Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jak ja sie cieszę z eo nocleg się nie muszę martwić :evil_lol: co za ulga :eviltong:
Tylko nie będę sie tak cieszyć jak ja slalomem zamiast psa będę biegać ;)

A tak w ogóle to tak was czytam i się doczekać nie mogę :loveu: tylko mam nadzieję ze dojadę bo będę jechać autobusem z 2 psami :roll: mam nadzieję ze mnie wpuszczą :roll:

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saba napisał(a):
nie wiem czy gapa ze mnie (co jest bardzo możliwe) czy nie ma, o której zaczynają sie przebiegi w niedzielę ?

W niedzielę zaczniemy w miarę możliwości jak najszybciej sie nam uda, czyli od 7.00 :)

Prośba do osób, które jeszcze nie zrobiły przelewów:
Jesli dotąd nie wpłaciliscie proszę zrobić przelewy oraz zabrac ze ssobą ksero dowodu wpłaty lub wydruk potwierdzenia przelewu - to dla mnie jako potwierdzenie.

Dodam że wykładzina była wczoraj intensywnie testowana i jest naprawdę przyczepna dla psa!!! Będą bardzo szybkie przebiegi!!!!!!
Dobrze sie biega w obuwiu sportowym na gumie tak jak na dobrej wykładzinie.

I jeszcze mam prośbę: na początku zawodów pokażę gdzie wychodzimy z pieskami na siusiu i proszę tylko tam chodzić, OK? :)
Oczywiście grubsze sprawy sprzątamy oczywiście jak zwykle - będzie na to odpowiednie miejsce.

Hala jest po prostu BOMBA! Uszanujmy to, ze nas Pan Dyrektor i Wojt tam wpuścił! :) Psy wyszczotkowac, żeby kudełków za dużo nie było!:):)
Do dyspozycji będą szatnie z łazienkami. Proszę wziąć klatki.

Jak trafić do Hali?
W Łącku na rondzie jadąc od Warszawy skręcamy na Gostynin i rozpędzamy się do 2 i zaraz skręcamy w prawo jak do pizzerii i juz jesteśmy pod halą!!!! Pizzeria - pizza oraz inne naprawdę dobre posiłki - dania pychota i ceny bardzo w porządku!!!

Jednym słowem Eldorado!

Pozdrawiamy
i zapraszamy:)!

Dorota i Sekcja Agility O/Płock

Posted

Masz napisane ;)

belgunia napisał(a):
Prośba do osób, które jeszcze nie zrobiły przelewów:
Jesli dotąd nie wpłaciliscie proszę zrobić przelewy oraz zabrac ze ssobą ksero dowodu wpłaty lub wydruk potwierdzenia przelewu - to dla mnie jako potwierdzenie.

Posted

Dorotka, jak jest więcej niż jedna szatnia, to może da się zrobić żeby jedna była dla tych 'milczków':cool3:

I już się doczekać nie możemy.

p.s. przy okazji- ponieważ nie wiem, czy nasza 'trzecia' to zgłosi-
ślicznie poprosimy o dopisanie Drania (seayess hot love margins), Moni i Bezy (Beza Wspólny Dom)- my to drużyna KeineZone:evil_lol:

Posted

Polna napisał(a):
Poszukujemy trzeciej M-ki - Milo&Fanta
\

Olu jesli to o moim Milo, to on już jest w drużynie z Corsą i Blue.(Pisałam już o tym gdzieś wczesniej w tym wątku.)

Posted

Sajko napisał(a):
Dorotka, jak jest więcej niż jedna szatnia, to może da się zrobić żeby jedna była dla tych 'milczków':cool3:

I już się doczekać nie możemy.

p.s. przy okazji- ponieważ nie wiem, czy nasza 'trzecia' to zgłosi-
ślicznie poprosimy o dopisanie Drania (seayess hot love margins), Moni i Bezy (Beza Wspólny Dom)- my to drużyna KeineZone:evil_lol:

będą 2 sztanie
ale które będą milczały, to musicie się określić, powiedzmy, że pierwsza szatnia od hali będzie cicha:) OK?
Za trybunami pod oknem też będzie miejsce na ulokowanie pieskich klateczek.

Sajko, co do drużynki, to będzie mały problem, bo Beza jeszcze się nie zglosiła :mad:

Pozdrawiam
Dorota

Posted

a czy ja też mogłabym ulokowac moją cerbinowato-malinkowatą niunię w szatni dla cichaczów??? no bo niuniek tak się stresuje mocno, a ja chciałabym mu oszczędzić jakichkolwiek stresów związanych z halą....

Posted

Tak przy okazji... O co chodzi z tymi szatniami? ;) Mnie to nie dotyczy, ale tak przy okazji zapytam, bo do tej pory byłam na zawodach na powietrzu ;) Tam zostawiacie psy w klatkach, tak? Tak po prostu, jak... no... inne rzeczy? ;) [same? ;)]

Posted

Zanim napiszecie coś waznego, to radze dokładnie sprawdzić informacje.
Teren zarazony (opanowane zagrożenie!!!) dotyczy okolic Plocka oddalonych ok 50 km od Łącka i oddzielony Wisłą. Teren ten jest zabezpieczony matami odkażającymi i naprawdę nie musicie tamtędy jechać bo i nie ma potrzeby....:crazyeye: To zupełnie w innym kierunku niż Łąck. radzę patrzeć na mapę malolaty :roll:

Jak narazie nie mam żadnych komunikatów mówiących o tym, by było jakiekolwiek zagrożenie w Łącku tą chorobą, więc proszę mi tu nie siać paniki! :mad:
Dorota

Posted

belgunia napisał(a):
Zanim napiszecie coś waznego, to radze dokładnie sprawdzić informacje.
Teren zarazony (opanowane zagrożenie!!!) dotyczy okolic Plocka oddalonych ok 50 km od Łącka i oddzielony Wisłą. Teren ten jest zabezpieczony matami odkażającymi i naprawdę nie musicie tamtędy jechać bo i nie ma potrzeby....:crazyeye: To zupełnie w innym kierunku niż Łąck. radzę patrzeć na mapę malolaty :roll:

Jak narazie nie mam żadnych komunikatów mówiących o tym, by było jakiekolwiek zagrożenie w Łącku tą chorobą, więc proszę mi tu nie siać paniki! :mad:
Dorota

To nie do mnie mniej te żale tylko do mojej mamy... ja raczej nie lubie oglądac telewizji a moja rodzicielka usłyszala o tym w tlewizji i było powiedziane że to okolice Płocka więc wywnioskowała że Łąck także jest narażony na to paskudztwo... Paniki nie roznosze bo ja widzisz nikt za bardzo sie tym nie przejął ..
Ale bardzo się cieszę, że to nie dotyczy Łącka..:multi: i prosze mnie nazywac młodzieżą..:cool3:

Pozdrawiam, Ada

PATIszon okej nie ma sprawy (myślę) może Ludek bedzie miał cały czas dla mnie jedno wolne miejsce..:cool:
Ada.