Sajko Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Ja wiem, że to jeszcze mnóstwo czasu- ale szukam drużyny L:cool3: Koka- prawie jak golden;) Quote
Saba Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Sajko napisał(a):Ja wiem, że to jeszcze mnóstwo czasu- ale szukam drużyny L:cool3: Koka- prawie jak golden;) Ja też szukam L :cool3: Quote
Sajko Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 to może my mamy drużynę (szkoda, że nie same blondynki jesteśmy:p) i szukamy trzeciego??:razz: Quote
Saba Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Sajko napisał(a):to może my mamy drużynę (szkoda, że nie same blondynki jesteśmy:p) i szukamy trzeciego??:razz: ok ;) Więc szukamy trzeciego do naszej drużyny :multi: Quote
Ludek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 Polna napisał(a):M-ka szuka teamu! :-) A co powiesz na Milo? Ale nie gwarantuję, że ukończymy :evil_lol:. Choć skuteczność mamy ostatnio trochę lepszą (tfu, tfu, tfu) Quote
yassue Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 super! zajmiecie sie nazwa, formalnosciami itp? :) Quote
Saba Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 yassue napisał(a):super! zajmiecie sie nazwa, formalnosciami itp? :) Wszyscy muszą zająć sie nazwą :diabloti: a tak szczerze to ja nie umiem wymyślać ciekawych nazw :eviltong: Quote
yassue Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 kurcze no, ja wlasnie tez :P co prawda jakos odruchowo wpisalam w zgloszeniu Wielka Schiza, ale to jakos nie pasuje do reszty druzyny :lol: Quote
Saba Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 yassue napisał(a):kurcze no, ja wlasnie tez :P co prawda jakos odruchowo wpisalam w zgloszeniu Wielka Schiza, ale to jakos nie pasuje do reszty druzyny :lol: Ależ skąd, Fiona jest przecież zupełnie normalnym, broń Boże nie zaschizowanym psem :diabloti: Mi pasuje ;) Czy ja nie powinnam dostać maila potwierdzającego ?? Quote
belgunia Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Wielka Schizo! wyślij mi na agility@interia.pl skład tej najbardziej zeschizowanej drużyny:):) I wszyscy, ktorzy mają cos do uzupełnienia również na ten adres proszę słać :):) Quote
Sajko Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 ale wielka schiza już była- wymyslmy coś tylko dla naszej kolorowej druzyny:cool3: Quote
Sajko Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 bosssie, co za presja... z mojej kreatywnej pracy wyjdę to mi się kreatywność włączy:diabloti: już 3 nazwy doskonałe drużyn mam na koncie (no jedną częściowo, w wyniku burzy muskuw powstała) to i z tym sobie poradzimy:cool3: Quote
belgunia Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 W pierwszym poście zamieściłam skorygowany plan zawodów. Ze względu na wytyczone godziny korzystania z Hali obawiam się, że moglibyśmy się nie wyrobić w czasie. Chcę by openy odbyły się w oba dni w komlepcie. W związku z tym egzaminy będą raz. Mam nadzieję, że taki plan będzie odpowiadał wszystkim, a jeżeli ograniczeni czasem jednak wyrobimy się przy wspólnej pomocy oraz przy sprawnym stawianiu się na stracie, poprosimy sędzię o dodatkowy jumping :) Skorygowałam też info o noclegach. Okazało się, że domki w ośrodku Eksploris w Koszelówce są ogrzewane, ale w grudniu może w nich być zimno. A w pawilonie nie można przebywać z psami :( Zaproponowałam Wam więc jeszcze inną, sprawdzoną opcję noclegową. Do Hoteliku przy stadninie zapraszam niezmotoryzowanych gdyż to bardzo blisko na pieszo do Hali sportowej. Podałam też wysokość opłaty startowej za 1 dzień. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78843 Pozdrawiam Quote
Mokka Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Sajko napisał(a):ale wielka schiza już była- wymyslmy coś tylko dla naszej kolorowej druzyny:cool3: Niewielka Schiza? ;) Albo całkiem Mała :evil_lol: Quote
Flaire Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 belgunia napisał(a):W pierwszym poście zamieściłam skorygowany plan zawodów. Ze względu na wytyczone godziny korzystania z Hali obawiam się, że moglibyśmy się nie wyrobić w czasie. Chcę by openy odbyły się w oba dni w komlepcie. W związku z tym egzaminy będą raz.Czyli o jeden przebieg mniej dla Openów :( - ale startowe bez zmian? :-(:-(:-( Quote
belgunia Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Flaire napisał(a):Czyli o jeden przebieg mniej dla Openów :( - ale startowe bez zmian? :-(:-(:-( Wiem, szkoda, ale naprawdę nie wyrobimy się czasowo, chyba, że staniemy na głowie oraz ograniczymy ilość zawodników. Niestety, nie zmniejszamy startowego, ale zerówki mają startowe niższe niż openy. Dorota Quote
belgunia Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Hasło dla noclegu w Magdalence - Zawody agility - rezerwacja na Dorotę Znajkiewicz :):) EDIT: :(:( "Magdalena" odpada:( Właściciel od dzisiaj nie lubi psów, bo robi remont ośrodka :( Quote
Sajko Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Ja z nietypowym zapytaniem, bo nie mogę znaleźć maila:oops: jaki jest numer konta do wpłat? standardowy numer związku w płocku? Quote
Guldi Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Poszukuję noclegu, czy ktoś będzie mógł nas przygarnąć? Może u kogoś znajdzie się wolne miejsce w pokoju? :mdrmed: Quote
belgunia Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Sajko napisał(a):Ja z nietypowym zapytaniem, bo nie mogę znaleźć maila:oops: jaki jest numer konta do wpłat? standardowy numer związku w płocku? :roll: Czyżbyś nie otrzymała potwierdzenia emalią? Nr konta Związek Kynologiczny w Polsce Oddział w Płocku 09-407 PŁOCK ul. Jesienna 10 PKO BP S.A. O/Płock 49 1020 3974 0000 5002 0002 3960 Quote
Recommended Posts