Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 940
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sonia123 napisał(a):
bo nie oplaca mi sie biegac w zerowkach, bo itak itak stane na podium... i :/

O kurcze Sonya , juz stoisz na podium ???:crazyeye::evil_lol: A wszystkie już miejsca obstawiłaś na podium?

A wogóle jesteś pewna , ze jedziesz na te zawody, bo raczej mama nie zawiezie Cię na nie :cool3:???

Posted

sonia123 napisał(a):
No ale jak nie masz teamu, to chyba praktycznie biegasz na tych zawodach tak po prostu, a ja juz chce biegac w A1, bo nie oplaca mi sie biegac w zerowkach, bo itak itak stane na podium... i to wcale nie jest satysfakcja :cool1: a biegajac juz w A1 nie usmiecha mi sie biegac tak po prostu bo dla mnie to juz znaczy troszke wiecej ;) :razz: :cool3: Bo w koncu zawody, to zawody, i to taki czas pokazania naprawde na co nas stac jak juz sie nie biega w zerowkach prawda ???... kurcze... pobiegłabym sobie, tak po prostu, ale gdybym byla w zerowkach... :/

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Agility uczy pokory :eviltong:

Posted

Zastanawiam się czy nie jechać na te zawody. Byłby to nasz debiut:p

Czy jest jakiś termin zgłoszeń? Bo nie mogę doczytać,

Sorki już doczytałam :-)

Posted

hanik napisał(a):
Zastanawiam się czy nie jechać na te zawody. Byłby to nasz debiut:p

Czy jest jakiś termin zgłoszeń? Bo nie mogę doczytać,

Sorki już doczytałam :-)

Hanik zabierz Asie i Marte. :razz: :eviltong:

Posted

No mogły by się ruszyć na te zawody :eviltong:

Mnie przeraża trochę odległość. Ale może się skuszę. Dobrze, że jeszcze jest czas. Nie wiem jak się Figiel zachowa na hali. I czy znowu będzie biegał za laskami zamiast po torze.:eviltong::evil_lol:

Posted

To zależy czy koleżanka z którą ćwiczę na placu się zdecyduje. We dwie rażniej i taniej. :lol:

Powiem szczerze, że bardzo bym chciała. Najwyższy czas, żeby się oswajać z torami i różnymi sytuacjami. Szczególnie Figiel tego potrzebuje bo w obcych miejscach głupieje. A na hali gdzie będzie akustyka, większy hałas może być kiepsko. Już teraz mamy nakaz, żeby jeździć po salach gimnastycznych. Na szczęście mam koleżankę, która uczy wf. Muszę z nią pogadać i wybrać się tam z Figlem.

A od przyszłego sezonu zaczynamy na dobre:lol:

Posted

Torzysława napisał(a):
A ja dostałam jakies wiadomośći, że podobno termin zawodów nienjest pewny do końca.. :roll: Czy to jakieś nieprawdziwe plotki? :cool3::mad:

A kto rozsiewa plotki:)? :mad: :mad:

Termin zawodów to: 8-9 grudnia 2007 :)!
I nic się nie zmieni! :lol:

Przy okazji proszę o dokonywanie wpłat na konto Oddziału ZKwP O/Płock
do 2 grudnia.
ZKwP O/Płock
PKO BP S.A. O/Płock 49 1020 3974 0000 5002 0002 3960

Pozdrawiam
Dorota

Posted

belgunia napisał(a):
A kto rozsiewa plotki:)? :mad: :mad:

Dorota

No bo jak moja znajoma chciała nam załatwić nocleg to ta pani z tych Ogierów powiedziała żeby oddzwonić w poniedziałek bo z terminem jeszcze nic pewnego.. Bo ppwiedziała że tam robią remont nawierzchni i nie wiadomo czy się wyrobią....:roll:
A czy będzie można trzymać psiaki na trybunach, czy gdzieś na zapleczu?:cool3:

Posted

Torzysława napisał(a):
No bo jak moja znajoma chciała nam załatwić nocleg to ta pani z tych Ogierów powiedziała żeby oddzwonić w poniedziałek bo z terminem jeszcze nic pewnego.. Bo ppwiedziała że tam robią remont nawierzchni i nie wiadomo czy się wyrobią....:roll:
A czy będzie można trzymać psiaki na trybunach, czy gdzieś na zapleczu?:cool3:

Jakich ogierów? :shock: Czytałaś pierwszy post? Przecież te zawody są w hali sportowej, z ogierami nie mają, o ile wiem, nic wspólnego...

Posted

Flaire napisał(a):
Jakich ogierów? :shock: Czytałaś pierwszy post? Przecież te zawody są w hali sportowej, z ogierami nie mają, o ile wiem, nic wspólnego...

Nie mają ze stadem nic wsólnego oprócz noclegu w "Hoteliku"!!!, patataj, patataj :):)

Będą szatnie do wykrzystania, więc pieseczki proszę o trzymanie w klateczkach.:modla:

Posted

Mozliwe ze pytanie sie powtarza, ale nie mam chwilowo mozliwosci przeczytac calego watku, dlaczego jest tylko jeden egzamin A1?
Wydawalo m sie za jak zglaszalysmy psy to byly egzaminy A1 w oba dni.
Dla nas wazniejsze sa egzaminy od Openow i nie do konca rozumiem po co robic oficjalne zawody jak egzamin jest tylko w 1 dzien... Dla psa z A1 wiekszosc Openowych torkow jest za trudna wiec nie bardzo widze sens takiej organizacji...
Ewentualnie prosze o rozdzielenie oplat za egzamin i za Openy. Bo mnie osobiscie, a mysle ze nie tylko mnie, 2 x Open nie interesuje.

Pozdrawim
Ewa

Posted

A mnie jak najbardziej, bo to jeszcze więcej biegania! ;-)
Choc egzamin też bym chciała bardzo mieć w oba dni. To faktycznie dziwne, że ma być tylko raz... nastawiałam się na dwa, jak chyba wszyscy... :-(

Posted

Ja poproszę jeszcze o wyjaśnienie dokładne o co chodzi z tym openem. Bo w rozpisce są osobne open i 0, a potem napisane, że open będzie wspólny. Więc jak to ma w końcu być?

Posted

Aussie napisał(a):
A mnie jak najbardziej, bo to jeszcze więcej biegania! ;-)
Choc egzamin też bym chciała bardzo mieć w oba dni. To faktycznie dziwne, że ma być tylko raz... nastawiałam się na dwa, jak chyba wszyscy... :-(

A ja odnoszę wrażenie, że Dorota dosyć dokładnie opisała, dlaczego tak, a nie inaczej...