Torzysława Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Ja ma Wielką[SIZE=2] prośbę i pytanie: Czy ktoś może z Was tu wszystkich jedzie z Warszawy do Łącka i ma może jeszcze jedno wolne miejsce..?:-( Otóż ja juz praktycznie miałam zaklepany transport jednak nici z tego i szukam od nowa... sama pojechac bym pojechała tylko, że pociąg z warszawy do Łącka jedzie.... 8 godzin... :shake: a jeszcze tego żeby było mało to moja mama by mnie samej nie puśćiła ponieważ nie przekroczyłam jeszcze magicznej bariery 18 lat..;) Więć jeżeli ktoś miał by kawałek miejsca dla mnie (drobnej, chudej) i dla mojego psa który stanowi 1/3 Spronger spaniela (którym miał być:cool3:) to prosze o kontakt.. a i posiadamy jeszcze klatkę.. ale to moge trzymać za plecami..;) Pozdrawiam, Ada [SIZE=1]troche sie rozpisałam.. :oops: Quote
Saba Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 8 a nawet 7 godzin to masz postój w kutnie 6 godzin, ale ja nie masz 18 to nawet nie możesz psa ze sobą wziąć. Może autobus jakiś? Quote
APSA Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Ja mam wolne miejsce DO Łącka. Jedziemy skodą felicją ja + 2 lub 3 małe psy + trochę bagażu. Z powrotem też mam miejsce, tylko że wyjeżdżamy w niedzielę rano. . Quote
Torzysława Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 [quote name='Saba']8 a nawet 7 godzin to masz postój w kutnie 6 godzin, ale ja nie masz 18 to nawet nie możesz psa ze sobą wziąć. Może autobus jakiś? Ha to juz w ogole pociąg odpada.. Na autobusy patrzylam to wszystkie sa dopiero po 10 w Łacku :shake: Albo o 22 7.12 a nie sadze zeby ktos byla tam 7. bo sama i tak nic bym nie zadzialala bo mi by pokoju nie wydali.. [quote name='APSA']Ja mam wolne miejsce DO Łącka. Jedziemy skodą felicją ja + 2 lub 3 małe psy + trochę bagażu. Z powrotem też mam miejsce, tylko że wyjeżdżamy w niedzielę rano. . Ohh miłoby było:lol: Tylko, że ja się zglosiłam na całe dwa dni..i teraz nie wiem... może ktoś zanjdzie się kto by wracal wieczorem i mialby wolne miejsce...:cool1: A właśnie Na poczatku miałam jechać z Agnieszką (zwaną Żabą) jednak po..... Jade sama.. i mialysmy na poczatkuy taki plan ze jak pociagi przyjezdzaja tak dziwacznie to przyjedziemy 7.12 i juz nawet Żaba nam nocleg zamówiła, ale teraz nie wiem co z nim zrobić. bo tak: Albo (jezeli w ogole pojasde) sprobuje znaleźć jeszcze u kogos miejsce w pokoju Albo sprobuje znalezc kogos do mojego pokoju (bo sama nie moge) A jezeli w ogole nie pojade to mam dwuosobowy pokoj do oddania na dwie noce 7.12 8.12 oczywiscie mozna to zmienic..;) Jezeli ktoś zainteresowany to zapraszam..:cool3: Quote
PATIszon Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Nie wykluczone, ze ja bede jechac z Wawy, wtedy jade sama i moge kogos zabrac. Bede wiedziala to za jakis tydzien. Quote
Torzysława Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 PATIszon napisał(a):Nie wykluczone, ze ja bede jechac z Wawy, wtedy jade sama i moge kogos zabrac. Bede wiedziala to za jakis tydzien. O! miło by było gdyby tym kimś mogłabym być ja;):cool3: Jeśli bym mogła to daj znać co i jak i czy w ogóle..8-) Quote
Ewa3 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Saba napisał(a): ale jak nie masz 18 to nawet nie możesz psa ze sobą wziąć. Może autobus jakiś? Ja, przejechalam dosc spory kawalek z Tasja pociagiem, mimo ze nie mam 18 lat Pani w informacji powiedziala ze moge;) Quote
2Monika2 Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 heh...ja też się wyjeździłam sama z psem, nawet w nocy..i pksami i pociągami nie mając 18 lat. Kogo to obchodzi ;) jeśli rodzice się zgadzają to w drogę! :razz: Quote
