Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Było bosko. Ładuję baterie do aparatu. Nie jestem w stanie policzyć ile nacykałam zdjęć, pewnie duzo. Bo mam odcisk na palcu, 2 razy ładowałam baterie podczas dzisiejszego dnia i zgrywaliśmy na lapciaka foty kilka razy z kart. Tylko boję się że nie wiele z tego wyjdzie ostrych zdjęć. No ale zobaczymy.

Dzisiaj było bardzo miło. Jutro pewnie też będzie super.

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

APS-ki i cąła reszta dziękuje za super zawody!

Nie będę się dziś rozpisywac bo juz padam na twarz. ;) Mam nadzieje, że wyszły mi jakieś fotki.
Dodam tylko, że Frania ma bardzo głupią właścicielke...

Czekamy juz na kolejne zawody w Lutym!!!!!!!!!

Posted

łooo zmordowana ale szczesliwa wrocilam do domu :)
dla mnie zawody bomba, jak zwykle w Plocku. Hala super, duza i ciepla :D
jedynie nie podobala mi sie wykladzina - strasznie sliska, no i bylo jej za malo przez co tych parych detek przeskoczonej tasmy lub przejscia pod nia. brakowalo tez miejsca do rozgrzania psa, bo na tym parkieciku nie pozwolilabym skakac psu przez hopke

no a ze kropki stanely na wysokosci zadania i zrobily panci super prezent urodzinowy - zawody bede wspominac bardzo milo :)

Posted

Było FENOMENALNIE... wszystko super zorganizowane co do wykładziny zgadzam się, może Toska nie miała z nia problemow, ale widziałam co działo się z innymi psami:roll:.. Tory fajne, jednak uważam,że Agility 0 w sobote było nie na zerówki (chociaż był to najlepszy przebieg Tośki, bo CZYSTy.. wreszcie:multi:)

Jestem przeszczśliwa bo to nasze pierwsze wygrane na zawodach i pierwszy czysty przebieg, wczoraj :evil_lol:
Mam nadzieje, że bez żadnych komplikacji dojadę w lutym..:bigcool::bigcool:

Pozdrawiam Organizatorów i dziękuję i oczywiście pani sędzinie też jestem wdzieczna :lol: Mam nadzieję , że ktoś może ma zdjęcia Tosi..:cool3:
aDa.

Posted

Jestem padnięta. Swoich zdjęć nie mam, zostały na lapciaku. Ale będę o nie walczyć jutro. Dzisiaj i tak zdycham. A jeszcze mam coś do załatwienia. Ale najpierw coś zjem.

Pozdrawiam i dzięki za fajne zawody. Jakby ktoś miał jakieś zdjęcia z buldożką ( Klara - przedpies z dzisiaj na S agility0 ) to dajcie znać.

Posted

Organizacja świetna, wszystko ładnie sprawnie i zwinnie :)
Wykładzina mi nie będzie dawała spać dopóki nie zobaczę filmów i nie przekonam się jak to z boku wyglądało, jednak inne psy nie dostały białej gorączki z powodu śliskiego podłoża, więc po prostu moja suka znowu musiała udowodnić że ma nie równo pod sufitem :(
Tak jak napisała yassue, było za mało miejsca :/

Czekam na luty, myślę że te niedogodności da się naprawić ;)

Posted

Ja tez przepieknie dziekuje za zawody :lol:
Dorotko i APS! Jestescie wielcy :loveu:
Dziekuje tez za fantastyczna atmosfere i juz nie moge sie doczekac kolejnych zawodow :cool3:

Porobilam troszke fotek i nawet kilka wyszlo :cool3: Dzisiaj tylko tyle, reszte bede sukcesywnie wstawiac, ale cierpliwosci plizzzzzz :diabloti:

Viris, pytasz masz :lol: Napracowalas sie kobieto przy foceniu, oj napracowalas :loveu:

Moja ulubiona jak na razie: Krol Florek :loveu:

Posted

Niezłe zdjęcia. Moje chyba nie będą takie ostre. Dowiem się jak je dostanę:evil_lol:

Dziękujemy za Klaryśmondę:loveu: Możemy ukraść fotkę i wykorzystać w niecnych celach? oczywiście podpiszemy dzięki komu mamy fotkę :)

Posted

aaahhh bylo CUDOWNIE :D :D :D urodzinki pierwsza klasa!
hala po prostu :-o:-o wykladzina fakt, troche zonkowata, ale organizatorzy sie zorientowali i spoko :) juz nie moge sie doczekac tych lutowych

zdjecia :loveu::loveu: jak macie jakiegos Taia to prooosze ;) :D

Posted

Ja także wszystkim dziękuję za super atmosferę i świetne zawody!!!
Dorotce i Klubowiczom za świetną organizację i duże zaangażowanie!
Madzi i Oli i innym dziewczynom za pomoc w sekretariacie, rady i miłe rozmowy.:loveu:
Atmosfera była bardzo sympatyczna! Wszystko poszło bardzo sprawnie.
I jak dla mnie rozetki są bardzo reprezentacyjne i ozdobne, jutro zawisną na ścianie. Viris dzięki też za świetne zdjęcia!
Dziękuję sędzinie Beacie za ładne torki i nareszcie pieczątkę przy ładnym wpisie w książeczce:lol:
Wszystkim gratuluję ślicznych przebiegów i bardzo się cieszę, że było tak mało detek!:diabloti:

Posted

Torzysława napisał(a):
Było FENOMENALNIE... wszystko super zorganizowane co do wykładziny zgadzam się, może Toska nie miała z nia problemow, ale widziałam co działo się z innymi psami:roll:..
Tory fajne, jednak uważam,że Agility 0 w sobote było nie na zerówki
Mam nadzieje, że bez żadnych komplikacji dojadę w lutym..:bigcool::bigcool:

Pozdrawiam Organizatorów i dziękuję i oczywiście pani sędzinie też jestem wdzieczna :lol:
Z Mam nadzieję , że ktoś może ma zdjęcia Tosi..:cool3:
aDa.

Zgadzam się z tą wypowiedzią. Żebym tylko nie dał plamy na dzisiejszym Jumpingu to byłoby jeszcze lepiej. Ale tak to jest jak się przedobrzy z rozgrzewką.

Michał i Unga

Posted

Dziękujemy za atmosterę, którą wszyscy stworzyliście:)

Ja dziękuję Zarządowi Oddziału ZKwP w Płocku za organizacyjne wsparcie, zaprosdzenie przemiłego lekarza weterynarii Pana Michalaka, który dzielnie nam towarzyszył przez oba dni i podziwiał przebiegi.
A bardzo miła wizyta przewodniczącego Pana Jerzego Okońskiego sprawiła, że poczuliśmy się bardziej "jak w domu" wszyscy, prawda? :)
Podziękowania sędzinie Beatce za kapitalne torki od wszystkich zawodników!
Podziękowania za pomoc w organizacji wszystkim, którzy nam pomogali, a szczególnie niewymienionej przeze mnie koleżance z Bydgoskiego Oddziału, która wypisywała książeczki startowe! Oj to była nieoceniona naprawdę pomoc!

Ja natomiast bardzo sie cieszę, że moje dziewczyny tak fajnie i skutecznie pobiegły!:)

Mam naprawdę baaaardzo duzo zdjęć zrobionych przez Jakuba i mam nadzieję je umieścić w jakiejś galerii, ale niestety troszkę poczekacie....
Ja muszę trochę odpocząć i wstawić wyniki.
Kasia natomiast z tego co wiem ma sporo filmików....

PS. marzy mi się 800 m kwadratowych bardzo dobrej wykładziny.

Posted

Ja równiez bardzo dziekuje tak jak poprzednio bardzo fajna atmosfera :) torki fajne :) hala miodzio :)
Wykladzina jak juz inni pisali mogłaby byc lepsiejsza - ale wydaje mi sie ze "nasze" psy z kazdym przebiegiem lepiej sie dopsowywały do nowego podłoza - biegały coraz lepiej no + zdobyły nowe doswaidczenie offf course :eviltong:
tak zeby nie przedłużać :) ...
Uważam ze nie mogłam sobie wymarzyc leprzych zawodow do przejscia do A1 :loveu:

jesli ktos ma fotki mojego suczyska to sie bardzo szeroko uśmiecham :D

Posted

Dziękuję za świetne zawody wszystkim, którzy się do ich urzeczywistnienia i uatrakcyjnienia przyczynili! :loveu: :loveu: :loveu:
Wando, fajne zdjęcia na początek, tylko ta czerwona wykładzina trochę bije po oczach ;-) (zarzut do wykładziny a nie do Ciebie ;))
Gratulacje dla wszystkich zwycięzców!
Nam poszło dwojako, Choco wczoraj druga w Open, dziś wygrała A2 i tym samym ładnie zakończyła sezon przechodząc do kategorii A3 :multi:
Asti, coż nie były to nasze najlepsze zawody, ale może tak być musiało, skoro dotąd każdy nasz debiut w każdej kategorii (debiuty, zerówka a teraz open) był, ehm... całkowicie lub przeważająco detkowy. Pomijając już nasze problemy treningowo-prowadzeniowe, to młoda była straszliwie nakręcona a i wykładzina jej nie pomagała - ślizgała się na niej, a mi się ją trudno prowadziło przez to, że nie potrafiłam jej dobrze wyczuć na tym podłożu (zresztą ona sama siebie najwyraźniej też nie).
Czekam więc na następne zawody w Łącku z niecierpliwością, licząc tylko na lepszą wykładzinę. Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń do organizacji - było super!

Posted

[quote name='Viris']
Dziękujemy za Klaryśmondę:loveu: Możemy ukraść fotkę i wykorzystać w niecnych celach? oczywiście podpiszemy dzięki komu mamy fotkę :)

Jasne :lol: Po to sa robione, tylko tez chcialabym gdzie beda zamieszczane :lol:

Michal, skoro czaekasz na fotki to jeszcze kilka :cool3:

Sajko poswiecila nawet swoj piekny sweterek aby zmotywowac psa :loveu:

Yeti :loveu:

Posted

my też ślicznie dziękujemy za zawody Dorotce i Całej Ekipie APS , cieplutką halę, super towarzystwo
dziękuję za piękne rozetki, pucharki, czekolady :loveu:

niestety (mimo stania na podium prawie przy każdej konkurencji) słabo biegaliśmy :-(, ale jak widzę muszę wykurować psa. Niestety gdzieś wcześniej się przeziębił - co było widać kiedy 6 razy kichnął przed startem w ostatnim jumpingu - dzisiaj cały dzień kicha i pociąga nosem :mad:

ps.
chętnie zobacze jakieś zdjęcie Blusia-merlusia ;)