Davie Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 Monia, ta hala wygląda raczej ;) na taką bardzo wypasioną...:cool3: Quote
yassue Posted December 5, 2007 Posted December 5, 2007 i to tam bedziemy biegac? :o kurna, jakas nieogarnieta jestem Quote
Mokka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 tamer napisał(a):Czy ktoś byłby chętny do przygarnięcia Draki (M) do drużyny? Ja jak zwykle obudziłam się z ręką w nocniku... :( Ola z Fantą szukała drużyny jeszcze niedawno. Quote
belgunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Sami zobaczycie jak tam jest, ale weźcie koszulki na krótki rękaw, bo się zapocicie w biegu :):) Ale wybieg dla psów jest nieogrzewany :( niestety.... :):) Swiatlo moze będzie w porządku jak na warunki halowe, a jak będzie mało to podkręcimy górne lampy chociaż na troszkę:) Acha listy na stronie sa z deczka nieaktualne, ale nie martwcie się, drużyny wysłane do mnie na e-malila są wpisane, Nadal szukamy reszty kompletów druzynowych!!!! No, macie jeszcze ok. 2 dni. Proszę jak najszybciej podawać propozycje. Do jutra jesteśmy na nasłuchu netowym. Pozdrawiam Dorota Quote
Sajko Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Dorotka, patrząc po ilosci zawodników, da się rozegrać egzaminy wszystkie w oba dni czy będzie po 1 egzaminie na klasę?:cool3: I druga prośba- chętnie wszyscy pomożemy i będziemy się sprężać, bo muszę prezenty na gwiazdkę kupić i chciałabym w sobotę do jakiegoś centrum handlowego wpaść:evil_lol: Quote
belgunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 [quote name='Sajko']Dorotka, patrząc po ilosci zawodników, da się rozegrać egzaminy wszystkie w oba dni czy będzie po 1 egzaminie na klasę?:cool3: I druga prośba- chętnie wszyscy pomożemy i będziemy się sprężać, bo muszę prezenty na gwiazdkę kupić i chciałabym w sobotę do jakiegoś centrum handlowego wpaść:evil_lol: Zapytam sędziego, jeśli sie sprężymy to być moze da sie w sobotę to zrobic, ale nie obiecuję. W niedziele prawie na pewno nie wystarczy czasu, chyba, ze bedziecie bardzo szybko biegali :multi::multi: i bez przestojów na starcie!!!! Prośba: Bądź gotowy na start! Będzie ring rozgrzewkowy i bardzo proszę aby dwa kolejno starujące psy były na tym ringu gdy będzie biegł pierwszy w kolejności pies. Jeśli wyczytany pies nie zjawi się na starcie - lecimy dalej!!! Czy ktoś ma jeszcze jakąś sunię z cieczką? Prosze mi napisać na agility@interia.pl to przygotujemy się maksymalnie na tę ewentualność. Mamy piękny nowy dywanik dla suczek:) więc nie musicie zabierać ręczniczka "osobistego". :) Quote
wendka Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 belgunia napisał(a):Swiatlo moze będzie w porządku jak na warunki halowe, a jak będzie mało to podkręcimy górne lampy chociaż na troszkę:) No to zabiore dodatkowego pasazera - canonika :cool3: Quote
Aussie Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Słuchajcie, posypał mi się transport :-( Czy ktoś z W-wy miałby miejsce na jedną osobę i dwa psy? Oczywiście dokładam się do kosztów. Quote
Polna Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Mokka napisał(a):Ola z Fantą szukała drużyny jeszcze niedawno. Nadal szukamy, chętnie bedziemy z Draką w drużynie, tylko trzeciego psa brakuje. ;) Quote
Guldi Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Ludek napisał(a):Ponieważ Torzysława jednak nie jedzie ze mną, to mogę klatkę Milo rozłożyć na tylnym siedzeniu więc jeśli chcesz to mogę Cię zabrać. Dzięki :loveu: W pierwszą stronę chyba uda nam się z wawy w sobotę rano, tylko mamy problem z powrotem, więc jakby co szukam transportu powrotnego. Quote
belgunia Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 Prośba do wszystkich: Weźcie potwierdzenia wpłat za startowe, dlatego, ze mam informację od pani księgowej, że mało doszło przelewów do dzisiaj. Pozdrawiam Dorota Quote
kamowa Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Monia, ta hala wygląda raczej ;-) na taką bardzo wypasioną...:cool3: :-o:-o no takich luksusow to mi jeszcze nie bylo dane zaznac :D :D Quote
Torzysława Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 belgunia czy jest możliwość przyjścia wcześniej i pochodzenia z psem po wykładzinie i po hali (poniewaz moja Tosia ma problemy z taka przestrzenia). Chce poprostu zobaczyc jak zareaguje.. Dałoby się zrobić?:cool3: Pozdrawiam, Ada. Quote
Mudik Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 [quote name='Sajko']ja naprawdę nie chcę wiedzieć, gdzie Ty mu chcesz to napisać.... Sajko błagam,Twoje teksty mnie powalają dostałam przez ciebie głupawki śmiechowej,chcesz żebym sie udławiła:cool1::evil_lol: Quote
belgunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 OK! Pozdr. Dorota [quote name='Torzysława']belgunia czy jest możliwość przyjścia wcześniej i pochodzenia z psem po wykładzinie i po hali (poniewaz moja Tosia ma problemy z taka przestrzenia). Chce poprostu zobaczyc jak zareaguje.. Dałoby się zrobić?:cool3: Pozdrawiam, Ada. Quote
Mokka Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mudik napisał(a):Sajko błagam,Twoje teksty mnie powalają dostałam przez ciebie głupawki śmiechowej,chcesz żebym sie udławiła:cool1::evil_lol: Po ostatnich ekscesach podpisywania Grubego Sajko ma pełne prawo dostawać gęsiej skórki :evil_lol:. Quote
Magda i Saga Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 E co to za ekscesy. Chcecie się zamienić? Quote
belgunia Posted December 7, 2007 Author Posted December 7, 2007 Mokka napisał(a):Po ostatnich ekscesach podpisywania Grubego Sajko ma pełne prawo dostawać gęsiej skórki :evil_lol:. No, no tylko nie gęsiej! :) :evil_lol: Quote
Sajko Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Biedny Gruby- spłoni się chłopaczyna jak dzierlatka jak tyle będzie rozmów o ekscesach ostatnich Pati i body paintingu i jego bardziej fotogenicznej stronie....:evil_lol: Quote
PATIszon Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Mokka napisał(a):Po ostatnich ekscesach podpisywania Grubego Sajko ma pełne prawo dostawać gęsiej skórki :evil_lol:. Nie Sajko tylko gruby. :diabloti: Quote
Dorota Kotowska Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Dorota, Ja tylko będę w sobota z POlly niestety Do jutra! Tim Quote
Itske Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Czy to impreza zamknięta, czy można przyjechać i pooglądać ( z psem, może jak popatrzy to się zmotywuje;))? Quote
Saba Posted December 7, 2007 Posted December 7, 2007 Kibice mile widziani :multi: Do jutra wszystkim :razz: jejciu jak się cieszę :evil_lol: Quote
yassue Posted December 8, 2007 Posted December 8, 2007 jesss jessss jesssss zaraz wybijamy! :sweetCyb: Quote
Recommended Posts