Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='FikuMiku']
Wendka: Zdjęcia rewelacyjne!!! A przecież to była hala! Brawo, bardzo mi zaimponowałaś!!!

:oops::oops:
Dziekuje :lol: Tez czekam na fotki innych :cool3:
Prawde mowiac ja mialam aparatu nie brac aby sie nie frustrowac warunkami :cool3:

To teraz seria pieskow, ktorych zachowanie ciezko przewidziec na torze :cool3: Kama jest by Mokka, bo biegala przede mna :lol:

Posted

wendka napisał(a):

To teraz seria pieskow, ktorych zachowanie ciezko przewidziec na torze :cool3: Kama jest by Mokka, bo biegala przede mna :lol:

Nie ma Frani w tej grupie? :evil_lol:

Posted

SUPER :D :D

To teraz seria pieskow, ktorych zachowanie ciezko przewidziec na torze
no zdecydowanie :lol::lol:

teraz czekam na bordery, a szczegolnie takiego jednego pokrzywienca :evil_lol:

Posted

Jak patrze na te super zdjęcia, to się wstydzę z moimi wyskakiwać.....

Ale tak czy siak dopiero jutro chyba je dostanę, bo dziś mam zakaz wychodzenia z domu i sprzątanie. :-(

Posted

kamowa, jeszcze jedna fotka mi umknela, moze Cie zainteresuje :cool3:

[quote name='kamowa']
teraz czekam na bordery, a szczegolnie takiego jednego pokrzywienca :evil_lol:

Hym :cool3:
Zbyt wiele sobie nie obiecuj, bordery maja jedna potworna wade: za szybko biegaja :evil_lol:
A drugą, ze sa bialo czarne :cool3:

Tulasy: szpic tez bedzie, Fura tez bedzie ale cierpliwosci :mad:
Viris: nie pekaj, dawaj co masz :loveu:

Posted

Jak patrze na te super zdjęcia, to się wstydzę z moimi wyskakiwać.....
:mad:
wyskakiwac, wyskakiwac jak tylko dotra :D

edit: haha, jaki Kamel wytrzeszczony :lol: boskie!
Zbyt wiele sobie nie obiecuj, bordery maja jedna potworna wade: za szybko biegaja :evil_lol:
oj no pare sie znajdzie :D.... ja mam problemy z rozpoznaniem swojego psa, wiec w sumie to nie musi byc on, byle czarno biale takie ;)

Posted

A ja się nieśmiało uśmiecham o też na B, czyli belgi. A zwłaszcza takiego jednego rudzielca, biegającego z Robullem, który ponoć w sobotę zapierdzielał z prędkością światła. :loveu:

Posted

[quote name='wendka']bordery maja jedna potworna wade: za szybko biegaja :evil_lol:
Bordery za szybkie, belgi również, a poza tym to są rasy na be. Natomiast Airedale są na a, nie są ani za szybkie, ani biało czarne... i przez to fotogeniczne! :)

Posted

[quote name='wendka']

Ooo, niektóre mają tylko jedną z wyżej wymienionych (i kilka nie wymienionych...) Są ślicznie ciekoladkowe :loveu:

Posted

wendka, Ty wiesz co... :razz:

Dziękujemy za super zawody, hala naprawdę na najwyższym poziomie, rewelacyjna organizacja i jak zwykle miła atmosfera :) Jedyne 'ale' mam chyba wszyscy wiedzą do czego...:roll:

Posted

o nie moge ile Beagle :) Hehehe Musze mojemu tlusciochowi pokazac to moze sie za siebie wezmie :] bo ja nie mam juz siły ;) Wenda Baaaardzo dziekujemy :) Na zdjecie mojego drugiego psa nie licze nawet bo nie bylo co focic ehh ;)