Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kilka zdjęć które nie zostały zgrane na laptopa zgrałam na kompa. Ogólnie starałam się zrobić zdjęcia ze wszystkich przebiegów. Ale wyszły gorsze niż się spodziewałam. Dziś i jutro będę starała się je "ugryźć". Na oko wychodzi ich koło 4000.

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dorotko - jak zwykle super zawody. Wszyscy już chwalili prawie wszystko, więc ja dodam tylko, że jak zwykle każdy mógł liczyć na drobny upominek, na podium stawali wszyscy, którzy w jakimkolwiek biegu załapali się na lokatę. Fakt, że to trochę przedłuża imprezę, ale jakie to miłe :lol:.
No i rozetki - przecudnej urody, po prostu zajefajne :multi:.
Ja na wykładzinę nie mogę narzekać, bo moja niunia kocha śliskie podłoża, więc niezależnie od wyników warto pojechać na zawody, gdzie goooopia psia gęba cały czas się cieszy :loveu: . Niestety, skęciwszy sobie kolanko byłam w niedzielę bardzo skutecznym przeszkadzaczem w naszej parze :evil_lol:, ale za to z sobotniego jumpingu jestem bardzo kontenta :lol:. Poślizgowa wykładzina doprowadziła mój sucz do ekstatzy i rekordowego wyniku.

Posted

Bardzo dziękuje za zawody. 100 razy juz to pisałam, że takie imprezy ładuja mi akumulator zarówno do codzienności jak i agilitowej pracy. Dużo nowych twarzy zobaczyłam, co cieszy że się rozwijamy.
Towarzysko bardzo miło. Organizacja świetna. Numerki z imieniem psa i przewodnika-nowosc bardzo fajna (jeden zachowałam sobie na pamiątkę)
Miło było, ze każdy został nagrodzony nawet za sukces w jednym biegu, to motywuje.
Dziękuje APS-owi, który pięknie się zaprezentował zarówno jako sportowcy jak i organizatorzy. Podobało mi się, że docenili upominkiem swoja super szefową. Juz cieszę się na następne zawody.
W imieniu Ewy, która wypisywała książeczki przepraszam, ze pomyliła ilosc startujących w open(policzyła tylko tych, którzy ukończyli bieg, zamiast wszystkich startujących), gryzie sie tym (zupełnie niepotrzebnie), a przeciesz bardzo się starała. Pobiegła tez swoje pierwsze przed i zaskoczne biegi, prezentując Catty-siową córeczkę Maję. Juz w maju zadebjutuja w zerówkach.
Torki bardzo mi się podobały-brawo dla naszej sędziny

Posted

Po pierwsze przylaczam sie do podziekowan dla naszego oddzialu, sedziny i osob ktore pomagaly w sekretariacie.

Potem chcialabym podziekować moim kochanym APSiakom. Uwazam, ze wszyscy sie przyłozyli do organizacji i pomocy - nie ma to jak zgrany zespol ;)

belgunia napisał(a):
Ja natomiast bardzo sie cieszę, że moje dziewczyny tak fajnie i skutecznie pobiegły!:)

Kasia natomiast z tego co wiem ma sporo filmików....

My tez sie baaaardzo cieszymy z udanych przebiegów. Jak dla mnie najwiekszym sukcesem jest to, ze z tych zawodow wyjechalam bez dis w ksiazeczce pracy.

Co do filmików to mam praktycznie wszystkie bez kilku z przyczyn technicznych (np wymiany baterii) no i bez dziekiego jumpingu, bo juz nie mialam sily. Jak jakos to posegreguje to powrzucam, ale jest tego prawie 4gb wiec troszke to potrwa. Prosze o cierpliwosc.

Posted

Teraz kilka fotek spoza toru :cool3:

Przypomne, ze na zawodach w Jeleniej Górze bylo tak:

A w Łącku bylo juz tak :cool3:

Ludek niczym menago |Cavano :cool3:

Trojka wesolkow :cool3:

Posted

[quote name='Magda i Saga']W imieniu Ewy, która wypisywała książeczki przepraszam, ze pomyliła ilosc startujących w open(policzyła tylko tych, którzy ukończyli bieg, zamiast wszystkich startujących), gryzie sie tym (zupełnie niepotrzebnie), a przeciesz bardzo się starała.

