Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dorotko, nie zapisuj naszej drużyny na razie:-( gruby okulał, nie wiem co jest, bo wraca dopiero w nocy z wystawy i wtedy zobaczę, czy będzie w stanie biegać w weekend:-(

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Torzysława napisał(a):
.... Paniki nie roznosze bo ja widzisz nikt za
bardzo sie tym nie przejął ..
Ale bardzo się cieszę, że to nie dotyczy Łącka..:multi: i prosze mnie nazywac młodzieżą..:cool3:

Pozdrawiam, Ada
...

Młodzieży w takim razie weź atlas :)

Na dowód, ze to daleko od zakażonych (?) kurczaków zamieszczę tu za chwlikę mapkę jak dojechać do hali.

Pozdr.
Dorota

Oto jest:

Posted

A ja cały czas myślałam, że Płock topo drodze do Łącka..:lying:
:lol:

Zjesz mnie jeżeli zapłace jutro?:evil_lol: Niestety sa komplikacje nie zależne ode mnie... ani od jakich kolwiek przyczyn zwązanych z moja suką..:cool3:

Posted

Nie jadam mało..., tfu dziewczynek :)
Pisałam już, weź potwierdzenie wpłaty - ksero dla mnie.
Dziękuję :)

Sajko, narazie jesteście wpisani, ale jak coś się zmieni na 100%, to prosze mi dać znać. Do soboty jeszcze trochę czasu...:)

Posted

Saba napisał(a):
Ależ skąd, to do Torzysławy było :cool1:

Aaato przepraszam już Ci odpowiadam:
Nie wiem co bym zrobiła... może bym poprostu zachorowała i było by po sprawie :grins:

Ale już nie ma sprawy z ta ptasią grypa.. jak chcecie moge edytowac tamta wtpowiedz i wszystko pokasowac..?;)

Edit: Belgunia dziękuję za wyrozumiałość..;)

Posted

Sajko napisał(a):
Dorotko, nie zapisuj naszej drużyny na razie:-( gruby okulał, nie wiem co jest, bo wraca dopiero w nocy z wystawy i wtedy zobaczę, czy będzie w stanie biegać w weekend:-(

Trzymamy kciuki za czołgistów, żeby szybciutko wrócili do formy.

Posted

no więc co czołg to czołg- powinno być dobrze i przynajmniej w drużynie wystartujemy:razz:

Prawdopodobnie draniu wdepnął w g**** na spacerze w niedzielę rano, ponieważ tego nienawidzi więc wziął łapę do góry i na trzech skakał, nie był ze mną tylko z 'handlerem' który na ten widok dostał zawału, wziął do pani pielęgniarki, która myła, czyściła, dezynfekowała bo myślała, że rozciął poduchę (a to stara rana była) no i efekt taki, że jak zainteresowanie wokół niego, to postanowił wykorzystać sprawę i grać chorego:evil_lol: w każdym razie- dzisiajj spaceruje na 4ech łapach:evil_lol:

Posted

Sajko napisał(a):

Prawdopodobnie draniu wdepnął w g**** na spacerze w niedzielę rano, ponieważ tego nienawidzi więc wziął łapę do góry i na trzech skakał, :evil_lol:

No nie moge! Ale gosciu!:ylsuper:
Normalnie az mu cos napisze od serca na.....pamiatke:cool3:

Posted

PATIszon napisał(a):
No nie moge! Ale gosciu!:ylsuper:
Normalnie az mu cos napisze od serca na.....pamiatke:cool3:

ja naprawdę nie chcę wiedzieć, gdzie Ty mu chcesz to napisać....

Posted

...... z ostatniej chwili .....

T E L E G R AM ....... dla Torzysławy ...
.... Lekarz weterynarii, który będzie się nami opiekował określił, że
NIE MA ZAGROŻENIA DLA PSÓW W ŁĄCKU ze strony ptasiego wirusa ....

Uspokój mamę:)

Pozdrawiam
Dorota

Posted

Ludek napisał(a):
Sprawdzę, jeśli kenel zmieści mi się do bagażnika, to nie bedzie problemu. Ale sprawdzę to dopiero w weekend.

Niestety kenel sie nie zmieścił :(

Posted

Ludek jeżeli będziesz tak miła wykasować kiljka wiadomości ze swojej srzynki odbiorczej to dostaniesz moja odpowiedz na Twoją wiadomość...:cool3::evil_lol:

belgunia mama uspokojona, ale niewiele brakowało..:evil_lol:
Pozdrawiam, Ada.

Posted

Guldi napisał(a):
spoko, nie pali się :smokin: ;)

poczekamy, zobaczymy :roll:

Ponieważ Torzysława jednak nie jedzie ze mną, to mogę klatkę Milo rozłożyć na tylnym siedzeniu więc jeśli chcesz to mogę Cię zabrać.

Posted

Ludek napisał(a):
Ponieważ Torzysława jednak nie jedzie ze mną, to mogę klatkę Milo rozłożyć na tylnym siedzeniu więc jeśli chcesz to mogę Cię zabrać.

No i widzisz i przydało się to wolne miejsce..;)
Miłej podróży.:lol:
Pozdrawiam.