Torzysława Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 Może i bym spróbowała sama:cool3: ale jakos nie chce sama(:eviltong:) jechac.. poza tym długo strasznie bo te głupie przesiadki.. no jak sie nikt mna nie "zaopiekuje" to chyba nie pojadę..:shake: Quote
Ludek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Torzysława']Ja ma Wielką[SIZE=2] prośbę i pytanie: Czy ktoś może z Was tu wszystkich jedzie z Warszawy do Łącka i ma może jeszcze jedno wolne miejsce..?:-( Mam wolne miejsca w aucie dla kogoś z psami, których Milo nie pożre czyli w grę wchodzą tylko panienki ew. kastrat, ale wtedy panowie musieliby się wcześniej spotkać. Wyjeżdżam w piatek po południu/ wieczorem i wracam w niedzielę po zawodach. Jadę z Bródna. Od siebie wjeżdżam od razu na trasę gdańską, więc nie będę jechać przez centrum, ani k. metra. Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszam. Pati, jeśli nie zbierze się obsada na 2 samochody, to może się umówimy razem. Z tego co wiem, to nocujemy w tym samym miejscu. Quote
Mokka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Ludek']Mam wolne miejsca w aucie dla kogoś z psami, których Milo nie pożre czyli w grę wchodzą tylko panienki ew. kastrat, ale wtedy panowie musieliby się wcześniej spotkać. Wyjeżdżam w sobotę skoro świt i wracam w niedzielę po zawodach. Jadę z Bródna. Od siebie wjeżdżam od razu na trasę gdańską, więc nie będę jechać przez centrum, ani k. metra. Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszam. Pati, jeśli nie zbierze się obsada na 2 samochody, to może się umówimy razem. Z tego co wiem, to nocujemy w tym samym miejscu. Pati jedzie w piątek, pokoje mamy zarezerwowane od piątku wieczór. Quote
PATIszon Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Ludek'] Pati, jeśli nie zbierze się obsada na 2 samochody, to może się umówimy razem. Z tego co wiem, to nocujemy w tym samym miejscu. Nie ma co szalec z obsada jesli chodzi o moja Skode, bo ja bede z 2 psami i Kubusiem.... Wiec moge zabrac najwyzej jedna osobe, gora 2 z psami nakolankowymi. Quote
Torzysława Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 To ja się jak już mówiłam zgłaszam sie to wypełnienia luki w samochodzie..:cool3: Jak co do miejsca gdzie mam przyjechac sie dopsauje.. tylko żeby ktoś z Was był chętny mnie zabrać..:cool3: a moja Tosia to jak najbardziej nakolanowiec:evil_lol: więc nie byłoby porblemów.. w samochodzie poprostu jej nie ma bo śpi bądź nic nie robi poprostu.. Posiadam też klatkę więc moge ulokowac ją gdzieś w bagazniku.. tylko, że moja klatka jest hmm jak to powiedzieć trochu za duża.. Więc kto mnie przyjmie to auta to bardzo dziękuję..:Rose::Rose: Quote
Ludek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Torzysława napisał(a):To ja się jak już mówiłam zgłaszam sie to wypełnienia luki w samochodzie..:cool3: Jak co do miejsca gdzie mam przyjechac sie dopsauje.. tylko żeby ktoś z Was był chętny mnie zabrać..:cool3: a moja Tosia to jak najbardziej nakolanowiec:evil_lol: więc nie byłoby porblemów.. w samochodzie poprostu jej nie ma bo śpi bądź nic nie robi poprostu.. Posiadam też klatkę więc moge ulokowac ją gdzieś w bagazniku.. tylko, że moja klatka jest hmm jak to powiedzieć trochu za duża.. Więc kto mnie przyjmie to auta to bardzo dziękuję..:Rose::Rose: Nie ma problemu mogę Cię zabrać. Tylko jak to mnie Mokka własnie uświadomiła wyjazd w piątek po południu/wieczorem , a nie w sobotę. Jeśli ktoś jest jeszcze chetny to się zmieści.:) Quote