Ewa
nie przejmuj się :loveu:, jak już ponad 100 razy było to przy różnych okazjach pisane
NIE MYLI SIĘ TYLKO TEN CO NIC NIE ROBI
a Ty z wielkim zaangażowaniem pomagałaś w organizacji

Posted

Dziękujemy bardzo za extra zawody, naprawdę nam się bardzo podobało, mimo, że zostałam potentatem na rynku detek:shake: Chciałam podziękować Dorotce, że tak fajnie wszystko organizuje, i oddziałowi za ogromne chęci do wspierania agility:multi:. Wykładzina sliska, ale pobiegać się dało więc jak na zawody o tabliczkę czekolady super (jak na eliminacje do mistrzostw świata-troszkę gorzej by było;)). I za szatnię milczków, gdzie tylko od czasu do czasu jakieś futrzaki wyły do księżyca:cool1:

Dziękuję mojej druzynie Szybcy i Wściekli za dwukrotne stanięcie na podium (choć koło siebie stanąć psy nie mogą, bo mogłaby się niestety krew polać z letka;)) i bardzo przepraszam 'prawie jak damy' za dramat trzech detek- w życiu z Koką tak nędznie nie biegałyśmy jedynie pocieszył mnie ostatni jumping, który wygrałyśmy:multi:

no i jak zwykle- stawimy się na każdych zawodach w łącku/ płocku w jak najliczniejszym składzie:multi: (p.s. i dziękujemy wszystkim, którzy się zgłosili a nie przyjechali, bo w efekcie przez liczbę absencji moglismy spokojnie przynajmniej w sobotę biegać wszystkie egzaminy, ale niestety ponieważ plan zawodów był robiony pod zgłoszoną liczbę przewodników i nie można go było zmienić- nie mogliśmy...)

Posted

Sajko napisał(a):

p.s. i dziękujemy wszystkim, którzy się zgłosili a nie przyjechali, bo w efekcie przez liczbę absencji moglismy spokojnie przynajmniej w sobotę biegać wszystkie egzaminy, ale niestety ponieważ plan zawodów był robiony pod zgłoszoną liczbę przewodników i nie można go było zmienić- nie mogliśmy...

Może to trochę offff, ale co myślicie o tym, aby w jakiś sposób spróbować przepisami uregulować takie sytuacje? Ja wiem i rozumiem, że zdarzają się przypadki losowe, ale niedawno rozmawiałam z kimś na temat organizacji zawodów i usłyszałam, że zawsze trzeba skalkulować, że jakieś 20% zgłoszonych nie przyjeżdża. Wobec takiego dictum to ja w taki natłok "przypadków" nie wierzę :shake:.

Posted

Wyjściem jest pobieranie opłat od każdego zgłoszonego zawodnika, tak jak jest na wystawach. I z tego, co wiem, na tych zawodach tak było, bo był obowiązek wcześniejszego dokonania opłaty przelewem, nie było możliwości płacenia na miejscu.

I ja bym nie demonizowała - o przypadki losowe wykluczające z zawodów agility akurat nie jest trudno. Wystarczy rozwalona łapa psa albo kontuzja przewodnika. :(

Posted

Ja rółnież bardzo bym chcia;la wszystkim i za wszytsko podziękować, było naprawdę bosko. Ubawiłam się po opachy, a na dodatek po raz pierwszy obłowiłam sie tyloma nagrodami, generalnie jestem przeszczęśliwa :]

Posted

W Austrii jeżeli ktos nie przyjedzie na zawody, na które sie zgłosił i nie skorygował tego w terminie zgłoszeń, nie zapłacił, to nie jest dopuszczany do kolejnych zawodów, do czasu urególowania opłaty z te na które nie dojechał. Takie maja przepisy

Posted

Wiadomo kogo nekac o filmiki :cool3:

