymy co pańcia pokazuje :angryy: Dzięki za aż tyle fotek :loveu: wkleję je na kynologia.com.pl i jeszcze kilka innych ;) Quote
Gota Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Superrr zdjątka :thumbs: a nie znalazłyby się jeszcze jakieś drugiego gończaka ? pozdrawiam :tree1: Magda i Saga napisał(a):Bosze, tylu beagli na raz w życiu nie widziałam:roll: A gończaki to pies?:angryy: Quote
Magda i Saga Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Obu gończaków, a moż ktos ma film z Sagą. Planujemy spotkanie w sekcji z ogladaniem zdjęć i filmików, to by się przydały Quote
Kasia z Demonem Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 belgunia napisał(a):No własnie, mamy świetny klub! :sweetCyb: A dziewczyny są naprawdę wniebowzięte lokatami :) A ja jestem bardzo szczęśliwa :) W lutym my też będziemy ;) :lol::lol: I wystartujemy zapewne w większym składzie. Oj wniebowzięte, wniebowzięte. Po 6 miesiacach treningow taaaaakie sukcesy :Cool!: Nawet moja mama jest z Demonka i ze mnie dumna :multi: a zazwyczaj mowila, ze agility to strata czasu :lol: ze tylko chodze tam marzne, mokne i nie wiadomo co jeszcze :lol: wendka napisał(a):bordery maja jedna potworna wade: za szybko biegaja :evil_lol: A drugą, ze sa bialo czarne :cool3: No i ta druga wada uniemozliwia mi ich rozpoznanie na filmikach ... tak wiec segregacja zajmie mi duuuuuuzo czasu zanim dojde po listach startowych itp kto jest kto :( Quote
Davie Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Magda i Saga']Bosze, tylu beagli na raz w życiu nie widziałam:roll:.... Rzeczywiście, ale niepokojące jest to, że chyba jedynym w kondycji do bezpiecznego skakania (brak nadwagi) była Kama, i to w dodatku taki częściowy przedstawiciel tej rasy...:mad::-x ;) A w ogóle, to Dorotko i cały APSie, gratuluję świetnej imprezy, wysłuchałam wielu achów i ochów! :cool3: :loveu: Quote
wendka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Davie napisał(a):Rzeczywiście, ale niepokojące jest to, że chyba jedynym w kondycji do bezpiecznego skakania (brak nadwagi) była Kama, i to w dodatku taki częściowy przedstawiciel tej rasy...:mad::-x Go Davie! Go! :diabloti: :cool3: Quote
wendka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 [quote name='Davie']No co?! ;) Mialam podobne mysli :mad: obrabiajac fotki grubasow :loveu: A jeszcze gorsze mysli mialam widzac karmienie zwierzyny pomiedzy przebiegami:angryy: Quote
Davie Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 No właśnie, z deka zaszokowało mnie takie zdjęcie....:-o :-o Quote
Ludek Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kasia z Demonem napisał(a): No i ta druga wada uniemozliwia mi ich rozpoznanie na filmikach ... tak wiec segregacja zajmie mi duuuuuuzo czasu zanim dojde po listach startowych itp kto jest kto :( Wrzucj jak leci. Zainteresowani na pewno sie odezwą, to wtedy sobie uzupełnisz. :) Jak ja wrzucam, to zawyczaj jest border1, border2, border3 :lol: Quote
Recommended Posts