PATIszon Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No, nie ma to jak stara dobra dogomania, jak czlek ma dola od razu sie mu poprawia...:p Ino ekran opluty zostal....:evil_lol: Quote
PARSONRK Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 :razz: Jednak jedzenie przy kompie i czytanie dogo, to niezbyt bezpieczny pomysł.......:lol: mało sie nie udławiłam Quote
atena501 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 sonia123 napisał(a): bo nie oplaca mi sie biegac w zerowkach, bo itak itak stane na podium... i :/ O kurcze Sonya , juz stoisz na podium ???:crazyeye::evil_lol: A wszystkie już miejsca obstawiłaś na podium? A wogóle jesteś pewna , ze jedziesz na te zawody, bo raczej mama nie zawiezie Cię na nie :cool3:??? Quote
belgunia Posted October 25, 2007 Author Posted October 25, 2007 sonia123 napisał(a):No ale jak nie masz teamu, to chyba praktycznie biegasz na tych zawodach tak po prostu, a ja juz chce biegac w A1, bo nie oplaca mi sie biegac w zerowkach, bo itak itak stane na podium... i to wcale nie jest satysfakcja :cool1: a biegajac juz w A1 nie usmiecha mi sie biegac tak po prostu bo dla mnie to juz znaczy troszke wiecej ;) :razz: :cool3: Bo w koncu zawody, to zawody, i to taki czas pokazania naprawde na co nas stac jak juz sie nie biega w zerowkach prawda ???... kurcze... pobiegłabym sobie, tak po prostu, ale gdybym byla w zerowkach... :/ :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agility uczy pokory :eviltong: Quote
Saba Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 belgunia napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Agility uczy pokory :eviltong: o tak i to bardzo :diabloti: Quote
Ludek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Dobrze, ze tu gdzie teraz jedem nie mozna jesc przy kompie, bo tez bym go zaplula. :lol: Quote
Edyta & Regis Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Astro&Marta napisał(a):No właśnie nocleg... Czy Bydgoszczanie mają jakieś pomysły albo zarezerwowane miejscówki? Magda już się o nas zatroszczyła. Ciebie też uwzględniła, więc nie panikuj.:cool1: Quote
Astro&Marta Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 To, to tylko ... tylko zwykłe pytanie :) Dzięki za info, mogę przestać brać środki na uspokojenie ;) Quote
hanik Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Zastanawiam się czy nie jechać na te zawody. Byłby to nasz debiut:p Czy jest jakiś termin zgłoszeń? Bo nie mogę doczytać, Sorki już doczytałam :-) Quote
Polna Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 hanik napisał(a):Zastanawiam się czy nie jechać na te zawody. Byłby to nasz debiut:p Czy jest jakiś termin zgłoszeń? Bo nie mogę doczytać, Sorki już doczytałam :-) Hanik zabierz Asie i Marte. :razz: :eviltong: Quote
hanik Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No mogły by się ruszyć na te zawody :eviltong: Mnie przeraża trochę odległość. Ale może się skuszę. Dobrze, że jeszcze jest czas. Nie wiem jak się Figiel zachowa na hali. I czy znowu będzie biegał za laskami zamiast po torze.:eviltong::evil_lol: Quote
Polna Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Da rade chłopak :-) Ja mam nadzieje, że też jakoś dojade. Quote
Flaire Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 hanik napisał(a):może się skuszę.Och, tak, hanik, przyjedź KONIECZNIE!!! :) Quote
hanik Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 To zależy czy koleżanka z którą ćwiczę na placu się zdecyduje. We dwie rażniej i taniej. :lol: Powiem szczerze, że bardzo bym chciała. Najwyższy czas, żeby się oswajać z torami i różnymi sytuacjami. Szczególnie Figiel tego potrzebuje bo w obcych miejscach głupieje. A na hali gdzie będzie akustyka, większy hałas może być kiepsko. Już teraz mamy nakaz, żeby jeździć po salach gimnastycznych. Na szczęście mam koleżankę, która uczy wf. Muszę z nią pogadać i wybrać się tam z Figlem. A od przyszłego sezonu zaczynamy na dobre:lol: Quote