Torzysława Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Ludek napisał(a):Nie ma problemu mogę Cię zabrać. Tylko jak to mnie Mokka własnie uświadomiła wyjazd w piątek po południu/wieczorem , a nie w sobotę. Jeśli ktoś jest jeszcze chetny to się zmieści.:) Aha czyli na dwa noclegi? Bo ja mam w prawdzie zarezerwowany pokój na dwa oclegi w tym ośrodku dla tych niezmotoryzowanych coś z Koniem w nazwie.. jakoś tak;) Ale ja nie wiem tylko czy mi dadzac pokój.. a poza tym nie wiem czy uzbieram pieniądza.. bo to za noc około 45 zł tak? Quote
Ludek Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 Dziewczyno, to się zorientuj i daj znać. Ja mam noclegi gdzie indziej, ale nie ma problemu, zawiozę Cię do tego ośrodka. Quote
Torzysława Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Ludek']Dziewczyno, to się zorientuj i daj znać. Ja mam noclegi gdzie indziej, ale nie ma problemu, zawiozę Cię do tego ośrodka. Dam znać.. Ja jakbym sama z siebie jechala to i bym pojechała tam już w piatek 31.11 ale to nie chodzi o mnie tylko o budzet, w które najczęsciej zaopatruję mnie mama.. więc musisz mnie zrozumieć..:eviltong: i tak jedynymi prezentai jakie na najblizsze okazje bede mogla dostać to pieniadze, ktore bede zbierac na zawody, więc mam nadzieje, że takich problemów nie będe juz miała..;) PATIszon a Ty jak jedziesz, bo z tego co zrozumiała to w końcu autem..:razz: Quote
PATIszon Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 [quote name='Torzysława'] PATIszon a Ty jak jedziesz, bo z tego co zrozumiała to w końcu autem..:razz: Ty dobrze zrozumiala, ja zawsze autem. Ja nie zawsze z Warszawa, ja czasem z Bydgoszcz. Quote
Torzysława Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 PATIszon napisał(a):Ty dobrze zrozumiala, ja zawsze autem. Ja nie zawsze z Warszawa, ja czasem z Bydgoszcz. A jakbyś jechała z Warszawy, to byś jechała w piatek czy w sobotę..? Przepraszam ,że ja tak tu jako się ciągle wypowiadam, chociaz tak na prawdę nikt mnie tu nie zna.. no bo skąd, poza tym i ja tak samo nie znam Was, więc jakos jestem w niezręcznej sytuacji..:cool1: (takie moje wewnetrzne odczucia) i moze za dużo gadam, ale tak juz mam..;) Pozdrawia, Ada Quote
Torzysława Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 A ja mam jeszcze pytanie czy ktos jest zainteresowany miejscem w pokoju uosobowym..? mam zarezerwowany nocleg na dwie noce. Zainteresowanych zapraszam..:cool3: Quote
Guldi Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Ludek napisał(a):Nie ma problemu mogę Cię zabrać. Tylko jak to mnie Mokka własnie uświadomiła wyjazd w piątek po południu/wieczorem , a nie w sobotę. Jeśli ktoś jest jeszcze chetny to się zmieści.:) To ja bym chętna była, gdyby Milo Guldena nie pożarł ale chyba ciężko będzie ;) Quote
Torzysława Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Guldi napisał(a):To ja bym chętna była, gdyby Milo Guldena nie pożarł ale chyba ciężko będzie ;) A nie chcesz może noclegu...?:cool1: :evil_lol: Quote
Ludek Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Guldi napisał(a):To ja bym chętna była, gdyby Milo Guldena nie pożarł ale chyba ciężko będzie ;) Sprawdzę, jeśli kenel zmieści mi się do bagażnika, to nie bedzie problemu. Ale sprawdzę to dopiero w weekend. Quote
Guldi Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 spoko, nie pali się :smokin: ;) poczekamy, zobaczymy :roll: Quote
Torzysława Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 No co za lipa! Nikt nie chce noclegu... Ale ja mam zawsze farta!:cool3: :evil_lol: trza cos wykombinowac inaczej nie wiem jak to będzie.. Quote
Recommended Posts