Aussie Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Sory, ale nie czytam tego wątku tak dokładnie. Quote
Sajko Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 belgunia napisał(a):Będą szatnie do wykrzystania, więc pieseczki proszę o trzymanie w klateczkach.:modla: a ja mam prośbę (choć pewnie nierealną;)), czy dałoby się jedną szatnię wyznaczyć/ zostawić dla 'milczków'? Bo biedny mój bombowiec może ogłuchnąć, on niezwyczajny do ujadania, bo ja mam samych cichych morderców... Quote
NNL-BC Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 W pierwszym poście zamieściłam skorygowany plan zawodów. Ze względu na wytyczone godziny korzystania z Hali obawiam się, że moglibyśmy się nie wyrobić w czasie. Chcę by openy odbyły się w oba dni w komlepcie. W związku z tym egzaminy będą raz. Mam nadzieję, że taki plan będzie odpowiadał wszystkim, a jeżeli ograniczeni czasem jednak wyrobimy się przy wspólnej pomocy oraz przy sprawnym stawianiu się na stracie, poprosimy sędzię o dodatkowy jumping :smile: Odnalazlam tlumaczenie... Ja zdecydowanie wole egzaminy od 'dodatkowego jumpingu' Uwazam ze startowe jest dosc wysokie, ale ok hala, ok koszty, dla mnie tez ok ale z egzaminami w obydwa dni. Pozdrawiam Ewa Quote
PATIszon Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Sajko napisał(a):a ja mam prośbę (choć pewnie nierealną;)), czy dałoby się jedną szatnię wyznaczyć/ zostawić dla 'milczków'? ... O to ja tez bym chciala do takiej szatni. :modla: Quote
Aussie Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Tak a propos, to może ktoś ma ochotę na bycie w drużynie z Choco? (uczestniczka drugiej drużyny w FORT Cupie :cool3: - niestety tym razem reszta drużyny nie startuje...) Quote
PATIszon Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja moge, o ile chcesz Keniusie bezstrefowa.... Quote
Aussie Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Może być Keniusia bezstrefowa! To kto trzeci? Może APSA z Sabą? I będą same baby... :evil_lol: Mam nawet pomysł na nazwę drużyny w związku z tym... :diabloti: Quote
PATIszon Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Aussie napisał(a):Mam nawet pomysł na nazwę drużyny w związku z tym... :diabloti: Dawaj! :cool3: Quote
Torzysława Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 belgunia napisał(a):Nie mają ze stadem nic wsólnego oprócz noclegu w "Hoteliku"!!!, patataj, patataj :):) Będą szatnie do wykrzystania, więc pieseczki proszę o trzymanie w klateczkach.:modla: A ja nie posiadam klateczki :evil_lol: Ohh czekają mnie wydatki, wydatki, i wydatki.. :cool3: Sajko napisał(a):a ja mam prośbę (choć pewnie nierealną;)), czy dałoby się jedną szatnię wyznaczyć/ zostawić dla 'milczków'? Bo biedny mój bombowiec może ogłuchnąć, on niezwyczajny do ujadania, bo ja mam samych cichych morderców... PATIszon napisał(a):O to ja tez bym chciala do takiej szatni. :modla: Ja sie dołączam.. :lol: Było by bardzo miło..i SPOKOJNIE i CICHO.. :loveu::loveu: Quote
Aussie Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 PATIszon napisał(a):Dawaj! :cool3: CZAROWNICE Z EASTWICK :diabloti: (ewentualnie skądśinąd, jeśli coś fajnego wymyślicie ;-)) i tym sposobem utrzymamy się w filmowym klimacie :evil_lol: Quote
APSA Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 Ok :) Czarownica mi bardzo pasuje :evil_lol: Czy dobrze rozumiem, że dla drużyn nie ma oddzielnych biegów, tylko jest dodatkowa klasyfikacja? Jeśli tak, to jeszcze muszę Puni skompletować drużynę :cool3: EDIT: Muszę wyjechać drugiego dnia w połowie, więc nie będę na wszystkich przebiegach :( Czy w tej sytuacji chcecie mnie do drużyny? Quote
