Kasia z Demonem Posted October 21, 2007 Posted October 21, 2007 Astro&Marta napisał(a):nie wiem jak pies po operacji pracuje Demon po kastracji pracuje tak samo jak przed nia :) wiec moze nie ma sie czym martwic :) Quote
Astro&Marta Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 No a ja widzę zmiany w zachowaniu... Astro jest jeszcze bardziej narwany i zachowuje się trochę jak szczeniak, jest bardziej przytulaśny, więcej szczeka :/ :O No i w końcu je! Ja podejmę "damską" decyzje w swoim czasie, który zresztą już sobie określiłam. Korcą te jedyneczki, korcą ;P Quote
amigo i ja Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 My też już zgłoszeni do O-ówek oczywiście:D Quote
Saba Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 co z potwierdzeniem?? :oops: co do kastracji ja tak to też dodam 3 grosze i dodam trzecią wersję. Junior po kastracji ze świetnego, kochającego pracę psa zrobił sie ciapą prawie do niczego tylko do klepania w pupę (bo taką pieszczotę uwielbia) Quote
Damian i Drago Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Tak zdecydowałem się , że występ na naszych zawodach będzie już w A1. Jestem z Dragulca bardzo dumny :) :). A ty Marta nawet się nie zastanawiaj tylko już A1 :) Quote
belgunia Posted October 22, 2007 Author Posted October 22, 2007 Saba napisał(a):co z potwierdzeniem?? :oops: Co, po raz drugi nie dostałaś? Może sprawdź pocztę:):) Na dogo nie dojdzie, żebym się nie wiem jak starała:):) Jesteś na liście:) Quote
Saba Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 kurcze może zły adres podałam, kiedyś mi sie zdarzyło :oops: renataswir@gmail.com Quote
Cerber Posted October 22, 2007 Posted October 22, 2007 Astro&Marta napisał(a):Slalom?? My kochamy slalom! Tylko, że ja nie jestem gotowa.:oops: Nie chce później żałować, że za szybko, szczególnie, że ostatnio mam same disy:shake: i nie wiem jak pies po operacji pracuje i ogólnie jestem przerażona... nie no jeszcze nie ... od przyszłego roku z czystą kartą ;) Choć mnie korci :P Ale pewnie po niedzielnym treningu przestanie jak zobaczę jak Astro biega po tej przerwie ;) hmmm Cer po kastracji też raczej nie wykazywał większych zmian, ale z czasem zaczął byc spokojniejszy, nie ciagnął ( i do tej pory nie ciągnie) na smyczy, nie rwie sie do innych psów, grzecznie siedzi przywiązany na smyczy kiedy ja odchodzę na pewną odległość no i wiele więcej, ale to po jakiś 3-4 miesiacach dopiero zaczęło się ujawniać... na pewno nie po miesiacu czy po dwóch ;) także nie martw się, myślę, ze powinno być wszystko w normie po jakimś czasie :) Ja osobiscie jeszcze nie trenowałam kiedy cer był kastrowany, ale po zdjęciu szwów funkcjionował normalnie, skakał, biegał ile sił w nogach, ganiał za ptakami i za ukochanymi aportami co mnie bardzo cieszyło, bo wiedziałam, ze odzyskałam swojego psa :) Quote
Mokka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jeśli chodzi o temperament psa po kastracji, to myślę, że wiele zależy tu od przewodnika i prowadzenia. Mój Leon dość dawno stracił męskość, ale że cały czas jesteśmy aktywni (pomimo choroby), ma w sobie więcej życia niż niejeden pełnojajeczny samiec. Zresztą chyba wszystkie znane mi kastraty nic nie straciły ze swojego temperamentu, ale ja raczej obracam się w gronie osób pozytywnie zakręconych, które nie przyjmują do wiadomości, że kastrat ma obowiązek przytyć i skapcanieć :lol:. Quote
Saba Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Mokka']osób pozytywnie zakręconych, które nie przyjmują do wiadomości, że kastrat ma obowiązek przytyć i skapcanieć :lol:. ja też tak nie uważam, tylko podaje suche fakty, wiem że tak nie musi być, ale może. zaraz belgunia nas stąd wy... Quote
Mokka Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 [quote name='Saba'] zaraz belgunia nas stąd wy... :diabloti: Quote
Ludek Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Jak widac po Milo, kastracja na razie wplynela na przyspieszenie :evil_lol:, przynajmniej jak biega z Sajko i na nic poza tym. No, ale on dopiero miesiac po. :diabloti: Quote
PATIszon Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Ps ,Ludek, dostalas mojego sms-ka pochwalnego? Quote
Torzysława Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No to sie zgłosiłam..:lol: Teraz tylko transport wykombinować..;) Nocleg już praktycznie załatwiony..:cool3: Pozdrawiam. :lol: Quote
