Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

belgunia napisał(a):
Będą szatnie do wykrzystania, więc pieseczki proszę o trzymanie w klateczkach.:modla:

a ja mam prośbę (choć pewnie nierealną;)), czy dałoby się jedną szatnię wyznaczyć/ zostawić dla 'milczków'? Bo biedny mój bombowiec może ogłuchnąć, on niezwyczajny do ujadania, bo ja mam samych cichych morderców...

Posted

W pierwszym poście zamieściłam skorygowany plan zawodów. Ze względu na wytyczone godziny korzystania z Hali obawiam się, że moglibyśmy się nie wyrobić w czasie. Chcę by openy odbyły się w oba dni w komlepcie. W związku z tym egzaminy będą raz.

Mam nadzieję, że taki plan będzie odpowiadał wszystkim, a jeżeli ograniczeni czasem jednak wyrobimy się przy wspólnej pomocy oraz przy sprawnym stawianiu się na stracie, poprosimy sędzię o dodatkowy jumping :smile:

Odnalazlam tlumaczenie...
Ja zdecydowanie wole egzaminy od 'dodatkowego jumpingu'
Uwazam ze startowe jest dosc wysokie, ale ok hala, ok koszty, dla mnie tez ok ale z egzaminami w obydwa dni.

Pozdrawiam
Ewa

Posted

Sajko napisał(a):
a ja mam prośbę (choć pewnie nierealną;)), czy dałoby się jedną szatnię wyznaczyć/ zostawić dla 'milczków'? ...

O to ja tez bym chciala do takiej szatni. :modla:

Posted

Tak a propos, to może ktoś ma ochotę na bycie w drużynie z Choco? (uczestniczka drugiej drużyny w FORT Cupie :cool3: - niestety tym razem reszta drużyny nie startuje...)

Posted

Może być Keniusia bezstrefowa!
To kto trzeci? Może APSA z Sabą? I będą same baby... :evil_lol: Mam nawet pomysł na nazwę drużyny w związku z tym... :diabloti:

Posted

belgunia napisał(a):
Nie mają ze stadem nic wsólnego oprócz noclegu w "Hoteliku"!!!, patataj, patataj :):)

Będą szatnie do wykrzystania, więc pieseczki proszę o trzymanie w klateczkach.:modla:

A ja nie posiadam klateczki :evil_lol:
Ohh czekają mnie wydatki, wydatki, i wydatki.. :cool3:

Sajko napisał(a):
a ja mam prośbę (choć pewnie nierealną;)), czy dałoby się jedną szatnię wyznaczyć/ zostawić dla 'milczków'? Bo biedny mój bombowiec może ogłuchnąć, on niezwyczajny do ujadania, bo ja mam samych cichych morderców...

PATIszon napisał(a):
O to ja tez bym chciala do takiej szatni. :modla:

Ja sie dołączam.. :lol:
Było by bardzo miło..i SPOKOJNIE i CICHO.. :loveu::loveu:

Posted

PATIszon napisał(a):
Dawaj! :cool3:

CZAROWNICE Z EASTWICK :diabloti: (ewentualnie skądśinąd, jeśli coś fajnego wymyślicie ;-))
i tym sposobem utrzymamy się w filmowym klimacie :evil_lol:

Posted

Ok :)
Czarownica mi bardzo pasuje :evil_lol:

Czy dobrze rozumiem, że dla drużyn nie ma oddzielnych biegów, tylko jest dodatkowa klasyfikacja?
Jeśli tak, to jeszcze muszę Puni skompletować drużynę :cool3:

EDIT: Muszę wyjechać drugiego dnia w połowie, więc nie będę na wszystkich przebiegach :( Czy w tej sytuacji chcecie mnie do drużyny?

Posted

Witajcie :)
Mało drużynek!!!!!! Mało!!!!!!

Program zawodów pozostanie taki jak jest, mimo Waszych sugestii.
Być moze w przyszłym roku uda nam sie załatwić wiecej czasu na hali, to zrobimy egzaminy w oba dni. Albo same egzaminy :lol:.
Czekolada i Mazowieckie - dobra zabawa drużynowa to jest nasz priorytet :)

Napewno więcej ciszy na hali - mniej nerwów :)
My zaopatrzyliśmy sie w fińskie klateczki we Włocławku - sa naprawdę fajne i niedrogie. Polecę je jeśli chcecie przez agility@interia.pl

Pozdrawiam :)

Posted

APSA napisał(a):

EDIT: Muszę wyjechać drugiego dnia w połowie, więc nie będę na wszystkich przebiegach :( Czy w tej sytuacji chcecie mnie do drużyny?

Oj, szkoooda :-(
Wolałabym jednak mieć drużynkę na całe zawody, bo wtedy jest bardziej emocjonująca zabawa - nie obrazisz się?
Może jest jakaś inna elkowa czarownica chętna? :cool3:

Posted

Kamowa nie widzę Cię na liście startowej... . Chętnie zobaczę Taja w akcji ;-):crazyeye:
ja tez :diabloti: :lol:

Mało drużynek!!!!!! Mało!!!!!!
ja ponawiam oferte Kamela i Taja ;) Kamel A1, prawdopodobienstwo detki bliskie zeru, i Taja, prawdopodobienstwo detki... duze :lol:

Posted

Polna napisał(a):
Ludek, brakuje trzeciej pary do teamu ;)

Doceniam, to że chcecie nas przyjąć do teamu, mimo naszej dużej skłoności do detek.
Znaleźli sie jednak też inny odważni, którzy nas przyjęli więc już mamy drużynę.

Posted

[quote name='belgunia']....My zaopatrzyliśmy sie w fińskie klateczki we Włocławku - sa naprawdę fajne i niedrogie. Polecę je jeśli chcecie przez agility@interia.pl
Pozdrawiam :)

Dorotko,
sorry za offa, ale tak z ciekawości - dawaj jakieś namiary na te klatki tutaj. U mnie co prawda takowych w brud :lol: - winyl, metal, w kilku rozmiarach :evil_lol:, ale fińskich to akurat nie znam.;)

Wracając do właściwego tematu:
W imieniu Salsy, Kamy i Jogurta proszę o uzupełnienie drużyny - (utrzymując konwencję filmową) TRZY KOLORY. ;) Wszystkie lasie w LA1. Z góry dziękuję. :cool3: