Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tamer napisał(a):
Czy ktoś byłby chętny do przygarnięcia Draki (M) do drużyny? Ja jak zwykle obudziłam się z ręką w nocniku... :(

Ola z Fantą szukała drużyny jeszcze niedawno.

Posted

Sami zobaczycie jak tam jest, ale weźcie koszulki na krótki rękaw, bo się zapocicie w biegu :):)
Ale wybieg dla psów jest nieogrzewany :( niestety....
:):)
Swiatlo moze będzie w porządku jak na warunki halowe, a jak będzie mało to podkręcimy górne lampy chociaż na troszkę:)

Acha listy na stronie sa z deczka nieaktualne, ale nie martwcie się, drużyny wysłane do mnie na e-malila są wpisane,
Nadal szukamy reszty kompletów druzynowych!!!!

No, macie jeszcze ok. 2 dni.
Proszę jak najszybciej podawać propozycje. Do jutra jesteśmy na nasłuchu netowym.

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Dorotka, patrząc po ilosci zawodników, da się rozegrać egzaminy wszystkie w oba dni czy będzie po 1 egzaminie na klasę?:cool3:

I druga prośba- chętnie wszyscy pomożemy i będziemy się sprężać, bo muszę prezenty na gwiazdkę kupić i chciałabym w sobotę do jakiegoś centrum handlowego wpaść:evil_lol:

Posted

[quote name='Sajko']Dorotka, patrząc po ilosci zawodników, da się rozegrać egzaminy wszystkie w oba dni czy będzie po 1 egzaminie na klasę?:cool3:

I druga prośba- chętnie wszyscy pomożemy i będziemy się sprężać, bo muszę prezenty na gwiazdkę kupić i chciałabym w sobotę do jakiegoś centrum handlowego wpaść:evil_lol:

Zapytam sędziego, jeśli sie sprężymy to być moze da sie w sobotę to zrobic, ale nie obiecuję. W niedziele prawie na pewno nie wystarczy czasu, chyba, ze bedziecie bardzo szybko biegali :multi::multi: i bez przestojów na starcie!!!!

Prośba: Bądź gotowy na start!
Będzie ring rozgrzewkowy i bardzo proszę aby dwa kolejno starujące psy były na tym ringu gdy będzie biegł pierwszy w kolejności pies. Jeśli wyczytany pies nie zjawi się na starcie - lecimy dalej!!!

Czy ktoś ma jeszcze jakąś sunię z cieczką?
Prosze mi napisać na agility@interia.pl to przygotujemy się maksymalnie na tę ewentualność.
Mamy piękny nowy dywanik dla suczek:) więc nie musicie zabierać ręczniczka "osobistego".
:)

Posted

belgunia napisał(a):
Swiatlo moze będzie w porządku jak na warunki halowe, a jak będzie mało to podkręcimy górne lampy chociaż na troszkę:)

No to zabiore dodatkowego pasazera - canonika :cool3:

Posted

Ludek napisał(a):
Ponieważ Torzysława jednak nie jedzie ze mną, to mogę klatkę Milo rozłożyć na tylnym siedzeniu więc jeśli chcesz to mogę Cię zabrać.

Dzięki :loveu:
W pierwszą stronę chyba uda nam się z wawy w sobotę rano, tylko mamy problem z powrotem, więc jakby co szukam transportu powrotnego.

Posted

Prośba do wszystkich:
Weźcie potwierdzenia wpłat za startowe, dlatego, ze mam informację od pani księgowej, że mało doszło przelewów do dzisiaj.

Pozdrawiam
Dorota

Posted

belgunia czy jest możliwość przyjścia wcześniej i pochodzenia z psem po wykładzinie i po hali (poniewaz moja Tosia ma problemy z taka przestrzenia). Chce poprostu zobaczyc jak zareaguje.. Dałoby się zrobić?:cool3:

Pozdrawiam, Ada.

Posted

[quote name='Sajko']ja naprawdę nie chcę wiedzieć, gdzie Ty mu chcesz to napisać....
Sajko błagam,Twoje teksty mnie powalają dostałam przez ciebie głupawki śmiechowej,chcesz żebym sie udławiła:cool1::evil_lol:

Posted

OK!
Pozdr.
Dorota

[quote name='Torzysława']belgunia czy jest możliwość przyjścia wcześniej i pochodzenia z psem po wykładzinie i po hali (poniewaz moja Tosia ma problemy z taka przestrzenia). Chce poprostu zobaczyc jak zareaguje.. Dałoby się zrobić?:cool3:

Pozdrawiam, Ada.

Posted

Mudik napisał(a):
Sajko błagam,Twoje teksty mnie powalają dostałam przez ciebie głupawki śmiechowej,chcesz żebym sie udławiła:cool1::evil_lol:

Po ostatnich ekscesach podpisywania Grubego Sajko ma pełne prawo dostawać gęsiej skórki :evil_lol:.

Posted

Biedny Gruby- spłoni się chłopaczyna jak dzierlatka jak tyle będzie rozmów o ekscesach ostatnich Pati i body paintingu i jego bardziej fotogenicznej stronie....:evil_lol: