Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kamowa napisał(a):

ja ponawiam oferte Kamela i Taja ;) Kamel A1, prawdopodobienstwo detki bliskie zeru, i Taja, prawdopodobienstwo detki... duze :lol:

To może my? Renata i Kala OB LA0. Prawdopodobieństwo detki też duże...:loveu:
Też szukamy drużyny, może ktoś się skusi?

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aussie napisał(a):
Oj, szkoooda :-(
Wolałabym jednak mieć drużynkę na całe zawody, bo wtedy jest bardziej emocjonująca zabawa - nie obrazisz się?
Może jest jakaś inna elkowa czarownica chętna? :cool3:

Nie śledze tego tematu za dokładnie, ale wiem, ze Pati z Kenia szukała druzyny

No tak, zajrzałam troche głębiej i juz wiem, że Keniusia juz ma drużynę i to chyba twoją

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Nie śledze tego tematu za dokładnie, ale wiem, ze Pati z Kenia szukała druzyny

No tak, zajrzałam troche głębiej i juz wiem, że Keniusia juz ma drużynę i to chyba twoją

I melduje uprzejmnie, ze metoda Iana Keniusia odbija sie juz z polowy kladki :evil_lol:
Nadal nas chcecie?

Posted

PATIszon napisał(a):
I melduje uprzejmnie, ze metoda Iana Keniusia odbija sie juz z polowy kladki :evil_lol:
Nadal nas chcecie?

Do grudnia jeszczez troche czasu, to może będzie odbijała się z 2/3:evil_lol:

Posted

Ludek napisał(a):
Do grudnia jeszczez troche czasu, to może będzie odbijała się z 2/3:evil_lol:

Czyli jestszansa, ze do kwalifikacji zacznie sie odbijac ze sterfy....:cool3:
POzostanie mi tylko rozwiazac problem wejsciowej:evil_lol:

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Przepraszam, ze ja tak troche offowo się zapytam: Gdzie wolelibyście zawody na ujeżdżalni w Łącu czy w Ciechocinku na ujeżdzalni gdzie były sylwestrowe (z założeniem ze nie ma słupów)

Ojojoj, trudny wybór :loveu:. A komu słupy przeszkadzały? Ciechocinek był fajski pod względem ogólnej atmosfery, bardziej klimatyczny, poza tym baza noclegowa była tam bogatsza, ok. 70 osób miało tam nocleg. W związku z tym ja jestem za Ciechocinkiem.

Posted

PATIszon napisał(a):
A o so chodzi z tym filmowym tryndem? :hmmmm:

No jak to o co? A te wszystkie przyczajone harpagany i ukryte wyrwipióry?... Mission impossible, Desperados, Speed "Niebezpieczna Prędkość"? ;-)

Posted

[quote name='Aussie']No jak to o co? A te wszystkie przyczajone harpagany i ukryte wyrwipióry?... Mission impossible, Desperados, Speed "Niebezpieczna Prędkość"? ;-)

Ok to ja tyz mam pomysl.
Aussie,
masz priwa :evil_lol:

Posted

W Ciechocinku było bardzo fajnie, ale słyszałam, że ujeżdżalnia w Łącku jeszcze fajniejsza, a dla mnie jednak dużo bliżej do Łącka... Tak że ja idę wbrew trendom i głosuję za Łąckiem. :)

Posted

Torzysława napisał(a):
Ja się wstrzymuję bo ani tu ani tam nie byłam..:diabloti: A i takl nie wi8em na co to jest głosowanie..:eviltong: Ja chce tylko wiedzieć gdzie mam przyjechac 8 grudnia.. :cool3:

Ale to nie chodzi o te zawody.
Magda wybiegla w przyszlosc i zadala luzne pytanie dot. zawodow w przyszlym roku, tak, ze spoko.

Posted

PATIszon napisał(a):
Magda wybiegla w przyszlosc i zadala luzne pytanie dot. zawodow w przyszlym roku, tak, ze spoko.

Ahhha, ok.. :lol:
dzieki..
w kazdym badz razie jakby co to moge glosowac za Łackiem bo bliżej .. :eviltong:
chociaz nie bylam..

Posted

[quote name='Davie']Dorotko,
sorry za offa, ale tak z ciekawości - dawaj jakieś namiary na te klatki tutaj. U mnie co prawda takowych w brud :lol: - winyl, metal, w kilku rozmiarach :evil_lol:, ale fińskich to akurat nie znam.;)

www.pfcpoland.com

Wracając do właściwego tematu:
W imieniu Salsy, Kamy i Jogurta proszę o uzupełnienie drużyny - (utrzymując konwencję filmową) TRZY KOLORY. ;) Wszystkie lasie w LA1. Z góry dziękuję. :cool3:

Jest TRZY KOLORY :)

Dawać więcej tych drużynek!!!:mad:

Posted

Torzysława napisał(a):
Ahhha, ok.. :lol:
dzieki..
w kazdym badz razie jakby co to moge glosowac za Łackiem bo bliżej .. :eviltong:
chociaz nie bylam..

Prosze mi tu nie merdać innymi zawodami!!! Bo ludziom w głowach mięszacie :mad::mad: :):)

W Ciechcinku jest OK, są miejsca noclegowe, albo w Toruniu, tez blisko.
Słupy są jak dużo sniegu napada.
Ale czy nie warto rozpatrzyć ewentualności na dobrą pogodę, by było boisko z trawa w poblizu? Tam nie ma boiska:( a z podkładem w ujeżdżalni różnie jest czasem nośna czasem za bardzo puszysta, a to mają byc kwalifikacje zdaję mi się?

Posted

Magda i Saga napisał(a):
Przepraszam, ze ja tak troche offowo się zapytam: Gdzie wolelibyście zawody na ujeżdżalni w Łącu czy w Ciechocinku na ujeżdzalni gdzie były sylwestrowe (z założeniem ze nie ma słupów)

Czy to jest pytanie o te zawody, czy o następne?

Posted

PATIszon napisał(a):

No to juz jasne. :)

W Łącku na hali jeszcze nie byłam więc ciężko mi ocenic warunki.
Ze względu na odległość zdecydowanie Łąck.

Posted

Ludek:
[quote name='PATIszon']Ale to nie chodzi o te zawody.

;)

Magda, namieszałaś, no! ;-)