Ludek Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 A mi sie nie otwiera lista zawodników :( Zreszta formularz zgłoszeniowy też mi sie nie otwiera. Quote
kamowa Posted October 31, 2007 Posted October 31, 2007 oferuje Kamela w A1 Large i Taja w A0 Large :cool3: Quote
Astro&Marta Posted November 2, 2007 Posted November 2, 2007 kamowa napisał(a):oferuje Kamela w A1 Large i Taja w A0 Large :cool3: Kamowa nie widzę Cię na liście startowej... . Chętnie zobaczę Taja w akcji ;):crazyeye: Quote
belgunia Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Witajcie :) Mało drużynek!!!!!! Mało!!!!!! Program zawodów pozostanie taki jak jest, mimo Waszych sugestii. Być moze w przyszłym roku uda nam sie załatwić wiecej czasu na hali, to zrobimy egzaminy w oba dni. Albo same egzaminy :lol:. Czekolada i Mazowieckie - dobra zabawa drużynowa to jest nasz priorytet :) Napewno więcej ciszy na hali - mniej nerwów :) My zaopatrzyliśmy sie w fińskie klateczki we Włocławku - sa naprawdę fajne i niedrogie. Polecę je jeśli chcecie przez agility@interia.pl Pozdrawiam :) Quote
stereo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 belgunia napisał(a): Albo same egzaminy :lol:. Wtedy to już na pewno się zjawię :) Quote
Aussie Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 APSA napisał(a): EDIT: Muszę wyjechać drugiego dnia w połowie, więc nie będę na wszystkich przebiegach :( Czy w tej sytuacji chcecie mnie do drużyny? Oj, szkoooda :-( Wolałabym jednak mieć drużynkę na całe zawody, bo wtedy jest bardziej emocjonująca zabawa - nie obrazisz się? Może jest jakaś inna elkowa czarownica chętna? :cool3: Quote
kamowa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Kamowa nie widzę Cię na liście startowej... . Chętnie zobaczę Taja w akcji ;-):crazyeye:ja tez :diabloti: :lol: Mało drużynek!!!!!! Mało!!!!!!ja ponawiam oferte Kamela i Taja ;) Kamel A1, prawdopodobienstwo detki bliskie zeru, i Taja, prawdopodobienstwo detki... duze :lol: Quote
Torzysława Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Witam, a ja poszukuje druzyny do small'ów.. :evil_lol: Marnym jestem zawodnikiem, ale szukam drużyny.. jeśli ktoś odważny to zapraszam.. :razz::diabloti: Quote
amigo i ja Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 My drużynę już mamy (a w niej 3 beagle:evil_lol:) tylko nad nazwą jeszcze myślimy. Jak już wymyślimy to damy znać :lol: Quote
martynkao Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 tak tak nazwa... ja kombinuje coby dobrze dobrac:) bo 3 beagle to nie moze byc banalna nazwa:) Quote
Ludek Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 Polna napisał(a):Ludek, brakuje trzeciej pary do teamu ;) Doceniam, to że chcecie nas przyjąć do teamu, mimo naszej dużej skłoności do detek. Znaleźli sie jednak też inny odważni, którzy nas przyjęli więc już mamy drużynę. Quote
Davie Posted November 5, 2007 Posted November 5, 2007 [quote name='belgunia']....My zaopatrzyliśmy sie w fińskie klateczki we Włocławku - sa naprawdę fajne i niedrogie. Polecę je jeśli chcecie przez agility@interia.pl Pozdrawiam :) Dorotko, sorry za offa, ale tak z ciekawości - dawaj jakieś namiary na te klatki tutaj. U mnie co prawda takowych w brud :lol: - winyl, metal, w kilku rozmiarach :evil_lol:, ale fińskich to akurat nie znam.;) Wracając do właściwego tematu: W imieniu Salsy, Kamy i Jogurta proszę o uzupełnienie drużyny - (utrzymując konwencję filmową) TRZY KOLORY. ;) Wszystkie lasie w LA1. Z góry dziękuję. :cool3: Quote
Recommended Posts