Astro&Marta Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 No właśnie nocleg... Czy Bydgoszczanie mają jakieś pomysły albo zarezerwowane miejscówki? Quote
Torzysława Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Astro&Marta napisał(a):No właśnie nocleg... Czy Bydgoszczanie mają jakieś pomysły albo zarezerwowane miejscówki? A czemu Bydgoszczanie?:cool3: Ja powiem, że to nie ja sobie załatwiałam tylko .. załatwiał mi któś inny ale nie powiem Ci pod jaki numer i gdzie.. może w późniejszym terminie, ale a dzień dzisiejszy nie jestem zorientowana.. ;):diabloti: Quote
amigo i ja Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Do zawodów jeszcze trochę czasu jest ...ale już szukamy trzeciego psiaka do drużyny:p . Na razie w drużynie jestem ja z Amigo (beagle) i Zuzia z Lolą (też beagle) obie jesteśmy w M-kach 0...nazwa drużyny nie jest jeszcze wymyślona . Jeśli ktoś szuka teamu do M-ek niech pisze:lol: Quote
Kasia z Demonem Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 Astro&Marta napisał(a):No a ja widzę zmiany w zachowaniu... Astro jest jeszcze bardziej narwany i zachowuje się trochę jak szczeniak, jest bardziej przytulaśny, więcej szczeka :/ :O No i w końcu je! Ja podejmę "damską" decyzje w swoim czasie, który zresztą już sobie określiłam. Korcą te jedyneczki, korcą ;P Demon tez sie zmienil troche w zachowaniu, ale na torze pracuje nadal tak samo :) Quote
Saba Posted October 23, 2007 Posted October 23, 2007 amigo i ja napisał(a):Do zawodów jeszcze trochę czasu jest ...ale już szukamy trzeciego psiaka do drużyny:p . Na razie w drużynie jestem ja z Amigo (beagle) i Zuzia z Lolą (też beagle) obie jesteśmy w M-kach 0...nazwa drużyny nie jest jeszcze wymyślona . Jeśli ktoś szuka teamu do M-ek niech pisze:lol: no trzeci beagielek by sie wam przydał, ale Drago zajęty :evil_lol: Quote
Damian i Drago Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 amigo i ja napisał(a):Do zawodów jeszcze trochę czasu jest ...ale już szukamy trzeciego psiaka do drużyny:p . Na razie w drużynie jestem ja z Amigo (beagle) i Zuzia z Lolą (też beagle) obie jesteśmy w M-kach 0...nazwa drużyny nie jest jeszcze wymyślona . Jeśli ktoś szuka teamu do M-ek niech pisze:lol: No ja już zajęty :P, ale przecież Polna nie ma teamu :) a Fanta to reż beagle :evil_lol::evil_lol: Quote
Polna Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Ja na razie jestem z Lidką i też szukamy trzeciego zawodnika ;) Lucek tez jedzie, moze napisz Kasia do martynki z e-beagle :-) Quote
sonia123 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 A trzeba miec team ????:-o jest moze ktos wolny z MA1?? Quote
Torzysława Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 Nie trzeba 9chyba) ale fajnie jest jak sie go ma ;) I myślę, że jeszcze jakby co jest czas na zgłaszanie teamow.. czy się mylę?? :razz::evil_lol: Ja na razie jakby co to poszukuje transportu.. :-( Jakby ktos był chętny.. do podrzucenia mnie .. to zapraszam :lol: Quote
sonia123 Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 No ale jak nie masz teamu, to chyba praktycznie biegasz na tych zawodach tak po prostu, a ja juz chce biegac w A1, bo nie oplaca mi sie biegac w zerowkach, bo itak itak stane na podium... i to wcale nie jest satysfakcja :cool1: a biegajac juz w A1 nie usmiecha mi sie biegac tak po prostu bo dla mnie to juz znaczy troszke wiecej ;) :razz: :cool3: Bo w koncu zawody, to zawody, i to taki czas pokazania naprawde na co nas stac jak juz sie nie biega w zerowkach prawda ???... kurcze... pobiegłabym sobie, tak po prostu, ale gdybym byla w zerowkach... :/ Quote
yassue Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 sonia123 napisał(a):No ale jak nie masz teamu, to chyba praktycznie biegasz na tych zawodach tak po prostu, a ja juz chce biegac w A1, bo nie oplaca mi sie biegac w zerowkach, bo itak itak stane na podium... i to wcale nie jest satysfakcja :cool1: a biegajac juz w A1 nie usmiecha mi sie biegac tak po prostu bo dla mnie to juz znaczy troszke wiecej ;) :razz: :cool3: Bo w koncu zawody, to zawody, i to taki czas pokazania naprawde na co nas stac jak juz sie nie biega w zerowkach prawda ???... kurcze... pobiegłabym sobie, tak po prostu, ale gdybym byla w zerowkach... :/ ale o ssso chodzi? :-? Quote
Recommended Posts