Ula dokarmiala psice w miedzyczasie :cool3:

Co poniektorzy zamiast focic rozpraszali zawodniczki :cool3:

A Tim sie relaksowal w samotnosci :lol:

Posted

[quote name='Sajko']bardzo przepraszam 'prawie jak damy' za dramat trzech detek- w życiu z Koką tak nędznie nie biegałyśmy jedynie pocieszył mnie ostatni jumping, który wygrałyśmy:multi:
jak już coś to przepraszać musimy obie Monikę i Blue bo Fiona też się popisała :angryy: a one tak pięknie biegały :roll:
a poza tym ty się możesz czymś pochwalić a ja :shake: chyba tylko 25 pk :diabloti:

Posted

Bardzo, bardzo, bardzo dziękuję za przemiłe zawody i przemiłą atmosferę! Bardzo mi miło, że Redziowy debiut miał miejsce na zawodach APSiaków! Jesteście fantastyczną, zgraną paczką!!!
Szatnia milczków - rewelacja! Ciepła hala :loveu: Optuję za bardziej gładkim przyklejanie wykładziny, i odsunięciem troszkę taśmy od granicy parkuru ;) (Osobiście ze względu na niskie parametry zawieszenia Flora bardzo by nam to pomogło :eviltong:)
Torki też bardzo mi się podobały, no może A3 było odlotowe ale ja go na szczęcie nie biegałam, a biegający nie narzekali, także to na pewno mój brak doświadczenia :evil_lol:
Już się osobiście zgłosiłam do Dorotki na zawody lutowe!

Wendka: Zdjęcia rewelacyjne!!! A przecież to była hala! Brawo, bardzo mi zaimponowałaś!!! No i bardzo dziękuję za pięknego uhahanego Florusia! (i oczywiście pooooproszę więcej Smoków i Lwów :loveu:)

Viris czekamy też na Twoje zdjęcia, dawaj chociaż 1000 :lol:

Posted

Ja rozniez dziekuje za super zawody :) moje zrelaxowanie na nich wywolalo ze moj super sportowy beagle wszytkie biegi ukonczyl z karnymi ale ukonczyl co nam sie nie zdarzało zbyt czesto....baa on nawet byl zadowolony takze jestesmy szczesliwi :)

No i wiem ile jeszcze pracy musze wlozyc w gnoja i mu chyba jakos pokazac ze na wykladzinie trzeba inaczej sie zachowywac:)

Zawody boskie ... upominki dla kazdego rewelacja a puszeczka ...:) hihihi cale zawody z Zu zastanawialam sie kto ja dostanie a tu ..o jaka mila niespodziewanka :D

Dorotko masz swietny klub !!!!!!!

Na lutowych oczywiscie jestesmy znow :)

Posted

Dziękujemy za organizacje, ciepłą halę :lol: i fajne nagrody ..:multi:

co prawda Amigo się zestresował strefówkami (normalnie to jego ulubione przeszkody)... ale popracujemy i na pewno zjawimy się w lutym na zawodach :lol:

Byłabym wdzięczna jeśli ktoś ufocił mojego paskudnego :evil_lol: beagle`a...

Posted

My też dziękujemy!! Wszystko bardzo sprawnie! Przemila atmosfera! :multi:
Co prawda przeszkodziłam suce znacząco w pierwszym przebiegu, ale chociaż drugi jakoś zaliczony :p
A ja wiem Kto ma 3 zdjęcia mojego PONa :) Bardzo ładnie o nie prosze :D
Pozdraiwamy!! A&F

Posted

martynkao napisał(a):

....

Dorotko masz swietny klub !!!!!!!
Na lutowych oczywiscie jestesmy znow :)

No własnie, mamy świetny klub! :sweetCyb:
A dziewczyny są naprawdę wniebowzięte lokatami :) A ja jestem bardzo szczęśliwa :)

W lutym my też będziemy ;)
:lol::lol:
I wystartujemy zapewne w większym składzie.

Na wyniki poczekacie, bo musze się najpierw rozliczyć z zawodów...