tulasy Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='wendka'] Michal, skoro czaekasz na fotki to jeszcze kilka :cool3: http://i187.photobucket.com/albums/x20/dzynks/Image18-5.jpg Ale w domu mamy ubaw z tej fotki. Tylko mam pytanie, z którego przebiegu jest ta fotka ? Michał Quote
wendka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='FikuMiku'] Wendka: Zdjęcia rewelacyjne!!! A przecież to była hala! Brawo, bardzo mi zaimponowałaś!!! :oops::oops: Dziekuje :lol: Tez czekam na fotki innych :cool3: Prawde mowiac ja mialam aparatu nie brac aby sie nie frustrowac warunkami :cool3: To teraz seria pieskow, ktorych zachowanie ciezko przewidziec na torze :cool3: Kama jest by Mokka, bo biegala przede mna :lol: Quote
Polna Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 wendka napisał(a): To teraz seria pieskow, ktorych zachowanie ciezko przewidziec na torze :cool3: Kama jest by Mokka, bo biegala przede mna :lol: Nie ma Frani w tej grupie? :evil_lol: Quote
kamowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 SUPER :D :D To teraz seria pieskow, ktorych zachowanie ciezko przewidziec na torze no zdecydowanie :lol::lol: teraz czekam na bordery, a szczegolnie takiego jednego pokrzywienca :evil_lol: Quote
Viris Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jak patrze na te super zdjęcia, to się wstydzę z moimi wyskakiwać..... Ale tak czy siak dopiero jutro chyba je dostanę, bo dziś mam zakaz wychodzenia z domu i sprzątanie. :-( Quote
tulasy Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A ja jeszcze o fotki szpica proszę:lol::megagrin::D:evillaug::grins::haha::scream_3: Quote
wendka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 kamowa, jeszcze jedna fotka mi umknela, moze Cie zainteresuje :cool3: [quote name='kamowa'] teraz czekam na bordery, a szczegolnie takiego jednego pokrzywienca :evil_lol: Hym :cool3: Zbyt wiele sobie nie obiecuj, bordery maja jedna potworna wade: za szybko biegaja :evil_lol: A drugą, ze sa bialo czarne :cool3: Tulasy: szpic tez bedzie, Fura tez bedzie ale cierpliwosci :mad: Viris: nie pekaj, dawaj co masz :loveu: Quote
kamowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Jak patrze na te super zdjęcia, to się wstydzę z moimi wyskakiwać.....:mad: wyskakiwac, wyskakiwac jak tylko dotra :D edit: haha, jaki Kamel wytrzeszczony :lol: boskie! Hym :cool3: Zbyt wiele sobie nie obiecuj, bordery maja jedna potworna wade: za szybko biegaja :evil_lol: A drugą, ze sa bialo czarne :cool3: oj no pare sie znajdzie :D.... ja mam problemy z rozpoznaniem swojego psa, wiec w sumie to nie musi byc on, byle czarno biale takie ;) Quote
Polna Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Wendka kradne foteczki na forum http://www.e-beagle.pl/forum/index.php Quote
BeataG Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 A ja się nieśmiało uśmiecham o też na B, czyli belgi. A zwłaszcza takiego jednego rudzielca, biegającego z Robullem, który ponoć w sobotę zapierdzielał z prędkością światła. :loveu: Quote
Flaire Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='wendka']bordery maja jedna potworna wade: za szybko biegaja :evil_lol: A drugą, ze sa bialo czarne :cool3: Bordery za szybkie, belgi również, a poza tym to są rasy na be. Natomiast Airedale są na a, nie są ani za szybkie, ani biało czarne... i przez to fotogeniczne! :) Quote
Ewa3 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Flaire zgadzam sie :p tez czekam na AT:multi: Quote
FikuMiku Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='wendka'] Hym :cool3: Zbyt wiele sobie nie obiecuj, bordery maja jedna potworna wade: za szybko biegaja :evil_lol: A drugą, ze sa bialo czarne :cool3: Ooo, niektóre mają tylko jedną z wyżej wymienionych (i kilka nie wymienionych...) Są ślicznie ciekoladkowe :loveu: Quote
tamer Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 wendka, Ty wiesz co... :razz: Dziękujemy za super zawody, hala naprawdę na najwyższym poziomie, rewelacyjna organizacja i jak zwykle miła atmosfera :) Jedyne 'ale' mam chyba wszyscy wiedzą do czego...:roll: Quote
martynkao Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 o nie moge ile Beagle :) Hehehe Musze mojemu tlusciochowi pokazac to moze sie za siebie wezmie :] bo ja nie mam juz siły ;) Wenda Baaaardzo dziekujemy :) Na zdjecie mojego drugiego psa nie licze nawet bo nie bylo co focic ehh ;) Quote
Magda i Saga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Bosze, tylu beagli na raz w życiu nie widziałam:roll: A gończaki to pies?:angryy: Quote
wendka Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 W kolejnych fotkach jakby mniejsza selekcja, wiec i jakosc bedzie gorsza :cool3: posluszenstwo na torze :evil_lol: Quote
Recommended Posts