Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja ma Wielką[SIZE=2] prośbę i pytanie:
Czy ktoś może z Was tu wszystkich jedzie z Warszawy do Łącka i ma może jeszcze jedno wolne miejsce..?:-( Otóż ja juz praktycznie miałam zaklepany transport jednak nici z tego i szukam od nowa... sama pojechac bym pojechała tylko, że pociąg z warszawy do Łącka jedzie.... 8 godzin... :shake: a jeszcze tego żeby było mało to moja mama by mnie samej nie puśćiła ponieważ nie przekroczyłam jeszcze magicznej bariery 18 lat..;)
Więć jeżeli ktoś miał by kawałek miejsca dla mnie (drobnej, chudej) i dla mojego psa który stanowi 1/3 Spronger spaniela (którym miał być:cool3:) to prosze o kontakt.. a i posiadamy jeszcze klatkę.. ale to moge trzymać za plecami..;)

Pozdrawiam, Ada

[SIZE=1]troche sie rozpisałam.. :oops:

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam wolne miejsce DO Łącka. Jedziemy skodą felicją ja + 2 lub 3 małe psy + trochę bagażu. Z powrotem też mam miejsce, tylko że wyjeżdżamy w niedzielę rano.

.

Posted

[quote name='Saba']8 a nawet 7 godzin to masz postój w kutnie 6 godzin, ale ja nie masz 18 to nawet nie możesz psa ze sobą wziąć. Może autobus jakiś?
Ha to juz w ogole pociąg odpada..
Na autobusy patrzylam to wszystkie sa dopiero po 10 w Łacku :shake:
Albo o 22 7.12 a nie sadze zeby ktos byla tam 7. bo sama i tak nic bym nie zadzialala bo mi by pokoju nie wydali..

[quote name='APSA']Ja mam wolne miejsce DO Łącka. Jedziemy skodą felicją ja + 2 lub 3 małe psy + trochę bagażu. Z powrotem też mam miejsce, tylko że wyjeżdżamy w niedzielę rano.

.
Ohh miłoby było:lol:
Tylko, że ja się zglosiłam na całe dwa dni..i teraz nie wiem... może ktoś zanjdzie się kto by wracal wieczorem i mialby wolne miejsce...:cool1:

A właśnie
Na poczatku miałam jechać z Agnieszką (zwaną Żabą) jednak po.....
Jade sama.. i mialysmy na poczatkuy taki plan ze jak pociagi przyjezdzaja tak dziwacznie to przyjedziemy 7.12 i juz nawet Żaba nam nocleg zamówiła, ale teraz nie wiem co z nim zrobić. bo tak:
Albo (jezeli w ogole pojasde) sprobuje znaleźć jeszcze u kogos miejsce w pokoju
Albo sprobuje znalezc kogos do mojego pokoju (bo sama nie moge)

A jezeli w ogole nie pojade to mam dwuosobowy pokoj do oddania na dwie noce 7.12 8.12 oczywiscie mozna to zmienic..;)
Jezeli ktoś zainteresowany to zapraszam..:cool3:

Posted

PATIszon napisał(a):
Nie wykluczone, ze ja bede jechac z Wawy, wtedy jade sama i moge kogos zabrac.
Bede wiedziala to za jakis tydzien.

O!
miło by było gdyby tym kimś mogłabym być ja;):cool3:
Jeśli bym mogła to daj znać co i jak i czy w ogóle..8-)

Posted

Saba napisał(a):
ale jak nie masz 18 to nawet nie możesz psa ze sobą wziąć. Może autobus jakiś?

Ja, przejechalam dosc spory kawalek z Tasja pociagiem, mimo ze nie mam 18 lat
Pani w informacji powiedziala ze moge;)

Posted

Może i bym spróbowała sama:cool3: ale jakos nie chce sama(:eviltong:) jechac.. poza tym długo strasznie bo te głupie przesiadki.. no jak sie nikt mna nie "zaopiekuje" to chyba nie pojadę..:shake:

Posted

[quote name='Torzysława']Ja ma Wielką[SIZE=2] prośbę i pytanie:
Czy ktoś może z Was tu wszystkich jedzie z Warszawy do Łącka i ma może jeszcze jedno wolne miejsce..?:-(

Mam wolne miejsca w aucie dla kogoś z psami, których Milo nie pożre czyli w grę wchodzą tylko panienki ew. kastrat, ale wtedy panowie musieliby się wcześniej spotkać.

Wyjeżdżam w piatek po południu/ wieczorem i wracam w niedzielę po zawodach.
Jadę z Bródna. Od siebie wjeżdżam od razu na trasę gdańską, więc nie będę jechać przez centrum, ani k. metra.

Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszam.

Pati, jeśli nie zbierze się obsada na 2 samochody, to może się umówimy razem. Z tego co wiem, to nocujemy w tym samym miejscu.

Posted

[quote name='Ludek']Mam wolne miejsca w aucie dla kogoś z psami, których Milo nie pożre czyli w grę wchodzą tylko panienki ew. kastrat, ale wtedy panowie musieliby się wcześniej spotkać.

Wyjeżdżam w sobotę skoro świt i wracam w niedzielę po zawodach.
Jadę z Bródna. Od siebie wjeżdżam od razu na trasę gdańską, więc nie będę jechać przez centrum, ani k. metra.

Jeśli ktoś jest chętny, to zapraszam.

Pati, jeśli nie zbierze się obsada na 2 samochody, to może się umówimy razem. Z tego co wiem, to nocujemy w tym samym miejscu.
Pati jedzie w piątek, pokoje mamy zarezerwowane od piątku wieczór.

Posted

[quote name='Ludek']

Nie ma co szalec z obsada jesli chodzi o moja Skode, bo ja bede z 2 psami i Kubusiem....
Wiec moge zabrac najwyzej jedna osobe, gora 2 z psami nakolankowymi.

Posted

To ja się jak już mówiłam zgłaszam sie to wypełnienia luki w samochodzie..:cool3:
Jak co do miejsca gdzie mam przyjechac sie dopsauje.. tylko żeby ktoś z Was był chętny mnie zabrać..:cool3:
a moja Tosia to jak najbardziej nakolanowiec:evil_lol: więc nie byłoby porblemów.. w samochodzie poprostu jej nie ma bo śpi bądź nic nie robi poprostu.. Posiadam też klatkę więc moge ulokowac ją gdzieś w bagazniku.. tylko, że moja klatka jest hmm jak to powiedzieć trochu za duża..

Więc kto mnie przyjmie to auta to bardzo dziękuję..:Rose::Rose:

Posted

Torzysława napisał(a):
To ja się jak już mówiłam zgłaszam sie to wypełnienia luki w samochodzie..:cool3:
Jak co do miejsca gdzie mam przyjechac sie dopsauje.. tylko żeby ktoś z Was był chętny mnie zabrać..:cool3:
a moja Tosia to jak najbardziej nakolanowiec:evil_lol: więc nie byłoby porblemów.. w samochodzie poprostu jej nie ma bo śpi bądź nic nie robi poprostu.. Posiadam też klatkę więc moge ulokowac ją gdzieś w bagazniku.. tylko, że moja klatka jest hmm jak to powiedzieć trochu za duża..

Więc kto mnie przyjmie to auta to bardzo dziękuję..:Rose::Rose:

Nie ma problemu mogę Cię zabrać. Tylko jak to mnie Mokka własnie uświadomiła wyjazd w piątek po południu/wieczorem , a nie w sobotę.

Jeśli ktoś jest jeszcze chetny to się zmieści.:)

Posted

Ludek napisał(a):
Nie ma problemu mogę Cię zabrać. Tylko jak to mnie Mokka własnie uświadomiła wyjazd w piątek po południu/wieczorem , a nie w sobotę.

Aha czyli na dwa noclegi?
Bo ja mam w prawdzie zarezerwowany pokój na dwa oclegi w tym ośrodku dla tych niezmotoryzowanych coś z Koniem w nazwie.. jakoś tak;)
Ale ja nie wiem tylko czy mi dadzac pokój.. a poza tym nie wiem czy uzbieram pieniądza.. bo to za noc około 45 zł tak?

Posted

[quote name='Ludek']Dziewczyno, to się zorientuj i daj znać. Ja mam noclegi gdzie indziej, ale nie ma problemu, zawiozę Cię do tego ośrodka.

Dam znać..
Ja jakbym sama z siebie jechala to i bym pojechała tam już w piatek 31.11 ale to nie chodzi o mnie tylko o budzet, w które najczęsciej zaopatruję mnie mama.. więc musisz mnie zrozumieć..:eviltong:

i tak jedynymi prezentai jakie na najblizsze okazje bede mogla dostać to pieniadze, ktore bede zbierac na zawody, więc mam nadzieje, że takich problemów nie będe juz miała..;)

PATIszon a Ty jak jedziesz, bo z tego co zrozumiała to w końcu autem..:razz:

Posted

[quote name='Torzysława']

PATIszon a Ty jak jedziesz, bo z tego co zrozumiała to w końcu autem..:razz:
Ty dobrze zrozumiala, ja zawsze autem.
Ja nie zawsze z Warszawa, ja czasem z Bydgoszcz.

Posted

PATIszon napisał(a):
Ty dobrze zrozumiala, ja zawsze autem.
Ja nie zawsze z Warszawa, ja czasem z Bydgoszcz.

A jakbyś jechała z Warszawy, to byś jechała w piatek czy w sobotę..?

Przepraszam ,że ja tak tu jako się ciągle wypowiadam, chociaz tak na prawdę nikt mnie tu nie zna.. no bo skąd, poza tym i ja tak samo nie znam Was, więc jakos jestem w niezręcznej sytuacji..:cool1: (takie moje wewnetrzne odczucia) i moze za dużo gadam, ale tak juz mam..;)

Pozdrawia, Ada

Posted

Ludek napisał(a):

To ja bym chętna była, gdyby Milo Guldena nie pożarł ale chyba ciężko będzie ;)

Posted

Guldi napisał(a):
To ja bym chętna była, gdyby Milo Guldena nie pożarł ale chyba ciężko będzie ;)

Sprawdzę, jeśli kenel zmieści mi się do bagażnika, to nie bedzie problemu. Ale sprawdzę to dopiero w weekend.