Torzysława Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 A ja dostałam jakies wiadomośći, że podobno termin zawodów nienjest pewny do końca.. :roll: Czy to jakieś nieprawdziwe plotki? :cool3::mad: Quote
belgunia Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Torzysława napisał(a):A ja dostałam jakies wiadomośći, że podobno termin zawodów nienjest pewny do końca.. :roll: Czy to jakieś nieprawdziwe plotki? :cool3::mad: A kto rozsiewa plotki:)? :mad: :mad: Termin zawodów to: 8-9 grudnia 2007 :)! I nic się nie zmieni! :lol: Przy okazji proszę o dokonywanie wpłat na konto Oddziału ZKwP O/Płock do 2 grudnia. ZKwP O/Płock PKO BP S.A. O/Płock 49 1020 3974 0000 5002 0002 3960 Pozdrawiam Dorota Quote
Torzysława Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 belgunia napisał(a):A kto rozsiewa plotki:)? :mad: :mad: Dorota No bo jak moja znajoma chciała nam załatwić nocleg to ta pani z tych Ogierów powiedziała żeby oddzwonić w poniedziałek bo z terminem jeszcze nic pewnego.. Bo ppwiedziała że tam robią remont nawierzchni i nie wiadomo czy się wyrobią....:roll: A czy będzie można trzymać psiaki na trybunach, czy gdzieś na zapleczu?:cool3: Quote
Flaire Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 Torzysława napisał(a):No bo jak moja znajoma chciała nam załatwić nocleg to ta pani z tych Ogierów powiedziała żeby oddzwonić w poniedziałek bo z terminem jeszcze nic pewnego.. Bo ppwiedziała że tam robią remont nawierzchni i nie wiadomo czy się wyrobią....:roll: A czy będzie można trzymać psiaki na trybunach, czy gdzieś na zapleczu?:cool3: Jakich ogierów? :shock: Czytałaś pierwszy post? Przecież te zawody są w hali sportowej, z ogierami nie mają, o ile wiem, nic wspólnego... Quote
Torzysława Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Flaire']Jakich ogierów? :shock: Czytałaś pierwszy post? Przecież te zawody są w hali sportowej, z ogierami nie mają, o ile wiem, nic wspólnego... Ojj cichoo.... :eviltong: To był skrot myślowy od tego Hoteliku - Stado Ogierów w Łącku Sp. z o.o :diabloti: Quote
belgunia Posted October 28, 2007 Author Posted October 28, 2007 Flaire napisał(a):Jakich ogierów? :shock: Czytałaś pierwszy post? Przecież te zawody są w hali sportowej, z ogierami nie mają, o ile wiem, nic wspólnego... Nie mają ze stadem nic wsólnego oprócz noclegu w "Hoteliku"!!!, patataj, patataj :):) Będą szatnie do wykrzystania, więc pieseczki proszę o trzymanie w klateczkach.:modla: Quote
Polna Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 a czy szczekający piesek w klateczce bedzie bardzo przeszkadzać ? :eviltong: Quote
NNL-BC Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Mozliwe ze pytanie sie powtarza, ale nie mam chwilowo mozliwosci przeczytac calego watku, dlaczego jest tylko jeden egzamin A1? Wydawalo m sie za jak zglaszalysmy psy to byly egzaminy A1 w oba dni. Dla nas wazniejsze sa egzaminy od Openow i nie do konca rozumiem po co robic oficjalne zawody jak egzamin jest tylko w 1 dzien... Dla psa z A1 wiekszosc Openowych torkow jest za trudna wiec nie bardzo widze sens takiej organizacji... Ewentualnie prosze o rozdzielenie oplat za egzamin i za Openy. Bo mnie osobiscie, a mysle ze nie tylko mnie, 2 x Open nie interesuje. Pozdrawim Ewa Quote
Aussie Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 A mnie jak najbardziej, bo to jeszcze więcej biegania! ;-) Choc egzamin też bym chciała bardzo mieć w oba dni. To faktycznie dziwne, że ma być tylko raz... nastawiałam się na dwa, jak chyba wszyscy... :-( Quote
Aussie Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Ja poproszę jeszcze o wyjaśnienie dokładne o co chodzi z tym openem. Bo w rozpisce są osobne open i 0, a potem napisane, że open będzie wspólny. Więc jak to ma w końcu być? Quote
Mokka Posted October 30, 2007 Posted October 30, 2007 Aussie napisał(a):A mnie jak najbardziej, bo to jeszcze więcej biegania! ;-) Choc egzamin też bym chciała bardzo mieć w oba dni. To faktycznie dziwne, że ma być tylko raz... nastawiałam się na dwa, jak chyba wszyscy... :-( A ja odnoszę wrażenie, że Dorota dosyć dokładnie opisała, dlaczego tak, a nie inaczej... Quote
Recommended Posts