Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No nie przejmujcie się tak. Może będzie jeszcze inna alternatywa.

Szukam samotnego sallika, żeby zmontowac drużynę z naszymi dwoma bydgoskimi zerówkowiczami (Asti cawalierka i Aksa sznaucerem mini) Kto chętny? Proszę o PW

Posted

Czy macie jakieś namiary na nocleg, do tego jeszcze w przyzwoitej cenie?:cool3:

Ośrodek ZACISZE zamknięty do kwietnia, EXPLORIS nie przyjmuje psów...

Posted

Po pewnych perturbacjach w domu szpic pojawi się jeszcze na tych zawodach. Oczywiście w L0. Jeśli ktoś byłby chętny do przyjęcia nas do teamu to też nie odmówimy ( ewentualną informację proszę na PW ).

Michał

Posted

Ja dzisiaj wpłacałam i poszło normalnie...

Drużynki!!!!!!! /????
Mało!!!!!
Powiązać się proszę, fajnie jakbyście przed zawodami, powiedzmy tak do 2 grudnia już mieli drużynki w komplecie, ułatwiłoby mi by to bardzo organizację imprezy:)

Wybaczcie, że mało odpowiadam na posty na dogo, ale mam naprawdę sporo pracy, a do tego musieliśmy zrobić nowy rękaw, bo stary uległ unicestwieniu:) Ale jak widzę dobre duszyczki odpowiadają za mnie na proste pytania!:) Dziękuję Wam:)
Poza tym ogólnie doba ma chyba 8 godzin ? jak dla mnie to za mało o przynajmniej 36 :(

Ale i tak już nie możemy się doczekać zawodów :) Normalnie APSiaki przebierają nóżkami :)

Pozdrawiam
Dorota