Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety, Flaire powinnas byc troche rozczarowana fotami Misi, nie wyszly tak jakbym sobie tego zyczyla :placz: A poza tym Ty bardzo zaslaniasz swoje psy :mad: :evil_lol:

Posted

[quote name='Mokka']wendka, dawaj jeszcze - bardzo fajne fotki Ci wyszły, naprawdę :loveu:

Dziekuje :loveu:
Szkoda, ze nie zabralas swojej lufy. I w ogole dziekuje Ci, ze czasem bralas aparat aby m.in nas pofocic:loveu: Dzieki Tobie wiem do jakiego obledu doprowadzam Jinx swoim zachowaniem na torze :evil_lol:

zdjecie nieostre, ale wiadomo o co chodzi :-D

Posted

Edyto, nadrobimy w lutym o ile Dorota zapewni tyle swiatla oraz slonce przeswitujace przez szyby :cool3:
I zawsze mozesz zglosic Regisa, ze ma cieczke by startowac na koncu :evil_lol:

Posted

Wendka, obawiam się, że mi ten numer też za często nie będzie przechodził :diabloti:
Dziękuję za zdjęcie Avy :loveu:
Dorotko, zawody były super, meldujemy się już na te lutowe :)

Posted

Edyta & Regis napisał(a):
Jedyne czego ogromnie żałuję, to fakt, że biegasz zaraz za nami i się na te cuda nie załapujemy:placz:.

Ja się przez cały sezon zdążyłam przyzwyczaić :evil_lol:

Posted

Ja mam "ale" do czego innego :eviltong:

Mianowicie do światła które było gaszone w najmniej odpowiednich momentach. ledwo zdążyłam aparat ustawić a już zmieniał się rozkład zapalonych lamp. A jak prosiłam żeby zapalili ciut więcej to dziwnym trafem gasło ich coraz więcej :diabloti:

Kochani proszę cytowane zdjęcia zamieniać na linki. Taka malutka prośba.

Posted

Superrr zdjątka :thumbs:

a nie znalazłyby się jeszcze jakieś drugiego gończaka ?

pozdrawiam :tree1:

Magda i Saga napisał(a):
Bosze, tylu beagli na raz w życiu nie widziałam:roll:
A gończaki to pies?:angryy:

Posted

belgunia napisał(a):
No własnie, mamy świetny klub! :sweetCyb:
A dziewczyny są naprawdę wniebowzięte lokatami :) A ja jestem bardzo szczęśliwa :)

W lutym my też będziemy ;)
:lol::lol:
I wystartujemy zapewne w większym składzie.

Oj wniebowzięte, wniebowzięte. Po 6 miesiacach treningow taaaaakie sukcesy :Cool!: Nawet moja mama jest z Demonka i ze mnie dumna :multi: a zazwyczaj mowila, ze agility to strata czasu :lol: ze tylko chodze tam marzne, mokne i nie wiadomo co jeszcze :lol:

wendka napisał(a):
bordery maja jedna potworna wade: za szybko biegaja :evil_lol:
A drugą, ze sa bialo czarne :cool3:

No i ta druga wada uniemozliwia mi ich rozpoznanie na filmikach ... tak wiec segregacja zajmie mi duuuuuuzo czasu zanim dojde po listach startowych itp kto jest kto :(

Posted

[quote name='Magda i Saga']Bosze, tylu beagli na raz w życiu nie widziałam:roll:....

Rzeczywiście, ale niepokojące jest to, że chyba jedynym w kondycji do bezpiecznego skakania (brak nadwagi) była Kama, i to w dodatku taki częściowy przedstawiciel tej rasy...:mad::-x
;)

A w ogóle, to Dorotko i cały APSie, gratuluję świetnej imprezy, wysłuchałam wielu achów i ochów! :cool3: :loveu:

Posted

Davie napisał(a):
Rzeczywiście, ale niepokojące jest to, że chyba jedynym w kondycji do bezpiecznego skakania (brak nadwagi) była Kama, i to w dodatku taki częściowy przedstawiciel tej rasy...:mad::-x

Go Davie! Go! :diabloti:

:cool3:

Posted

[quote name='Davie']No co?! ;)

Mialam podobne mysli :mad: obrabiajac fotki grubasow :loveu:
A jeszcze gorsze mysli mialam widzac karmienie zwierzyny pomiedzy przebiegami:angryy:

Posted

Kasia z Demonem napisał(a):

No i ta druga wada uniemozliwia mi ich rozpoznanie na filmikach ... tak wiec segregacja zajmie mi duuuuuuzo czasu zanim dojde po listach startowych itp kto jest kto :(

Wrzucj jak leci. Zainteresowani na pewno sie odezwą, to wtedy sobie uzupełnisz. :)
Jak ja wrzucam, to zawyczaj jest border1, border2, border3 :lol: