manolitto Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 kamowa napisał(a): ja ponawiam oferte Kamela i Taja ;) Kamel A1, prawdopodobienstwo detki bliskie zeru, i Taja, prawdopodobienstwo detki... duze :lol: To może my? Renata i Kala OB LA0. Prawdopodobieństwo detki też duże...:loveu: Też szukamy drużyny, może ktoś się skusi? Quote
Magda i Saga Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Aussie napisał(a):Oj, szkoooda :-( Wolałabym jednak mieć drużynkę na całe zawody, bo wtedy jest bardziej emocjonująca zabawa - nie obrazisz się? Może jest jakaś inna elkowa czarownica chętna? :cool3: Nie śledze tego tematu za dokładnie, ale wiem, ze Pati z Kenia szukała druzyny No tak, zajrzałam troche głębiej i juz wiem, że Keniusia juz ma drużynę i to chyba twoją Quote
PATIszon Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 A o so chodzi z tym filmowym tryndem? :hmmmm: Quote
PATIszon Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Magda i Saga napisał(a):Nie śledze tego tematu za dokładnie, ale wiem, ze Pati z Kenia szukała druzyny No tak, zajrzałam troche głębiej i juz wiem, że Keniusia juz ma drużynę i to chyba twoją I melduje uprzejmnie, ze metoda Iana Keniusia odbija sie juz z polowy kladki :evil_lol: Nadal nas chcecie? Quote
Davie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='PATIszon']A o so chodzi z tym filmowym tryndem? :hmmmm: Pati, ja też nie rozumiem, ale mi się podoba.:lol: Quote
Ludek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 PATIszon napisał(a):I melduje uprzejmnie, ze metoda Iana Keniusia odbija sie juz z polowy kladki :evil_lol: Nadal nas chcecie? Do grudnia jeszczez troche czasu, to może będzie odbijała się z 2/3:evil_lol: Quote
Ramona Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 A wiecie moze dokładnie w którym miejscu w Płocku beda te zawody? Quote
Ludek Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Shahar napisał(a):A wiecie moze dokładnie w którym miejscu w Płocku beda te zawody? Wszystkie informacje są w pierwszym poscie. Quote
PATIszon Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ludek napisał(a):Do grudnia jeszczez troche czasu, to może będzie odbijała się z 2/3:evil_lol: Czyli jestszansa, ze do kwalifikacji zacznie sie odbijac ze sterfy....:cool3: POzostanie mi tylko rozwiazac problem wejsciowej:evil_lol: Quote
Magda i Saga Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Przepraszam, ze ja tak troche offowo się zapytam: Gdzie wolelibyście zawody na ujeżdżalni w Łącu czy w Ciechocinku na ujeżdzalni gdzie były sylwestrowe (z założeniem ze nie ma słupów) Quote
Mokka Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Magda i Saga napisał(a):Przepraszam, ze ja tak troche offowo się zapytam: Gdzie wolelibyście zawody na ujeżdżalni w Łącu czy w Ciechocinku na ujeżdzalni gdzie były sylwestrowe (z założeniem ze nie ma słupów) Ojojoj, trudny wybór :loveu:. A komu słupy przeszkadzały? Ciechocinek był fajski pod względem ogólnej atmosfery, bardziej klimatyczny, poza tym baza noclegowa była tam bogatsza, ok. 70 osób miało tam nocleg. W związku z tym ja jestem za Ciechocinkiem. Quote
Aussie Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 PATIszon napisał(a):A o so chodzi z tym filmowym tryndem? :hmmmm: No jak to o co? A te wszystkie przyczajone harpagany i ukryte wyrwipióry?... Mission impossible, Desperados, Speed "Niebezpieczna Prędkość"? ;-) Quote
PATIszon Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 [quote name='Aussie']No jak to o co? A te wszystkie przyczajone harpagany i ukryte wyrwipióry?... Mission impossible, Desperados, Speed "Niebezpieczna Prędkość"? ;-) Ok to ja tyz mam pomysl. Aussie, masz priwa :evil_lol: Quote
Flaire Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 W Ciechocinku było bardzo fajnie, ale słyszałam, że ujeżdżalnia w Łącku jeszcze fajniejsza, a dla mnie jednak dużo bliżej do Łącka... Tak że ja idę wbrew trendom i głosuję za Łąckiem. :) Quote
Torzysława Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja się wstrzymuję bo ani tu ani tam nie byłam..:diabloti: A i takl nie wi8em na co to jest głosowanie..:eviltong: Ja chce tylko wiedzieć gdzie mam przyjechac 8 grudnia.. :cool3: Quote
PATIszon Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Torzysława napisał(a):Ja się wstrzymuję bo ani tu ani tam nie byłam..:diabloti: A i takl nie wi8em na co to jest głosowanie..:eviltong: Ja chce tylko wiedzieć gdzie mam przyjechac 8 grudnia.. :cool3: Ale to nie chodzi o te zawody. Magda wybiegla w przyszlosc i zadala luzne pytanie dot. zawodow w przyszlym roku, tak, ze spoko. Quote
Torzysława Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 PATIszon napisał(a):Ale to nie chodzi o te zawody. Magda wybiegla w przyszlosc i zadala luzne pytanie dot. zawodow w przyszlym roku, tak, ze spoko. Ahhha, ok.. :lol: dzieki.. w kazdym badz razie jakby co to moge glosowac za Łackiem bo bliżej .. :eviltong: chociaz nie bylam.. Quote
belgunia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 [quote name='Davie']Dorotko, sorry za offa, ale tak z ciekawości - dawaj jakieś namiary na te klatki tutaj. U mnie co prawda takowych w brud :lol: - winyl, metal, w kilku rozmiarach :evil_lol:, ale fińskich to akurat nie znam.;) www.pfcpoland.com Wracając do właściwego tematu: W imieniu Salsy, Kamy i Jogurta proszę o uzupełnienie drużyny - (utrzymując konwencję filmową) TRZY KOLORY. ;) Wszystkie lasie w LA1. Z góry dziękuję. :cool3: Jest TRZY KOLORY :) Dawać więcej tych drużynek!!!:mad: Quote
belgunia Posted November 6, 2007 Author Posted November 6, 2007 Torzysława napisał(a):Ahhha, ok.. :lol: dzieki.. w kazdym badz razie jakby co to moge glosowac za Łackiem bo bliżej .. :eviltong: chociaz nie bylam.. Prosze mi tu nie merdać innymi zawodami!!! Bo ludziom w głowach mięszacie :mad::mad: :):) W Ciechcinku jest OK, są miejsca noclegowe, albo w Toruniu, tez blisko. Słupy są jak dużo sniegu napada. Ale czy nie warto rozpatrzyć ewentualności na dobrą pogodę, by było boisko z trawa w poblizu? Tam nie ma boiska:( a z podkładem w ujeżdżalni różnie jest czasem nośna czasem za bardzo puszysta, a to mają byc kwalifikacje zdaję mi się? Quote
Saba Posted November 6, 2007 Posted November 6, 2007 Ja zawsze będę za zawodami w Łącku lub Płocku z przyczyn zupełnie nie agilitowych :P Quote
Ludek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Magda i Saga napisał(a):Przepraszam, ze ja tak troche offowo się zapytam: Gdzie wolelibyście zawody na ujeżdżalni w Łącu czy w Ciechocinku na ujeżdzalni gdzie były sylwestrowe (z założeniem ze nie ma słupów) Czy to jest pytanie o te zawody, czy o następne? Quote
Ludek Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 PATIszon napisał(a):Ale to nie chodzi o te zawody. Magda wybiegla w przyszlosc i zadala luzne pytanie dot. zawodow w przyszlym roku, tak, ze spoko. No to juz jasne. :) W Łącku na hali jeszcze nie byłam więc ciężko mi ocenic warunki. Ze względu na odległość zdecydowanie Łąck. Quote
Davie Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 Ludek: [quote name='PATIszon']Ale to nie chodzi o te zawody. Magda wybiegla w przyszlosc i zadala luzne pytanie dot. zawodow w przyszlym roku, tak, ze spoko. ;) Magda, namieszałaś, no! ;-) Quote
Recommended Posts